Dimanta mozaīkas ainavu, lauku māja 5d diy dimanta krāsošana Dimanta izšūšana modeļi Bildes rhinestones Hobijs, amatniecība

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: dimanta pilsētas ainavas glezna, dimanta krāsošana pet ainavas, dimanta mosaic house, dimanta krāsošana diament ainavas, dimanta krāsošana pirātu ainavas, diamond house, dimanta izšuvumi village, dimanta krāsošana persiku ainavas, dimanta glezniecības ainavas village, dimanta glezna ainava, spānija.

    €5.46 €9.59
  • Dimanta Forma: Kvadrātveida
  • Iepakojums: burbulis pack vai kastē (atkarīgs no lieluma)
  • Zīmola Nosaukums: MATRESHKA
  • Materiāls: Sveķu
  • Krāsu skaits: 30-45
  • Izmantošana: Gleznas
  • Īpašība: diy komplektu/viss roku darbs
  • Funkcijas: Mājas Dekori/Dāvanu/rotaļlietas bērniem
  • Formas dimanta: 3d rhinestones/5d dimanta
  • Ielīmēšanas Apgabals: Pilna
  • Preces nosaukums: Dimanta izšūšanas darbi/Dimanta krāsošana/Diamond mozaīkas
  • Audekls Iepakošanas Metode: Sarullēts
  • Veida Attēlu: Ziedi/Dzīvnieki/ainava/reliģija/nature/Ikonas
  • Ko komplekts: Audekls/dimantu/tools
  • Diamond tipa: Pilnu kvadrātveida dimanta/Pilna rubika Kuba Dimanti
  • Stils: Eiropa
  • Papildus: Pielāgot foto un attēlu
  • Rāmis: No
  • Modelis Tips: skatuvisks
  • Cross stitch auduma ct numurs: 11 CT
  • Ārējā Iepakojuma: Krāsaina Kaste
  • Forma: Trīsdimensiju

Pielaides Dēļ, tas ir amatniecības produktu, ir pieļaujamā novirze 1-3cm izmēru audekls. 01/ Kvadrātveida Dimanta Mēs izvēlējāmies videi draudzīgu sveķu materiālu, ražošanas accordancewith DMC starptautiskā standarta krāsu karte, dimanti, kopā 447 sugas, var precīzi parādīt attēlu filtrēšanas krāsu modelis, tuvāk sākotnējo efektu,un laukumā dimanti ir krāsains, trīsdimensiju spīdēt, sadaļā skaidrs, lieliska tekstūra.Vides aizsardzības sveķu, kas ir urbti ar 2.5 mm (9. iedaļa) un 2.3 mm (13 sadaļu).To, izteiksmīgas spēku attēla ir izsmalcinātu, reālāks, trīsdimensiju sajūtas stiprāka. 02 / Priekšrocības, dimanta Mūsu sveķu dimanti ar spīdīgu krāsu, 447 krāsas, un izmantojot videi draudzīgus sveķu materiāls, notoxic un garšas konservēti ilgu laiku, Nav viegli izbalināt, nodrošina attēlu aestheticism un reālistiski. 03/ Augstas Kvalitātes Audekla, Bāzes materiāli, kas izgatavoti no HD vaskadrānu un krāsu, katruatbilstošās krāsas bloka ir apzīmēts ar burtu, Pēc urbšanas process var izcelt ar atbilstošu urbi krāsu un burtu.Produkta Nosaukums: Dimants, Izšūšanas Darbi / Dimanta Mozaīkas / Diamond Paintig.

Lietošana: Home / Viesnīcas / Office / Kāzu Deocration / Luksusa Dāvanu.

Izmērs Attēlā: Pēc iespējas Lielāku izmēru, bette rezultāts.)

Par Dimantiem: 100% Pilnu Kvadrātveida Dimantu.

Rāmis: Rāmis NAV iekļautas.

Iepakojums: Dāvanu Kaste Iepakojumā un Burbulis Soma Iepakojuma.

Pielāgot Attēlu: Mēs varam padarīt pasūtījuma preci jebkāda attēla.jebkura izmēra.bascially.Jo lielāks izmērs, jo labāk efektu!Lūdzu, sūtiet savas bildes, lai mums, mums būs spēkā attēlu jums laikā.

Uzmanību: Mūsu dimanta glezna bez rāmja, un tas NAV pabeidzis gleznu, jums ir nepieciešams, lai pabeigtu to, ko pats.Izmērs specifikācijā minēts iepriekš, ir par attēla izmēru, audekls izmērs būtu jāpievieno apmēram 5 cm.

Audekls nav viegli būt bojāts, efektīva ūdens izturīgs un mitruma izolācijas, luksusa kvalitātes, izturīgs. 04/ Strong saķeres Mēs izmantojam speciālas eļļas līmes nūju, nūja spēkā ar dimantiem stiprāk. 05 / Rigorou Dimanta Griešanas Procesu 01. Dimanta griešanas process ir stingra, ideāls touch, gluda un maiga, caurspīdīga mirgošanas, augstu refrakcijas indeksu. 02. Griešanas procesu unikāla, sadalīt 9. iedaļa un 13. iedaļā, ideāls fit ekrānu, vairāk spīd.

03. Attēlu perfekts, ideāls touch, dimanta zvejniecība, ka atstarošanas indekss ir augsts. 01. Nerūsējošā Tērauda Pincetes 02. Zaļo pusi atvērt Urbt Plate

03. Urbšanas Glabāšanas Kaste (2x6)

04. Urbšanas Kods Sticke

05. Mazas Somas

Kam jāpievērš uzmanība: Urbi Glabāšanas Kaste (2x6) ir mūsu sepcial rīks, tas ir ērti, lai mainītu dimantus, kamēr jūs padarīt jūsu šedevrus. 01. Atvērt jūsu sūtījumu, pārbaudiet komplekti, vai visas daļas ir pabeigta vai nav. 02. Pārbaudiet sveķu dimantu krāsu un atbilstošo krāsu kods, kas nodrošinātu visu dimantu kods ir pabeigta.

03. Atvērt nelielu daļu no līmlenti, pievērsiet uzmanību, lai putekļi ārā.

04. Izvēlieties rakstzīmju (simbols), atrast atbilstošo dimanti un ieliec urbt plāksne.

05. Izmantot pinceti, lai pick up, kas atbilst dimanta maigi, pēc tam nodot to uz atbilstošo pozīciju modeļa numurs

06. Likt dimantus uz urbi glabāšanas kaste (2x6 ) , stick uzlīmi, uzrakstiet krāsa nr. Mainīt citu dimantu krāsu. 07. Atkārtojiet iepriekšējās darbības, kamēr gatavo visu ainu. 08. Kopīgā būtu apspiesta un kārtīgs, nav ne plaisas.Jūs varat ievietot grāmatu priekšpusē rombveida zīmējums, ar roku piespiež uz grāmatu.

09. Ritošā produktu un saskaras no priekšējā par, pildīta ar mūsu cilindru iepakojumā, lai pasargātu to bez skrāpējumiem.

10. Uzņemiet attēlu uz jūsu vietējo kadru tirgus , izmantot jūsu favorītiem kadru uz kadra tas.

11. Iesniedzot gala produkta telpā, un baudīt savu meistardarbu.

12. Ja jums patīk mūsu produktiem, laipni lūgti mūsu veikalā atkal, mums ir jauki atlaidi veciem draugiem. 01 / Spīdošs Spilgti Šo dimantu krāsotas ar refrakcijas spēcīgu dimanti, spēcīgu trīsdimensiju sajūtu, spīd spoži, uzreiz atdzīvināt jūsu mājās. 02/ Vienkārša un viegli iemācīties, audekls tikai dimanta urbšanas ielīmējiet savā atbilstošo numuru, atrašanās vietu, var būt vienkāršs un viegli iemācīties, ir viegli lietot, tikai, lai dotu jums vienkārši. 03 / Happy Family Laiks Inkrustēts dimantu krāsošanas var būt daudz cilvēki, radoši, jautri, ļaujiet bērniem ar radīšanu, var attīstīt intelektu, un paaugstināt sajūta, un paaugstināt sajūta, chlidren.Izmērs ≤ 30x40cm Burbulis Soma Iepakojuma Izmērs > 30x40cm Dāvanu Kastē Iepakošanas 1) Rūpnīcas Tiešo pārdošanu; augstākās kvalitātes; garantēta Kvalitāte; Konkurētspējīgas cenas; Lielas atlaides par lielo pasūtījumu! 2) Visas preces, kas nāk no rūpnīcas ar stingriem pārbaudes atbilstoši starptautiskajam standartam.

3) Izcila Dizaina Komanda; Ātra piegāde; apvienotais rīkojums; Labākais un Savlaicīgu Pakalpojumu.

4) Jūs varat sajaukt jebkuru preci no mūsu veikala un saņemt tos nosūta kopā !! 1) Parasti, mēs nosūtīt sarakstu, lai jūs 48 stundu laikā, kad mēs saņemt jūsu maksājumu informāciju.Lai paldies par jūsu pasūtījumu, mēs regulāri sūtīt jauku dāvanu visiem mūsu klientiem. 2) Mēs piedāvājam trīs veidus, transportēšanas kopā.tie ir EMS,DHL un Ķīnas ziņu Gaisa Pastu .Mēs nosūtīt pakas, lai jūs, kā jūsu pieprasītā sūtījuma veidā.Tas ir bezmaksas piegāde uz gandrīz visā pasaulē ar China Post Air Mail.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti