115mm Dimanta Slīpēšanas Disks, abrazīvie Materiāli, Betona Darbarīki Slīpmašīna Riteņu Metālapstrādes Griešanas, Slīpēšanas Ripu Kausa Redzēju

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: dimanta sasmalcina stūre, dimanta asmens, 12v disku slīpmašīna, betona slīpmašīna, stiklveida cbn slīpripas, disku koka, 115mm metāla slīpēšanas disks, dewalt betona slīpēšanas kauss, lentzāģis tabula, kausa dimanta.

    €10.55 €12.86
  • Sertifikācija: NAV
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: Xzante

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

AUGSTAS KVALITĀTES: Dubultu Rindu agresīvu turbo kausa malšanas ritenis nodrošina ļoti ātru griešanas rīcības mūra, akmens un betona.Augstas dimanta koncentrācija ilgāku mūžu un agresīvu materiāla noņemšanai.

ILGU DARBA MŪŽU: Lielā slīpēšanas segmentiem, ar siltumu apstrādāta tērauda struktūru, kas nodrošina palielina izturību un riteņu dzīvi.

PLAŠA PIELIETOŠANA: Parasti lieto, lai sausā/slapjā slīpēšana betona, granīta, akmens, marmora, flīžu, mūra un daži citi celtniecības materiālu, lai netraucētu nelīdzenām virsmām un noņemt mirgo.

GAISA CAURUMU DIZAINS: Ar gaisa caurumi, tie ir ar nolūku paredzētas, lai labā un saglabāt vēsu un stabilu griešana modelis un samazina nodilumu.

SLAPJĀ/SAUSĀ LIETOŠANA: Divreiz rindā segmentiem, ar 5mm segmenta augstums ir ideāls gan ātra un gluda slīpēšanas.var izmantot mitrā vai sausā veidā, lieliski izmantot dažādās situācijās.pievienojot dažas ūdens, jūs saņemsiet labāku efektu, slīpējot.

Jūsu Drošībai:

Mēs iesaka izmantot šādi individuālie aizsardzības līdzekļi:

Acu aizsardzība

Ausu aizsardzība (ausu komplekti)

Roku aizsardzība (cimdi)

Plaušu aizsardzība (putekļu masku, ko sauc arī par respiratoru)

Kā Lietot:

Rūpīgi ievērojiet norādījumus, jo mašīna rokasgrāmata.

Nekad fit dimanta ēdiens/kausa stūre, kas ir pārāk vaļīgi vai pārāk cieši uz atloka.

Savelciet tikai ar rīku, kas piegādāts kopā ar mašīnu.

Nodrošina stūres, vai ir pareizi satver, lai novērstu novirzes, bet nav savelk ar pārmērīgu spēku.Nekad nelietojiet āmuru.

Saglabāt atlokiem un skrūvju vītnēm tīru un bez asumiem un rūsas.

Krāsa:Melna

Materiāls:Diamond

Izmērs:115mm

Iepakojuma Saturs:

1*Slīpēšanas Kauss

Svarīga Piezīme:

Nekad neizņemiet aizsardzības mašīna aizsargs, un pārliecinieties, vai tas ir pareizi noregulēts, novirzīt gružus prom no jums.Nodrošinātu, ka neviena cita persona, ir risks, īpaši pie mašīnas, bet strādā.

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti