4mm diametrs matricas bojā un trīs rullīšu čaulas MKL229

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: granulu veltnis, jade sēņu, sejas pack, granulu deglis, granulu prese, massag veltnis, granulu die, bb droši, gua sha sejas pacelšanas rīku, jed veltnis.

    €182.11
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: CE
  • Modeļa Numurs: MKL229
  • stāvoklis: Jauns

Kāpēc mums ir nepieciešams rezerves parex daļas granulu dzirnavas?

Apkope ir nepieciešama, par katru mašīnu pēc darba laika.Mēs piegādājam granulu dzirnavas daļas, tostarp granulu dzirnavas nomirst, granulu dzirnavas ruļļos, ruļļa shell, gultņi, vārpstas, utt.

Daudz granulu dzirnavas daļas ir noliktavā .Mēs piedāvājam dzīvoklis mirst granulu dzirnavas daļas par rūpnīcas cenu, kas mūsu klientiem, ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu rezerves daļas , lūdzu, pastāstiet mums savu īpašu prasību.

Elektriskā Dzīvoklis Mirst Granulu Dzirnavas Funkcijas

1. Elektriskā dzīvoklis mirst granulu dzirnavas darbina elektromotors, kas padara to daudz enerģijas taupīšanas un videi draudzīgi.

2. Rullīšu un vienotas mirst, ir izgatavotas no precīza materiālu sakausējuma metāla, kas padara šo galveno daļu nodilumizturīga un nav viegli lauzt, turklāt abām pusēm, var izmantot plakanu mirst, līdz ar to ilgs kalpošanas laiks.

3. Granulu mašīna pieņem divus vai trīs pāri veltņi ,augstas efektivitātes, vienotas granulu izmērs.

4. Ātri, izjaucot veida precīzi-die cast skavu, kas pieņemti, lai izveidotu savienojumu mirst, un spalva atloks, kas spēj mainīt jaunu mirst un rullīši ātri un ērti atbilstoši jūsu vajadzībām.

5. Redzamība.Tas ir iespējams apskatīt savā kamerā, kad granulēšanas, lai jūs varētu atrisināt problēmu laikā.

6. Mazs izmērs un svars, kas padara to plaši izmanto mājās, mazo lauku saimniecību.

7. Gatavs saņemt izejvielas, piemēram, zāģskaidas, koka skaidas, zemesriekstu čaulas, kviešu salmiem, kokvilnas, mieži, filiāle, rīsu sēnalas, saulespuķu kātiņiem, palmu kodolu eļļa shell un daudzi citi materiāli.

8. Piemērots padarītu gan barības granulas un koksnes granulas.

Izceļ no Mūsu Sakausējuma Tērauda Presformas

Ilgu Mūžu

Mazāk uzturēšana

Zems Nojauktu

Nē mirst traucēšanas

Augsta Precizitāte

Mazāk Izšķērdēšanas & Zemas Ražošanas Izmaksas

Ko es varu darīt, ja mana Granulu dzirnavas nevar ražot granulas?

A: Jauns dzīvoklis mirst granulu dzirnavas pirmajā izmantošanu nedrīkst ražot granulas, jo zema gludi, pelējuma un slikti sadarbību jaunas ierīces.Pēc tam, izmantojot taukainai materiāls periodā, granulu mašīna var darboties nevainojami.

B: attālums starp veltņiem un nomirst, ir pārāk liels.Jūs varat pievilkt skrūvi, lai sašaurinātu plaisu 1,5-2,5 mm.

C: Vajadzīgos pasākumus, lai atjauninātu jaunu mirst vai rullīšu čaumalas, jo nolietošanos, ko rada ilgtermiņa pakalpojumu.

D: materiāls ir pārāk mitrs vai pārāk sauss, kā rezultātā ir zema produktivitāte.Jūs labāk palielinātu vai samazinātu mitruma pienācīgu ātrumu, kopumā 14%-16% izejvielu.

Veida rindu materiālus un darba pārstrāde

Mājās Granulas, ko Izmanto kā Plīts Degvielas

Mājas granulu plīts, ir plaši izmantots Eiropā un daudzās citās vietās pasaulē.Tā ir videi draudzīga metode, lai saglabātu siltumu un vāra.Granulu plīts patērē mazāk dabas resursus, tā degvielas rodas no atkritumu vai otrreizēji pārstrādātām izejvielām.Degvielu tas izmanto, var veikt mājās.Šeit ir daži padomi, lai jūs varētu tērēt mazāk naudas pieņemšanas plīts, degvielas, ja jūs izvēlaties granulu plīts apkurei.

Jums ir sagatavot izejvielas kopā ar plakanu mirst granulu dzirnavas, kuras izmanto, lai nospiediet materiālus nepieciešama degvielas mājas.Tur ir dažādas izejvielas, kuras var izmantot, lai veiktu degvielas, piemēram, augļu bedrēm, dažāda veida zāles, kukurūzas vālītes, miežu zvaigzne, lobīti, kukurūzas, kviešu, papīrs, utt.Savu materiālu izvēle nolemj apkures un virtuves ietekme, tādējādi jums ir nepieciešams, lai uzmeklētu veida plīts, lai pienācīgi atbilstu granulu kurināmā.

Mūsu ražotne un sertifikācija

Kā 7/24 e-pastu un tālruņa zvanu pakalpojums ir pieejams, esmu gatavs atbildēt uz jūsu jebkuriem īpašiem jautājumiem attiecībā uz mūsu mašīnu, un granulu dzirnavas, jo īpaši.Turklāt, mēs sagatavosim mācību video izteiksmē, uzstādīšana, eļļošana, tiesas darbojas, detaļu nomaiņu un tā tālāk.

Iepakojums un piegāde

Man ir jāiet, lai jūsu rūpnīcas atutorial no learing kā darbojas granulu dzirnavas?

Tas nav nepieciešams.Kā 7/24 e-pastu un tālruņa zvanu pakalpojums ir pieejams, esmu gatavs atbildēt uz jūsu jebkuriem īpašiem jautājumiem attiecībā uz mūsu mašīnu, un granulu dzirnavas, jo īpaši.Turklāt, mēs sagatavosim mācību video izteiksmē, uzstādīšana, eļļošana, tiesas darbojas, detaļu nomaiņu un tā tālāk.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti