Kažokādas Ziemas Sievietes Cepure, Real Rex Trušu Fox Kažokādas, Bieza Cepure, Rex Trušu Kažokādas Cepures Dāmu Ziemas Siltas Cepures Sieviešu Kažokādas Cepures ir 2021.

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: dabas nekustamā fox kažokādas cepure, cepuri klp fox, dzemdību blūzes un topi grūtniecēm, kažokādu cepures sieviešu, bomber cepures sabiezēt, sieviešu cepure, kažokādas cepure, līča sacīkšu klp, cepuri rex trušu, klp fox.

    €13.49 €23.67
  • Modelis Tips: Ziedu
  • Vienuma Tips: Bomber Cepures
  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Modeļa Numurs: 1-7G0894
  • Materiāls: Mākslīgās Kažokādas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Kažokādas Ziemas Sievietes Cepure, 100% Real Rex Trušu Fox Kažokādas, Bieza Cepure, Rex Trušu Kažokādas Cepures Dāmu Ziemas Siltas Cepures Sieviešu Kažokādas Cepures ir 2021.

Firmas Nosaukums: SOMALER Dzimums: Sieviešu Nodaļas Nosaukums: Pieaugušo Stils: Gadījuma Kažokādas cepuri Krāsa: 9 Krāsas Kažokādas cepuri Materiāls: Rex trušu kažokādas cepure ,sudraba fox kažokādas Galvas apkārtmērs:52-60cm Kažokādas cepuri sezona: Autum un Ziemas Ir pielāgojis: Jā Cepuri odere: vilnas trikotāžas oderi, laba, mīksta un silta Izsmalcinātu informāciju,profesionāls dizains un augstākās klases materiālus glaimot lietotāja cieņu, valdzinājums un unikālu personiskās īpašības

Piegāde * Parasti sūtījumi tiek nosūtīti 3-5 dienu laikā. * Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses, lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir tiesības. * Ja ir steidzami, lai iegūtu iepakojumā.jūs varat izvēlēties express metodes, kas ir dārgāks. * Ja iepakojums nav piegādātas laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt.Atsauksmes * Cienījamie pircēji, mēs novērtējam jūsu biznesu, ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem,lūdzu, atstājiet mums ir 5 zvaigznes postive atsauksmes .Jebkuru jautājumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt atsauksmes, mēs varam atrisināt šo problēmu lieliski.Garantijas laiks * Mēs pieņemam atpakaļ par neapmierinošiem objektus. * Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, ziņot par produktiem ar trūkumiem 30 dienu laikā pēc to saņemšanas. * Kompensāciju, kas tiks izsniegta, kad būsim saņēmuši jūsu atpakaļ nosūtītās preces. * Pircējs ir atbildīgs par visu atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti