Ziemas Elektrisko Apsildāmo Āra Veste Sievietēm USB Apkures Veste Siltuma Tūrisma Pārgājienu Jaka куртка с подогревом veste chauffante

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: top jaka sēdekļu, usb apkures plāksne, veste sieviete, jaka siltāks, siltuma jaka, siltuma pad, siltuma veste, atbalsta militārā veste, veste sievietēm, anorak vīriešiem.

    €14.07 €26.54
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Materiāls: kokvilna + poliesters šķiedras
  • chaqueta calefaccion: chaleco plumas hombre
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Iezīme: Siltuma
  • Izmērs: S/M/L/XL/XXL/3XL/4XL
  • Funkcijas: saprātīga trīs ātrumu, temperatūras kontrole, regulējamas

Funkcijas: 1. 5 Sildīšanas Zonu un 3 Temperatūras Korekcijas: 5 oglekļa šķiedras apkures elementiem, kas rada siltuma pāri gurniem, vēdera un muguras augšējās daļas; Viena poga, 3 sildīšanas režīmi: 40℃/104℉ līdz 70℃/158℉ ar smart apkures sistēma. 2. USB Uzlāde: Viegli maksas.Jums ir nepieciešams, lai vienmēr pievienojiet 5V2A mobilo jauda (šo preci nav iekļauti mobilo jauda).Mobilo jauda ir jāizņem mazgāšanas laikā. 3. Droša un Veselīga: Tikai 5V tālu infrasarkano apkures, tālu zem cilvēka ķermeņa drošības spriegumu 36V.Stabila siltuma un ķermeņa drošību sprieguma.Piemērots, lai labāk sasilšanu vēdera un vidukļa zonā. 4. Liela laukuma Apkure: elektriskā apkure veste ir Pieci iebūvēts sildītāji, kas ir asins cirkulāciju un siltuma funkcija, kas ne tikai sasilda vēdera, muguras, gurnu un vēdera, bet arī veicina asins cirkulāciju. 5. Plašu pieteikumi: Šī apsildāmā veste ir ideāli piemērots āra slēpošana, ziemas makšķerēšana, kalnu riteņbraukšana, riteņbraukšana, kempings, sniega pārgājieni, medības, āra apmeklēšanu, ziemas, ielas, biroja ikdienas, utt. 6.Droša un viegla: modernizētas apkures sistēma, kas var nodrošināt jūs varētu baudīt komfortablu siltumu.Lielu platību oglekļa šķiedras vadu sildītāju ir droša un izolēta.Ērti un ādas draudzīgs,pieskaroties gludi un siltumu labāk.Tas var palīdzēt jums pavadīt visu ziemu vienkārši, bez valkā lielas drēbes aukstā nosacījumiem.Instrukcijas: (1)Veikt USB spraudni. (2)Piekļuves mobilo uzlādes strāvas avota. (3)Nospiediet un turiet krūšu temperatūras kontroles izejas slēdzis 3 sekundes. (4)Ilgtermiņa nospiediet uz krūtīm temperatūras kontroles slēdzis 3 sekundes, sākt iesildīties un pēc tam pielāgot, lai vidējā temperatūra siltumu, kad jums ir nepieciešams, lai vienmēr pievienojiet mobilo jaudu. (5)Manuālo korekciju ar trešo pārnesumu, siltā temperatūrā par 45 grādiem pēc Celsija, ērtu rīku temperatūra ir 35 grādi pēc Celsija, enerģijas taupīšanas rīku temperatūra 25 grādus pēc Celsija skalas. (6)Nospiediet un turiet krūšu temperatūras kontroles slēdzi-3 sekundes, un izslēgt gaismu, lai pārtrauktu apkuri.Kā Tīrīt Apkures Apakškrekli: Mašīna mazgāšana & rokas mazgāt ir pieejami.Nav kārtīgi to izgrieziet vai deformē.Atvienojiet pilnvaras pirms mazgāšanas un pārliecinieties, ka tā ir žāvēta pirms apkures.Specifikācija: Izmērs:S/M/L/XL/XXL/3XL/4XL Produkta nosaukums:Elektriskā Veste Materiāls: kokvilna + poliesters šķiedras Funkcijas: intelligent trīs ātrumu, temperatūras kontrole, regulējamas Paketes Saraksts: 1 * Apkures Veste(nav iekļauts power bank)

Tox Opel2020-10-16
"Fast arrival. Warm warmth is try look you're like cooking, after the later ~~~~"
Juna Macias132020-12-27
"싼 가격에 호기심이 생겨 구매해봤습니다 양품을 받아 발열도 잘되네요 다만 제가 평소 97~100정도 사이즈의 옷을 입는데 xl사이즈를 주문해 입어보니 가슴쪽과 팔 들어가는 겨드랑이 쪽이 끼는 느낌이 있습니다 저랑 비슷한 체격(174/71)이신분은 한사이즈 업하시는게 조금 더 편하실 것 같습니다"
Camila Viegas2020-11-05
"It works perfectly."
Sxp91cbg2020-11-17
"Vest equal to what is described, the size has left me small but for the rest perfect"
Lutalica2020-11-23
"Works, but the current consumption on Red mode and blue is the same."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti