Bezvadu CarPlay AndroidAuto Pārbūvēt Rūtiņu Peugeot iSmart auto Bezvadu CarPlay par Peugeot 508 13-16 modeli, Atspoguļojot Saiti

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 508 peugeot, carplay, automašīnu spēle, carplay bezvadu, peugeot 407 logu regulators, vāks tesla model 3, peugeot 508 gps auto, Peugeot 3008, xxxtentacion telefonu gadījumā samsung galaxy, carplay 2 gaisa.

    €31.12 €33.82
  • Postenis Svars: 1.5
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Produkta Apraksts Kremersino iSmart kaste ir inteliģents transportlīdzekļa interaktīvās pārbūvēt sistēma, kas nodrošina Carplay un Android auto jūsu BMW/Mercedes Benz/Audi/Porsche/Volvo/Honda/Lexus/Buick Ar iSmart kaste ir veidota kā paralēli darba sistēmu ar OE auto izklaides sistēma, un tas neietekmē normālu darbību OE automašīnu sistēmu vispār.Lietotājs var pārslēgties no standarta Buick sistēmu, lai Carplay vai Android Auto interfeiss, nospiežot vienu pogu!Otrādi.Bezvadu CarPlay/AndroidAuto Smart Modulis Peugeot iSmart auto Bezvadu CarPlay par Peugeot 508 modeļi 13-16

Piemērojamie modeļi, Modeli, Gadu, Peugeot 2008 2014. - 2016. Gada Peugeot 3008 2015-2016 Peugeot 508 2013-2016 Peugeot DS5 2013. - 2015.gadam, Peugeot DS6 2014-2017 Peugeot C4L 2013-2016 Peugeot C4 Līdz 2016. Peugeot C3-XR 2015-2018 Peugeot C5 2014. - 2016. Gada, Pirms iegādāties, jums ir nepieciešams, lai uzņemtu attēlu šajā interfeisu sistēmas auto un nosūtiet to mums apstiprinājums Piezīme: Pirms pirkšanas, pārliecinieties, ka oriģinālais auto ekrāns ir touch funkcija

Bezvadu CarPlay

CarPlay ir gudrākas, drošākas, kā izmantot savu iPhone, kamēr jūs vadīt.Un tagad ar visu jauno CarPlay Paneļa, kas palīdz jums ar melodijas, pagriezienus, un Siri, ieteikumi un Kalendāra lietojumprogrammas, kas ļauj skatīt un pārvaldīt savu dienu, un kartes, kas atklāj vairāk par to, kas ir jums apkārt, kļūst tikai tur, ieguva visai daudz vieglāk.Un daudz vairāk prieka.

Savienojuma Metodes

Bezvadu---savienošana ar Bluetooth straumēšanu, izmantojot wi-fi

Auto Pieslēguma, kad lietotājs ievadiet automašīnu(nav obligāts)

Auto atbildot kad tālrunis nāk(nav obligāts)

Audio Skaņas Kanāls

AUX Kanālu: Lietotājam ir lai aktivizētu automašīnas AUX funkciju vai tās, kas jau pastāv.

Kontroles metode

Live Navigācijas

Ja nav navigācijas savu transportlīdzekli, nav jāuztraucas.Ar iSmart kaste var parādīt karti navigations, piemēram, Waze, Apple Kartes, Google Kartes uz centrālo ekrānu.Kas ir vairāk.Tas parādīs, ka gaišā dienas režīma uz nakts režīmu(ieslēgt priekšējo lukturu) saskaņā ar reālā laika.

Mūzika Un Radio

Lietotājs var spēlēt visu mūziku, kas APPs, kas uzskaitīti apple store vai google veikalā.Piemēram, Spotify,Apple Mūzikas, Amazon Lejupielādēt radio APP, klausīties to Carplay interfeisu, Jūs joprojām varat klausīties radio uz oriģinālo auto sistēmas

Tālruņa Zvana iSmart lodziņā 7. paaudzes atbalsta šo funkciju ar šādiem auto modeļiem BMW CIC, NBT.Mercedes Benz NTG4.5 NTg5.0 Volvo Cadillac Mazda Toyota Camry Citroen Buick Par OEM Mikrofons

Kāpēc mēs atceļam OEM mikrofons funkcijas ar smart box

Visiem carplay kastes, nav svarīgi, ko ražo rūpnīcas, kas tagad(ieskaitot asv), kad izmantot OEM mikrofons, tur ir kļūda, kas nevar tikt atrisināti klāt.NAV SOS zvanu funkciju, ja ir kādas avārijas notiek.

Neviens cits ražotājs/tirgotājs pateikt klientam, ka, kā viņi vienkārši rūpējas par produktu pārdošanas saskaņā ar klientu "patīk"

Bet mūsu viedokli, šādu kļūdu ir potenciāls RISKS, visiem mūsu klientiem, kā arī ourself.Tāpēc mēs gribētu, lai atceltu šo'selling punkts " pirms pārdoto produktu.

Siri var lasīt, atbildēt, un nosūtīt teksta ziņas par jums, lai jūs nekad ir meklēt pie jūsu iPhone, vadot automašīnu.Vienkārši pateikt "Siri, pateikt Blair es būšu tur 20 minūtes," un tas ir izdarīts.CarPlay var arī atskaņot audio ziņas caur automašīnas skaļruņiem.

Android Auto

Vienkārši savienojiet ar mobilo telefonu, automašīnu, jūs varat dalīties ar auto dzīves pakalpojumiem iekasē AndroidAuto par automašīnas ekrāna, baudīt drošāku un ērtāku auto pieredzi braucot.

Atspoguļojot & Airplay

Vienkārši pievienojiet CarPlay Bluetooth, projekta mobilā tālruņa ekrānu uz automašīnas ekrāna, izmantojot iPhone USB tālrunis, kabeļu (AirPlay) vai Andorid vadu (Autolink un datu kabeli), un baudīt drošāku un ērtāku auto pieredzi braucot.

USB Video

Jūs varat atskaņot mūziku un video, izmantojot USB, un baudīt labāku izklaide

Priekšā/Aizmugurē/360 Kameru, Kad auto apgrieztā režīmā, autostāvvieta attāluma sensors darbojas kopā ar kameras Programmatūras atjaunināšana, Kā ražotājs, mēs piedāvājam pastāvīgu programmatūras atjaunināšanas pakalpojumus visiem mūsu klientiem par BRĪVU.Katru mūsu lodziņā varēs baudīt jaunāko IOS un Android auto funkcijas.Ja jums ir iegādāties kasti no mūsu izplatītājs vai aģents, lūdzu, jautājiet programmatūras atjaunināšana no viņiem tieši.Uzstādīšana Plug and Play, nav nepieciešams pārkāpj jebkādu oriģinālu automobiļu kabeļu Uzstādīšanas video pieejams Uzstādīšanas instrukcija sīki izstrādātus pasākumus, kas pieejami Video čatā/Online Čatā/Tālruņa zvana/e-Pasts atbalsts

Zīmola Stāsts

Bāzes Shenzhen, Kremersino ir grupas uzņēmums, kas koncentrējas uz projektēšanu, izstrādi un ražo atšķirties produktu veidu auto rezerves daļu tirgū.Blakus rūpnīcas, mums arī ir savas garāžas darba priekšplānā Ķīnas pirmā līmeņa pilsētu.Labumu no strauji augošajā Ķīnas tirgū, un jauniem automašīnu modeļiem, atbrīvojot laiku, mums ir pirmās puses pieredzi un jaunumi nozares.Vissvarīgākais, mēs pateicos jums ļoti daudz, mūsu dārgie klienti, gan iekšzemes, gan aizjūras tiem, bez tevis, nav Kremersino pastāv.Ko mēs varam piedāvāt, ir augstākās kvalitātes daļa, vislabāko pakalpojumu, un mūsu sirds sirdī.Tas nav sauklis, bet mūsu rīcību.

Vaskaa 2222020-11-23
"As I told you, I got the device on Wednesday it comes out on Friday and it's not compatible with my car Now I'm with the seller to make the return, although it seems that the seller is not about the job, I will continue to tell how this ends."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti