39.7 mm black keramikas bezel ievietot 44mm jūru skatīties veicis parnis rūpnīcas B9

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 8205 pulksteņmehānismu, bezel seiko, seiko prospex, 345mm, pērlīšu parks, seiko dial bezel, ap royal, keramikas bezel, ievietojiet 44mm, vīrieši parnis, balck balts.

    €11.83 €18.20
  • Postenis Svars: 1g
  • Veids: Pulksteņu Daļas
  • Iezīme: BEZEL
  • Zīmola Nosaukums: Parnis
  • Vienuma Tips: Remonta Instrumenti Un Komplekti

Lūdzu skatīties: Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.Apraksts: Bezel Ielikt derēs jauns Submariner modeļi 44mm korpusā.Tie ir ļoti augstas kvalitātes keramikas bezel ievieto tiek piegādātas Parnis rūpnīcas Šī izsole viens rezerves keramikas bezel ievietot Parnis un lielākā daļa 44mm JŪRAS stila pulksteņi.Tie ir ļoti augstas kvalitātes keramikas bezel ievieto tiek piegādātas Parnis rūpnīcas.Izmērs : ārējais diametrs: 39.7 mm / iekšējais diametrs: 31.9 mm, Lūdzu, pievērsiet attentiion lieluma,visi slīpā mala ir vienāda izmēra

Apmaksa: Mēs pieņemam maksājumu metodes sniedz Atopija.lv Darījuma.Piegāde: 1. Mēs pēc savu posteni, 48 stundu laikā pēc tam, kad maksājums ir pabeigta.Un mēs nosūtīt Izsekošanas numuru un nosūtīšanas informācija 1-3 dienu laikā. 2. Transports laiku mainās ar dažādām kuģniecības metodes un attālumu. 3. Mūsu Bezmaksas Piegāde Dienests:Ķīna Post /Hongkong post ar sekošanas numuru.Kuģniecības laiks savu atsauksmi zemāk: 1) Amerikas savienotās: 10-15 darba dienas ierasties; 2) Eiropā: 10-25 darba dienu laikā ierasties; 3)Citu valstu: ne vairāk kā 15-30 darba dienas ierodas.Ja jūs vēlaties ātrāku nosūtīšanas, jūs varat izvēlēties: 1) DHL:5-8 darba dienas ierodas.Dažādās valstīs ir dažādas pastmarkas, Jums ir nepieciešams, pievienot $20; 2) EMS:7-15 darba dienās ierasties.Dažādās valstīs ir dažādas pastmarkas, Jums ir nepieciešams, pievienot $25. Atsauksmes: Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs patiesi ceram, ka jūs varat veikt 1 minūti atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Ja jums ir kādi jautājumi ,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums ,mēs atbildēsim jums 24 stundu laikā.Paldies!Atgriešanās: Mēs jums var sniegt pilnu kompensāciju par preces atpakaļ 15 dienu laikā no jums, kas tos saņem ,ja jūsu preces ir atpakaļ to sākotnējā stāvoklī.Pircējiem ir jāmaksā par atgriešanās kuģniecības maksa.Kad saņem atpakaļ postenis, mēs jums atmaksāsim nekavējoties.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti