Jaunu DasMikro TBS Mini Programmējamo Motora Skaņu, USB Vienību Orlandoo F150 OH35P01 Automašīnu JJRC Q64 Q65 KOMPLEKTS Micro RC Auto daļas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: servo lesu, rc, cabl micro usb, rc kravas automašīnas, misiņa prusa mini, remot control tvertne, līmenis f150, stick usb, orlandoo rc, dūkoņa jjrc.

    €8.66
  • Instrumentu Piederumi: Samontēti klase
  • Riteņu bāze: Apakšējā Plāksne
  • Četru riteņu Piedziņa Atribūtiem: Montāža
  • Izmērs: 11 x 23.5 x 3.2mm
  • Transportlīdzekļa Tips: Automobiļi
  • Materiāls: Plastmasas
  • Tālvadības Pults Perifērijas Ierīces/Ierīces: Uztvērēji
  • Modeļa Numurs: Programmējamo Motora Skaņu Vienības
  • Plastmasas Tips: PE
  • Zīmola Nosaukums: MOTĪVS-RC
  • RC Daļas un Accs: Uztvērēji
  • Tehniskie parametri: Vērtība 2
  • Izmantošana: Transportlīdzekļu & Tālvadības Rotaļlietas

Jaunu DasMikro TBS Mini Programmējamo Motora Skaņu Vienības

Šī skaņa vienība ir izstrādāta elektrovilcienu RC treileru vai kravas automašīnu.To var izmantot, lai 1:32, 1/24 un 1/18 RC transportlīdzekļi, īpaši piemērots 1:24 ITALERI un Revell 1:24 sērijas modelis RC atgriešanos.rovide vairāk nekā 30 dažādas skaņas failus daudzus Eiropā un ASV treileru un kravas automašīnu dzinējiem.Iezīmes: - Skaņas kvalitāte 22KHz - Iekšējā 1W pastiprinātāju pie 8 Ohm skaļruņiem - Uztvērējs signālus izmanto, lai ātrums informāciju, tas ļauj brushless vai LĪDZSTRĀVAS Motoru izmantošana - Pilnībā samontēti SMD tehnoloģiju (nav smags, vibrācijas jutīgas sastāvdaļas) - Visi vadi iekļauti - Ļoti mazs izmērs un svars Tehniskie Dati: Zīmols: Dasmikro Vienība: Programmējams Skaņas Vienība Izmērs: 11 x 23,5 x 3,2 mm (min.11x16x3,2mm) Spriegums: 3 v uz 5V (komplektā ar uztvērēju) Piezīme maksimālais barošanas spriegums ir 5V!Strāva: app. 10mA bez skaņas, app. 250mA uz max.apjoms Skaļrunis: 8-32 Omi Izejas jauda: 1W pie 8 Omi pie 5V; 0,6 W pie 8 Omi pie 3 V Proporcionāls ieejas: 1ms, lai 2ms Skaņas kvalitāte: līdz 22 kHz Skaņas izvēle spēlēt ar 3 pozīciju slēdzis (tumblerus) Šajā vadības režīmā ir nepieciešams, tumblerus ar neitrālu nostāju (ieteicams), vai kopējo proporcionālo kanāls.Izvēloties skaņas vai amats: vajadzīgo skaņu (e.g skaņu #3 vai funkcija) ir izvēlēts, spiežot slēdzi/stick 3 reizes, no tās neitrālu pozīciju uz augstu pozīciju (>1.8 ms).Atlasītā skaņas/fuction ir iedarbināta/spēlēja, spiežot slēdzi/stick ar zemu stāvokli ( Mācību skaņas vienību tumblerus / kursorsviru kontrole 1. Jauda raidītāja un uztvērēja.LED indikators mirgo ātri -> normālā režīmā.Līdzi droseli stick uz minimālo un kontroles centra pozīciju pārslēgšanas slēdzis. 2. Tilts Mācīties līgumu par 0,5 sekundes, līdz atskan -> LED turpinājums.par.Šajā brīdī visi neitrālu pozīciju, tiek saglabāti. 3. Pārvietojiet droseles brauciet ar savu vajadzīgo paātrinājumu punktu (droseles stick vietā, kur tukšgaitas miris joslā apstājas un motoru skaņas sākas) un piespiediet slēdzi/kursorsviru kontroles kanāls vienu reizi. -> Īss secība paātrinājums ir bijusi.Tagad mirušajiem (neitrāls) joslu ātruma kanāls ir definēts. 4. Pārvietojiet droseles brauciet ar pilnu ātrumu stāvoklī un iespiediet slēdzi/stick kontroles kanāls atkal (piemēram, pos.3). -> Īss secība pilnu ātrumu ir bijusi.Pēc tam šīs skaņas vienība ir atpakaļ uz normālo darbības režīmu.Visi īpašu skaņas var kontrolēt, kā minēts iepriekš.Skaņas/Funkciju kopa Volvo Truck: 1.Motora skaņu, start/shut down (spiežot slēdzi/stick 1 reizi no tās neitrālu pozīciju uz augstu amatu) 2.Horn (spiežot slēdzi/stick 2 reizes no tās neitrālu pozīciju uz augstu amatu) 3.Skaļuma palielināšanas (spiežot slēdzi/stick 8 reizes, no tās neitrālu pozīciju uz augstu amatu) 4.Skaļuma samazināšanas (spiežot slēdzi/stick-9 reizes, no tās neitrālu pozīciju uz augstu amatu)

Noklikšķiniet, lai lejupielādētu sekojošos:

TBS Mikro Skaņas Vienība roku

Programmēšanas Programmatūra

Plānošanas Programmatūras Rokasgrāmatā

USB Draiveri

Skaņas bibliotēkā Piezīme:appearence runātājs var atšķirties no attēla parādīja.

Valchuk812020-10-14
"Okay, thank you."
Aloe P Dear2021-01-25
"Installation under W10 n, is not terrible"
Bhbif19822021-01-30
"Neatly and shipped quickly"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti