Sieviešu, Vīriešu Slim Premium Ādas Band Nomaiņa Siksnu Fitbit Versa Ātri Atbrīvot SmartWatch Krāsains Modes Aksesuāri

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: amazfit akumulators, skatīties, grupa fitbit otrādi, gt smartwatch lādētāju, hs6620d smart skatīties, aproce fitbit, ceriņi fitbit otrādi siksna, mi fitbit band nomaiņa, smartwatch siksna, Dimanta siksna.

    €3.67 €7.97
  • Valodas: /
  • Funkcijas: /
  • Materiāls: Ādas
  • Saderība: Par Fitbit Otrādi
  • Zīmola Nosaukums: CARPRIE
  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie
  • Veids: Pulksteņu Siksniņas

Par Fitbit Otrādi Slim Premium Ādas Band Nomaiņa Siksnu Sievietes Vīrieši

Funkciju, Fit Rokas Izmērs:der 5.3"-7.8" (135mm-200mm) plaukstas.Bezmaksas Dāvanu:HD Anti-Scratch Ekrāna Aizsargs, lai Fitbit Otrādi Fitnesa Smart Skatīties.

Augstākās Kvalitātes Ādas:top graudu īstas ādas ar modes meistarību.anti-slip,izturīgs,ērts,elpojošs & nr savdabīga smarža.

Sprādze:adapteris apstrādā ar speciālu kuģi.

Meistarība,izskatu,valkāt:tā ir izcila meistarība,izskatās ļoti skaista un eleganta,un valkāt ļoti ērti.

100% Saderīgs ar JAUNU Fitbit Otrādi Lite un Fitbit Otrādi, Elegantu īstas ādas Fitbit Otrādi joslas, ar pulēta nerūsējošā tērauda sprādzes.Slim vēl spēcīgu un elastīgu ērtai ikdienas lietošanai ar stilīgu izskatu.

Dizains: Fitbit Otrādi datumi sievietēm ir regulējams, lai ietilptu 5.3" - 7.8" plaukstas", lai jūs varētu sasniegt perfektu fit, jūsu petite vai lielas rokas.

Mīksts, padevīgs Fitbit Otrādi ādas datumi ir maigi uz jūsu rokas, lai izvairītos no nepatīkamas berzes punkti.Ar Fitbit Otrādi slim band atbildīs jūsu rokas, tāpēc jūs var pat aizmirst jūs valkā to!

Viegli rīku bezmaksas uzstādīšana ar uzlabotu ātrās atbrīvošanas pavasara bāri padarīt mainot grupa snap!Mums ir pastiprināta pavasara bārs slēdzis, tāpēc tas ir nekādu problēmu, lai ieslēgtu savu siksnu, lai mainītu savu izskatu.

Iepakojums

1x Premium Ādas Joslu Fitbit Otrādi

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti