Mairuige Anime Dārgie Franxx Peles Paliktņa XXL Darling, Jo Franxx Spēļu peles paliktnis Klēpjdatoru Ūdensizturīgu Tastatūru Galda Paklājiņš Rozā peles paliktnis

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: rozā tops, galda pad, peles paliktnis melns, spēle peles paliktņa, peles paliktņa, tastatūras mechan, peles paliktņa anime vīrietis, galda paklājiņš, lqs spēļu pele, želejveida peles paliktnis anime.

    €8.32 €13.87
  • Stils: non-slip
  • Izmantošana: biroja/interner kafejnīca/mājās
  • Biezums: 2mm/3mm/4mm/5mm
  • Izmērs: Multiple size options
  • Modeļa Numurs: XXL
  • Materiāls: Gumijas
  • Bloķēšanas malas krāsa: krāsains/melna
  • Produkti Statusu: Sastāvs
  • Zīmola Nosaukums: Mairuige
  • pattem: Kas, Pēc Jūsu Izvēles
  • Iepakojums: Jā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Motīvs: 1. Peles paliktnis ir galvenokārt izgatavoti no dabisku putu gumijas, ar mazu un blīvu burbuļi, kas padara peles paliktņa mīksta un elastīga, 3mm dizaina un ērtāk darboties. 2. Augsta blīvuma aušanas procesu, rada gludu virsmu, un dod viņam netraucētu justies tuvu sveķu, efektīvi samazinot roku nogurumu, ko izraisa ilgstoši lietojot peli. 3. Izmantojot dabīgas gumijas apakšā, drošu un vides aizsardzības, apakšā, lai stiprinātu pielikumu pozīcijas, stingri jāievēro pie galda, bez deformācijas. 4. Malas bloķēšanas peles paliktņa ir adīts ar papildu soda adīšanas metodi, kura var noņemt lieko turpināšanu malu, lai nodrošinātu, ka peles paliktņa ir vairāk izturīga.Specifikācija: Lietošanas Vide: Office/Game/Desktop Materiāls: Dabas Vides Gumijas Krāsa: Melna Thinckniss: 3mm Izmērs: 30x70x0.3cm/11.81x27.55x0.11" 30x80x0.3cm/11.81x31.49x0.11"

Jautājumi par pirkšanu peles paliktņa

1. Par smaržu no peles paliktņa:

Cienījamais pircējs, lai jūs, lai saņemtu produktu iespējami ātrāk, gumijas un tinte būs iepakota tūlīt pēc tam, kad mašīna ir apsildāmu ražošanas procesa laikā.Tas veikals daži rubbery smarža, bet, lūdzu, esiet droši, nodot to labi vēdināmā vietā, smarža pazudīs.

2. Par lielums peles paliktņa:

Cienījamais pircējs, peles paliktnis ir izgatavots no gumijas, kas paplašina un līgumi, kad silda ar mašīnu izgatavošanas procesā.Mēs parasti izmanto ritošā iepakojuma.Pēc tālsatiksmes pārvadājumi, izmērs ir novirze.tā ir normāla parādība.

3. Par malu, peles paliktņa:

Cienījamais pircējs, ja jūs vēlaties iegādāties peles paliktņa ar atbloķēt malas, lūdzu, ņemiet vērā, ka peles paliktnis ir izgatavots no daudziem gumiju un ir sakrautas un sagriež, lai griešanas precizitāte būs nedaudz off un malas būs nevienmērīga.tas ir normāli.Ja jūs vēlaties, veikls, perfektu malu, lūdzu, apmeklējiet mūsu tiešsaistes klientu apkalpošanas iegādāties arī skaisti šuj peles paliktņa ar sašūtām malām.Protams, lielākā daļa no mūsu peles paliktņi ir bloķēti.

4. Par krāsu peles paliktņa:

Cienījamie pircēji, jebkura iespieddarbi ir zināma krāsu atšķirība: datoru ekrāni RGB krāsas, un iespieddarbi sastāv no CMYK četru krāsu tintes punktiņu, un attēlu veidošanas metodes arī ir dažādas.RGB krāsas, spilgtumu, utt.tiek parādīts uz dažādiem monitoriem.Atverot vienu un to pašu attēlu dažādos skatīšanās programmatūru, krāsa būs atšķirīgs.Apkārtējās gaismas un cilvēku krāsu uztvere ir atšķirīga.Pēc krāsu kalibrēšanu, ir atšķirības starp krāsām no monitora.Saskaņā ar krāsu vērtības, kas noteiktas saskaņā ar projektu rasējumi, izmantot starptautisko četru krāsu standarta krāsu spektra drukāšanai, nevis iespiešanai saskaņā ar krāsām, kas redzams uz datora ekrāna.Tāpēc, hromatiskās aberācijas ir neizbēgama.Krāsu atšķirība ir tā, kontrolē 10%, lai ievērotu standartā.Mēs jums stingri jāievēro standarta drukāšanas metodi, esiet droši pirkt.

5. Par piegādes laiku loģistikas pārvadājumi:

Cienījamais pircējs, ja gaidīšanas laiks pie preces saņemšanas nav pārāk ilgi, tas ir tāpēc, ka starptautiskajā loģistikas un transporta nepieciešams pārskaitīt uz vairākām valstīm/reģioniem, pirms tie sasniedz savu adresi.Tajā pašā laikā, sakarā ar laika apstākļiem, valsts politiku un citu iemeslu dēļ, daudzi neparedzami faktori ietekmēs ātrumu, muitošanu.Kad jūs pērkat bezmaksas piegāde produktu mūsu veikalā, tas ir ekonomisks režīms, transportēšanas un piegādes laikā, un gaida saņemšanas būs lēna.Ja jūs vēlaties saņemt produktus ātri, tas ir ieteicams, ka jums izvēlēties apmaksātu piegādes metodi ar loģistikas sekošanas informāciju.Tas var ietaupīt daudz laika zuduma.

A Samohin2021-02-02
"Good quality all OK"
Willjroberts2021-02-04
"Good quality. Same as description. Delivery was really fast."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti