KERUI Mini Endoskopu Kamera 7mm Elastīgu IP67 Waterproof Micro USB Pārbaudes Borescope Kamera, Android PC 6 LED Regulēšana

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: camara kameras digitālās, spēle mini pc, trauksmes kerui, 3 usb endoskopu, auto endoskopu 13, endoskops video kameras, webcam, 5 endoskopu, usb, kamera endoscop, miata automašīnas kameras.

    €4.15 €8.31
  • Modeļa Numurs: endoskopu kamera
  • Objektīva Diametrs: 7mm
  • Objektīvs (mm): 7mm
  • Kabeļa Garums: 1M/1.5 M/2M
  • Vadu Tips: Mīksta Stieple
  • Līdzeklis 1: IP67 Waterproof
  • Funkcija 3: Endoskopu Android
  • Zīmola Nosaukums: KERUI
  • Sertifikācija: NAV
  • Funkcija 5: Mini Videokameras
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iezīme 2: 6 regulējami Balts Led
  • 4. funkciju: Endoskopu, USB

Ja jums ir nepieciešams, WIFI Endoskopu, lūdzu, noklikšķiniet uz attēlu zemāk, lai nopirkt.

KERUI Elastīgs Endoskops Kameras Mini IP67 Waterproof Pārbaudes Borescope Kamera, Android PC 6 Led, Regulējams 7mm

Lūdzu, Pievērsiet Kam Jāpievērš Uzmanība:

1. Mūsu šī KERUI endoskopu, kamera darbojas Tikai withAndroid sistēma tālruni(iepriekš 4.2) , neatbalsta iOS sistēmā.

2. Jūsu Android Tālrunis ir atbalsts OTG funkcija. 3. Jūsu Android Phonemust atbalstu, lai savienotu ārējo kameru.Piezīme: Ja jūsu tālrunis ir Samsung modeli, lūdzu, pārliecinieties, ka tā var atbalstīt trīs punktiem augstāka nekā pirms pasūtīšanas.Ja neesat pārliecināts, vai tā var strādāt ar jūsu tālruni, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Pretējā gadījumā nebūs atbildīgs, ja jūsu tālruņa neatbilst mūsu produktu.Kā, lai noteiktu, vai jūsu tālrunis ir OTG funkcija:

a.Jums ir nepieciešams, lai ir OTG kabeli.b.Izmantot OTG kabeli, lai savienotu tālruni ar dažas iekārtas, piemēram, tastatūra, pele, U diska, un pēc tam jūs varat to izmantot, parasti, tas nozīmē, ka tālrunis ir OTG funkcija.

Ja jūs jāuztraucas tālrunī nevar izmantot šo endoskopu, tad jūs varat iegādāties mūsu Endoskops ar 4.3 Collu Ekrāns, NAV nepieciešams, lai savienotu tālruni un DATORU, NAV nepieciešams APP.Tik viegli un ērti, lūdzu, noklikšķiniet uz attēlu zemāk, lai nopirkt.

Kā to lietot:

1. Uz Android tālrunis:Skenēt QR kodu uz Manuāli instalēt APP, vai no CD instalēt APP, vai, lejupielādes saiti, lai instalētu LIETOTNI,pēc tam uz ikonas, kas parādās uz mobilo darbvirsmas, noklikšķiniet uz ikonas, produkts ir pieejami lietošanai.Tas ir ļoti viegli darboties šajā android endoskopu, tikai lejupielādēt LIETOTNES un ievietota endoskopu ierīcē, programma tiks automātiski atzīt to , tad sākt lietot ! (Lūdzu, pārliecinieties, vai tālrunī ir OTG funkcija un atbalsta ārējo kameru.)

2. Datorā:Instalējiet programmatūru datorā, fistly (no CD, vai to lejupielādēt no interneta), pēc tam atveriet programmatūru, pievienojiet fotokameru datoram, vadītājam būs uzstādīts, dators automātiski.Pēc tam šo fotokameru var lietot uz datora ar programmatūras.

PIEZĪME:

Lūdzu, mēģiniet skenēt QR kodu zemāk, lai lejupielādētu lietotnes, ja rokasgrāmata app nav darba.

Ja jums ir nepieciešams to TIPU C, lūdzu, noklikšķiniet uz attēlu zemāk, lai nopirkt

Funkcijas:

1. Jaunāko modeli Android telefoniem,var veikt foto,video un skaņas ierakstu, un fotogrāfijas un video faili tiks glabāti tieši jūsu Android mobilo tālruni, un viss process ieraksta pārbaude, ērtu novērošanas un paveiktā analīzi.

2. Tas ir pagrieziena riteni, ko izmanto, lai pielāgotu spilgtumu 6 LED gaismas, tāpēc, ka darba dažos apgabalos, kuros nav pietiekami daudz gaismas.

3. Tas ir IP67 Waterproof Camera ar Micro USB uz USB līnijas.To var izmantot arī uz datoriem.

4. Ideāli piemērots intraoral kameru sistēmu, zemūdens kameras, ūdensdroša Mikro kamerām, mehānisko transportlīdzekļu detektors, kanalizācijas cauruļvadu detektoru.

5. Labākais meklēšanas un glābšanas, krimināllietās un muitas detektors, arheoloģijas atklāt, PHB noteikšana, mājas aprūpe, aviācijas un kosmosa nozarēs.

6. Aprūpes un traktoriem industries, naftas urbšanas nozarēm, to konstrukcijas un tā tālāk.

Specifikācijas: * Brand Jaunu un augstas kvalitātes , tik viegli, lai to izmantotu. * Iebūvētas 6 LED apgaismojums (ar Spilgtumu un veikt Foto Kontrole) * vada garums: 1M/1.5 M/2M * Objektīva diametrs: 7mm * Vadu Tips: Mīkstie Kabeli * Ūdensizturīgs vadu endoskopu * Skata leņķis: 66 * Foto fotografēšanas un video ierakstīšanas * Izšķirtspējas : 640*480(VGA) * LED: 6 Spilgti Balts LED gaismas * Fokusa attālums: 3cm līdz 8cm * Ūdensnecaurlaidīgs līmenis: IP67 * Atbalsta sistēmas: Android /Windows 2000 / XP / Vista / 7 * Temperture: -20 ~ +85.grāds

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

Q. Ja iegādātos šo endocope, Jebkura prasība, lai mobilo tālruni ?A. Pls pārliecinieties, ka jūsu Androidphone (sistēma iepriekš 4.1)ar OTG Funkcija, un to var savienot ar Ārējo Kameru.Ja tas nav darbs, pleasechange citu android telefonu un atbilst minētajiem nosacījumiem.Ja vēl nav labi.Pls pārbaudīt jūsu datora, neaizmirstiet, lai instalētu draiveri, vispirms.Ja jūs mēģināt minēto operāciju un joprojām nav slove problēma.pls, lūdzu sazinieties ar mums.Nē disput nav Slikti pārskatīt!!!paldies

Q. Kāpēc ENDOSKOPU, var strādāt ar datoru ,Bet ne darbam, mobilo telefonu ?

A. Ja ENDOSKOPU, nevar strādāt ar jūsu mobilo tālruni.Bet Var strādāt ar datoru.Tas nozīmē, ka mobilo telefonu nav spēles, Un Endoskopu, ir labs.

Q. tas endoskopu, var strādāt ar IOS mobilo telefonu ?

A. Nē, tas ir Android.

Q. ko Piemērošana būtu lejupielāde ?

A. android: https://drive.google.com/open?id=0B7hvC9EqzOpkcFlYYklfdl9hejg

Pc: https://drive.google.com/open?id=0B7hvC9EqzOpkNFlxZzJWOTVha2M

Vairāk Ieteikt:

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti