Ķīniešu Medicīna Garšaugi Pirksta Nagu Sēnīti Ārstēšanu, Pret Sēnīšu Nagu Infekciju Būtību, Nagu Ārstēšana Noņemšana Nagu Kopšanas Losjons

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: liels krūts eļļa, kaviāra serums, detox foot spa, pret sēnīšu nagu, krēms nagu sēnīte, ķīnas žeņšeņa saknes tēja, bumba spa, myq nagu sēnīti, ffp2mask, pret sēnīšu lāzera.

    €7.38 €11.53
  • Veids: Mīkstina Eļļa
  • NETO MASAS: 10ML
  • Vienuma Tips: Nagu Ārstēšana
  • Daudzums: 4gab/komplekts
  • Modeļa Numurs: HB073

Atteniton: 1. Nagu Sēne nav veida priekšmetu, 3, 4, 5 dolāru. 2. Pudeli būtībā nekad nestrādā.Un Tas ir jāārstē. 4. Mēs esam profesionālu Pedikīru.Un mēs zinām, ka tas ir labi. 5. Lūdzu, uzticieties mums, ka mēs varētu darīt labāk nekā citi. 6. Atbrīvoties no Jūsu Nagu Sēnīti un Ir Veselīga izskata Nagus īsākā laikā. 7. Instrukcijas un norādījumi ir pieejami.Un tā ir iekļauta katra iepakojuma.Nagu Sēnītes Ārstēšana Komplektā Ietilpst: 1 BottleX Pret Sēnīšu Losjons(A) 1 BoxX Mīkstina Nagu Ielīmējiet(B) 1 PCX Medicīnisko plāksteri 1 PCX Pedikīrs Asmens Iezīmes: Izgatavots no 100% Ķīniešu Garšaugi, Nekādu Blakus Efektu Nav Atkārtoties Ne Sāpes Īsu Apstrādes Laiku Virzienos: Virzienos Apstrādei: 1. Solis. Mērcēt kājas vai rokas siltā ūdenī uz 15 minūtēm, lai mīkstina nagus.2. solis. Sausi nagi, un nokasīt vai failu kašķīgs daļu uz leju.3. solis. Uzklājiet nelielu daudzumu Mīkstina Nagu Ielīmējiet(B) uz centru nagu, izplatīt to ap nagu.4. solis. Vāks nagus ar medicīnisko plāksteri, lai rūpētos.5. solis. 48hours vēlāk, noņemiet lenti.6. solis. Ar kašķīgs daļa mīksta, iet iesniegšanas vai nokasot līdz jūs sasniegsiet nagu veikals.Piemērot kādu summu Losjons(A) uz jūsu nagu, lai antibacteria.7. solis. Sekot Soli 1-6 2 reizes līdz slimo nagu tika noņemts.Uzmanību: Tas prasīs 7-10 dienu laikā, lai izārstēt jūsu nagus.Lūdzu, neuztraucieties, vai steigā.

Literalconstrutora2020-10-31
"Not come"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti