Spēles Karti Kastes Turētājs Spēles Disku Uzglabāšanas Tornis Uzglabāšanas Gadījumā CD Statīvs Turētājs PS4 PS5 Xbox Vienu NS Spēļu Konsoles Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: gadījumā, cd, vāks ps5, spēle un dūmu ps4, qcc1, Xbox 360, ps4 skrūvju komplekts, ps4 atbalstu vertikāli, titāna valoda, viena xbox, d pad ps4.

    €11.92 €21.66
  • Modeļa Numurs: --
  • Ar USB: -
  • Saderīgs Marku/Modeli: Citi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Rondaful

Funkcijas: 1. Spēļu Piederumi Organizators: Tā var saglabāt 12 spēle kastes.Stiprinājums atbilst jūsu spēļu konsole, shell, un to var viegli atrast to, ko jūs vēlaties.Lieliski tur viss kopā un organizēti.

2. Izturīgs un Stabila: Stipras un gaismas.Sēžot tribīnēs, spēles box paliek stabils.Materiāls ir izgatavots no izturīgas plastmasas, tāpēc piederumi var būt nodrošināti droši.Tie nav nokrist viegli.

3. Augsta Saderība: dažādas spēles uzglabāšanas plaukti, kas speciāli paredzētas dažādas spēles box piederumi, jums var likt jūsu PS5/4, par NS, XBOX un citas spēle kastes uz plaukta.

4. Viegli Uzstādīt: Jums nav nepieciešams lietot nekādus instrumentus, lai iestatītu.Jūs varat ātri instalēt un pēc tam nodot slēdzis piederumi kopā.Tas ir viegli, lai saliekt kopā.

5. Lieliska Dāvana: Tā spēj noturēt līdz pat 12 spēle kastes, un var palīdzēt jums parādīt pie jūsu mīļākie spēles.Viss izskatās glīti un kārtīgi.Par gamer, šī ir lieliska dāvana.

Specifikācijas:

Materiāls: ABS

Krāsa: balta

Piemērots: par PS5 spēles box

Iepakojuma Saraksts:

Spēļu Piederumi Organizators*1

$USD 9.29

$USD 17.02

$USD 6.06. p

$USD 9.6

$USD 6.15

$USD 4.74

$USD 86.02

$USD 12.21

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti