Tooarts Kails Ērglis Skulptūru Mūsdienu Dzelzs Rotājumi Garšas Mākslas Dekoru Roku Darbs Amatniecības Īpašu Dzīvnieku Statuetes Mājas Dekoru

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mūsdienu tēlniecības izstrādājumi, dejotāja statuja, čuguna skulptūru, sculptur, ērglis sveķi, dekoru skulptūra, balde asmens, sullen, bērnu pakaramais pie sienas, mājas biroja interjers mūsdienu.

    €37.22 €62.04
  • Stils: Eiropa
  • Zīmola Nosaukums: Tooarts
  • Tēma: Dzīvnieku
  • Materiāls: Metāla

Apraksts:

Uz pliku ērglis ir simbols, neatkarības un brīvības, zināt, kā tā izcilo izskatu un veikls un spēcīgs lidojuma.

Skulptūra attēlo majestic kails ērglis skulptūru.Pieņemot dzelzs materiāla, mākslinieka lieliskā meistarība, kas atspoguļo būtību šo cēlo dzīvnieku, izmantojot manuālu procesu, piemēram, štancēšana, metināti un cepšanas krāsošana.Virsma ir ekoloģiski draudzīgu cepšanas krāsotas, un noņemams spārni ir stiprs mākoņos, pilns majestic-meklē.Koku ekstremitāšu bāze ir gudri dekorēts ar izsmalcinātu krelles un bagāts detalizēti.Krāšņs kails ērglis gatavojas veikt lidojumu, to var izvietot arī uz a displejs stāvēt vai plaukta kā garša apdare.

Kā lieliska dāvana bezmaksas ērglis, tam jābūt marvellously.

Funkcijas:

Simboliska Nozīme: kails ērglis ir simbols, neatkarības un brīvības, zināt, kā tā izcilo izskatu un veikls un spēcīgs lidojuma.

Rokdarbu: Pieņemot dzelzs materiāla, mākslinieks uztver būtību, šo cēlo dzīvnieku ar lielisku meistarība, izmantojot manuālu procesu, piemēram, štancēšana, metināti un cepšanas krāsošana.

Īpaša Apstrāde: virsma ir ekoloģiski draudzīgu cepšanas krāsotas, ar noņemamu spārni ir stiprs mākoņos, un koku ekstremitāšu bāze ir gudri dekorēts ar izsmalcinātu krelles un bagāts detalizēti.

Krāšņs Dekors: krāšņs kails ērglis gatavojas veikt lidojumu, to var izvietot arī uz a displejs stāvēt vai plaukta kā garša apdare.

Brīnišķīgu Dāvanu: Kā lieliska dāvana bezmaksas ērglis, tam jābūt marvellously.

Specifikācijas:

Materiāls: Dzelzs

Krāsa: Zelta, brūna un pelēka-melna

Produkta izmērs: 46*25*63cm / 18.1*9.8*24.8 gadā (L*W*H)

Iepakojuma izmērs: 40*19*28cm / 15.7*7.5*11in (L*W*H)

Produkta svars: 1110g / 39.2 oz

Iepakojuma svars: 1430g / 50.4 oz

Iepakojums saraksts:

1* Dzelzs kails ērglis skulptūra

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti