CYDZ USB 3.1 C Tipa USB-C Vīriešu 5.5 mm x 2.1 mm Sieviešu LĪDZSTRĀVAS Uzlādes Uzlādes Adapters Adapteris 45w PD Emulatora Izraisīt

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vīrietis micro b, sieviešu usb a male ethernet rj45, amp ar skaļruņa aizsardzībai, m1 micro usb kabeļa, usb strāvas vadu maršrutētāju, 5 port poe, tnc vīrietis, lai femal kabelis, mirabox hdmi paplašinātājs ip, bnc female, lai 4mm, pci kabeli 6 2pin dual.

    €4.79
  • Sertifikācija: CE
  • Iepakojums: Jā
  • Veids: Kabeļa Adapteris
  • Zīmola Nosaukums: NGFF
  • Modeļa Numurs: UC-096
  • Produkti Statusu: Sastāvs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

DC 5.5*2.1 mm Jack Ieejas USB-C Tips-C Kontaktdakšu Maksas Kabeli 45w par Macbook Klēpjdatoru Tālruni

Atbalsta Veids-C PD un QC2.0/QC3.0/DCP/PE+1.1/PE2.0/FCP/AFC/SFCP/SCP/USB PD

ieeja: DC 5.5*2.1 mm 10,5 v-32v

izejas jauda: 45W maks. (5V/2A,9V/3A,12V/2A,15V/2A,20V/2.25 A)

Darba 45W macbook,45w klēpjdatoru, planšetdatoru,mobilo tālruni.

1. Mēs pieņemam Darījuma .Jūs varat Maksāt caur Alipay, Vīza, MasterCard, Western Union, Qiwi un bankas pārskaitījumu uz Atopija.lv. 2. Lūdzu, veikt maksājumu iespējami drīz, kā posible, lai jūs varētu saņemt preci agrāk.

3. Piezīme: Jebkurš importa tarifu objekta pircēja pienākums, kas nav iekļauts pārdošanas cenu vai piegādes maksa; Bet mēs paziņojam, ka produkts kā dāvanu ar zemāku vērtību, lai palīdzētu jums viegli saņemt preci caur Muitu .

1. PASAULES KUĢNIECĪBAS ( izņemot dažas valstis un APO/FPO). 2. Visi pasūtījumi tiks nekavējoties apstrādāts un visvairāk pasūtījumu var izvesti 5 dienas pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts.

3. Sakarā ar stockout un svētku dienās, daži rīkojumi var būt nepieciešama vēl dažas dienas tiks izvesti nekā parasti.Lūdzu, esiet pacietīgi!

4. Mēs tikai kuģu objektu, lai to apstiprināja, lai adreses, tāpēc, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu pasūtījums adrese atbilst jūsu piegādes adresi.

5. Pēc izvēles kuģniecības veidos: Atopija.lv Standard Shipping,Ķīna Post, Gaisa Pasts, Honkongā Post, Gaisa Pasts, ePacket, EMS, DHL, Fedex, UPS utt

1. Jūs varat sazināties ar mums un pēc tam sūtīt preci mums atpakaļ 7 dienu laikā pēc tam, kad prece ir piegādāta.Ja vienums ir jūsu rīcībā, vairāk nekā 7 dienām mēs uzskatām, ka tā izmanto, un nebūs jums piedāvāt kompensāciju vai Nomaiņa.

2. Visi atgriezās objektiem ir jābūt oriģinālajā iepakojumā.Blakus, jums ir sniegt mums piegāde izsekošanas numuru un konkrētu atgriešanās iemesls.

3. Mēs piedāvājam jums kompensācijas vai nosūtīt jums nomaiņa saskaņā ar konkrētiem nosacījumiem, un jūsu būs pēc tam, kad jūs atgriezto preci.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības maksas, ja produkts ir bojāts vai nav, kā aprakstīts uz produktu lapu saites.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Atopija.lv!

1. Mūsu mērķis ir, lai nodrošinātu, ka visi pircēji ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

2. Mēs patiesi ceram, ka jūs varat atstāt mums perfekts 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes, ja jums patīk postenis.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atvērt strīdu vai mūs atstāt negatīvas atsauksmes , un tad mēs dos jums labāko risinājumu.

1. Laipni lūgti mūsu veikalā!Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums pa TradeManager vai E-pastu, ja jums ir kādi jautājumi par mūsu precēm un pakalpojumiem!

2. Jūsu ziņojumi tiks atbildēts tieši tagad un e-pastu tiks atbildēja ar 2 darba dienu laikā.Lūdzu, lūdzu, nosūtīt īsziņas vai e-pastus, ja jūs nesaņemat mūsu atbildi!

3. Mūsu darba laiks: 9:00-18:00 (GMT+8) no pirmdienas līdz sestdienai

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti