YGH-002--4u 482*178*320mm Alumīnija instrumentu flat box / alumīnija rack mount

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: alumīnija kaste diy, alumīnija māja, 4u, 19 plaukts, pasūtījuma iešūt top box, 320mm šoks, lietā alumīnija, alumīnija korpuss elektronisko, elektronika kameras, alumīnija kaste projektu.

    €93.66
  • Zīmola Nosaukums: GOF
  • Modeļa Numurs: YGH-002--4u

NĒ. : YGH-002--4u

Materiāls : AL 6063

Izmērs : YGH-002--4u 482*178*320mm Alumīnija instrumentu flat box / alumīnija rack mount

Apdare : Darbi Ar Smilšu Strūklu , Anodēta

Akciju Krāsa :Melna , Sudraba

Sastāvdaļas Neviena vārda gab Materiālu, Krāsu /Finiša 1 Fram 2 AL 6063 Melns , Sudraba 2 Panelis 2 Al 6063 Melna , Sudraba, 3 Skrūvju 8 M3 *6 Tērauda, Niķeļa pārklājumu , Melns TRĪSVĒRTĪGU HROMĀTS

Mirst izstrāde→Mirst pieņemšanas→Kausēšanas&sakausējuma→Presēšanai→Griešanas→CNC apstrādes→Driling→Pieskaroties→Surfacetreatment→Metināšanas→Montāža→Iepakojuma→Piegāde→Pēc Pārdošanas Pakalpojumu

Piegāde 1 Express : 5-7 darba datumus 2 Gaisa Pasts :2-4 nedēļas 3 Jūras Pasts : Atbilstoši reālajai Situācijai.Iepakojuma veids 1 Standarta iepakojums:plastmasa lapā ietin katram profilam, lai aizsargātu profili virsmas,kraft papīrs ietin kūļi. 2 Īpašās iepakojums: koka kastes+dzelzs paplātes. 3 Kūļi vai kastes ar koka bāri, 4 EPE+kartona kastes. 5 Pielāgota iepakošanas metodes ir apsveicami.

Par sīkāku informāciju , lūdzu, jūtieties brīvi to informēt .

Iepakojums

Minimālais Pasūtījuma 300 kg uz vienu izmēģinājuma kārtībā.Viena datora parauga, kas bez maksas sniedz apstiprinājumu, un tur nākotnē masu ražošanas pārbaudes, piegādes izdevumi uz pircēja .novietnes, kas mums ir noliktavā MOQ ir 1 gab. Instrumentu Pieejamo Paraugu izgatavošanas laiks 7 -10 dienām .cita 7-10days pieņemšanas instrumentu, ja tas ir nepieciešams.Izgatavošanas laiks 10-20working dienas.Maksājumu termiņa Instrumenti:100% priekšapmaksas ar pārskaitījumu.

Daļas: 40% pēc pasūtījuma apstiprinājuma, un atlikums pirms piegādes T/T.

Citu apmaksas nosacījumi var apspriest.Kuģniecības Termins, FOB,CIF vai citi var apspriest.Efektīva komunikācija ar jums , mēs nodrošināsim citāts 48 stundu laikā

Widly izmantot

Mūsu produkti tiek plaši izmantots instruments, elektroenerģijas, telekomunikāciju, radio un televīzijā, medicīnas iekārtās, tīkla un tā tālāk.Mēs esam izveidojuši plašu pārdošanas tīklu visā valstī, un produkti tiek eksportēti visā pasaulē .atzinīgi novērtējuši klienti.

Nanhai Foshan Yonggu Aparatūras Produktu Rūpnīcā tika izveidota 2004. gadā, atrodas Nanhai Rajona, Pilsētas Foshan, Guandunas Provincē.Mūsu uzņēmums aptver vairāk nekā 1500 kvadrātmetru.Ir daudzi CNC apstrādes centri, CNC frēzēšanas, caurumošanai, urbšana & slīpmašīnas, smilšu pūšanas iekārtas un citas apstrādes iekārtas.Mums ir specializējies ražošanas alumīnija šasija, alumīnija slēdzi panelis, DIY šasijas pastiprinātājs panelis, ekranēts box, kā arī dažādu specifikāciju rokturi un mašīna kājām un tā tālāk.Virsmas zīmējumu, smilšstrūklas, oksidācijas, sietspiede apstrāde un virsmas var tikt pielāgota.Mūsu produkti tiek plaši izmantots instruments, elektroenerģijas, telekomunikāciju, radio un televīzijā, medicīnas ierīces, tīkla, viesnīcu un militārās piegādes.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

1.Var jūs nosūtīt man savu zīmējumu par mums ?

Atbilde Zīmējumi no mājas bija tikai norāde, Vairāk pareizu informāciju, un dažas īpašas prasības, lūdzu, lūdzu sazinieties ar mums.OEM/ODM pasūtījumi tiek laipni gaidīti.Jūs esat laipni aicināti izstrādāt jaunus produktus ar mums.Mēs piedāvājam jums labāko produktu un saprātīgas cenas.

2. Jūs varat veikt OEM pasūtījumu ?

Atbildēt

Daudzumus, par urbi, sietspiede vai lāzera, jāsniedz mums zīmējumi .Ja nav, var arī pasūtīja mūsu sabiedrība dizains, pieejamas mums vienkārši pielodēti elektronisko komponentu PCB plates .mums būs saskaņā ar pozīciju elektronisko komponentu jūsu saprātīgu dizaina urbšanas pozīcija.

3.Cik ilgi tas prasīs ?

Atbildēt

Ja jums ir nepieciešams, izveidot jaunu pelējuma , alumīnija profils, nepieciešams 12-15 dienas , priekšējo paneli ar caurumu pelējuma nepieciešams 7days .par kameras ar jebkuras virsmas apstrāde ir nepieciešama 5-7 dienas ,mēs ražojam produktu, jūs lai vairāk nekā 15 25days pēc apstiprināta parauga.

Atsauksmes

Mēs augsti novērtējam jūsu pozitīvās atsauksmes un darīs to pašu.

Lūdzu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs nolemjat, lai atstāt jebkuru neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite .

Mēs centīsimies visu, kas mūsu spēkos, lai palīdzētu jums atrisināt šo problēmu.Jūsu informācija mums būs stingri aizsargātas

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti