Papīra Amatniecība "Atpakaļ Nākotnē" 3D Papīra Paraugs Sienas Mājās Bāra Dekori Sienu Apdare Mīklas DIY Roku darbs Izglītības Rotaļlietas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 3d sienas grāmata, automašīna kitt, atpakaļ uz futur car, delorian rotaļlietas, papīra modeļi, kuģu, modelis papīra, wall papers mājas dekoru valsts, papercraft, battlestar galactica simboli, 3d papīra skulptūras.

    €13.87 €16.31
  • Materiāls: kartona
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Brīdinājums: Nē ēst
  • Modeļa Numurs: QLPCNR
  • Sertifikācija: 3C
  • Tēma: Dzīvnieki & Dabu
  • Vecums: Pieaugušajiem
  • Svītrkods: Jā

produkta nosaukums:3D Papīra Paraugs

Produkta Izmērs:60cm (augstums )

Grūtības līmenis: 4 līmenis (līdz 6 līmenis)

Piemērots: 3D papīra pelējuma mīļotājiem

Produkta raksturojums: papīra materiāla, drošs un videi draudzīgs

Izgatavošanas laiks: aptuveni 12 stundas

Materiāls: Kartona papīra modelis

Rokasgrāmata (noklusējuma angļu valodā, ja Ķīniešu versiju vai Japāņu versija ir nepieciešama, lūdzu, ņemiet vērā, un informē par to klientu pakalpojumu)

Piezīme:

1. Tas nav gala produkts un jāveic pircējam.

2. Pircējiem ir nepieciešams, lai sagatavotu baltās krāsas lateksa, šķēres, lineāli un citus instrumentus, lai izgriezt un ielīmēt.

Kompensāciju un Atsauksmes politika: 1.Ja jums nav saņemt preci 60 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums sākumā, un neatstāj sliktu atsauksmju vērtējums, un mēs jums atrisināt problēmu, lai jūs apmierina. 2.Ja jūs neesat apmierināts ar priekšmetiem, lūdzu, sazinieties ar mums sākumā, un neatstāj sliktu atsauksmju vērtējums, un neatveriet strīdu, mēs jums atmaksāsim vai sūtīt jaunu. 3.Ja preces tika bojāts transporta, lūdzu, sazinieties ar mums sākumā, un neatstāj sliktu atsauksmju vērtējums, un mēs atmaksāsim jums vai nosūtīt agian. 4. Svarīgākais ir : visas problēmas var atrisināt, pirms atstāt sliktu atsauksmju vērtējums!Vienkārši sazinieties ar mums ! 5.Krievijas draugiem, lai izvairītos pie preces saņemšanas, lūdzam rakstīt pilnu nosaukumu, saņēmēja kolonnas.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti