2GAB Auto Led iekārta ar Pastiprinātāju Lampas Pagrieziena Gaismas Pusi, Gaismas, Sānu Gabarītlukturi, Automašīnu Pagrieziena Signāla Gaismu Uz Chevrolet Cruze Sedans Hečbeks

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: cruze pusē, CHEVROLET, kaste tesla model 3, aveo sonic, aveo5, cruze led, chevrolet cruze, chevrolet pāri, cruze signāls, camaro uzlīme.

    €12.13
  • Interfeisa Tips: T15
  • krāsa: Dzeltena
  • Postenis Svars: 260g
  • Jauda: 3W
  • Vienuma Tips: Pagrieziena Signāla
  • Cruze Gadu: 2011
  • Modeļa Nosaukums: gaismas lukturiem
  • Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli: CHEVROLET
  • Chevrolet Modelis: cruze
  • Lm: 2800Lm
  • Spriegums: 12V

2GAB Auto Led iekārta ar Pastiprinātāju Lampas Pagrieziena Gaismas Pusi, Gaismas, Sānu Gabarītlukturi, Automašīnu Pagrieziena Signāla Gaismu Uz Chevrolet Cruze Sedans Hečbeks

Motīvs:

Tips: Atpakaļskata Spogulī, Pagrieziena Signāla gaismu. 100% Jauns un Zīmolu.Ūdensnecaurlaidīgs.Volti: 12 V DC.Materiāls:ABS+LED.Dzīves ilgums: Vairāk nekā 50000 stundas Augstas kvalitātes un augstas intensitātes.Augsta efektivitāte un enerģijas taupīšanas .Izturību pret koroziju un ilgu kalpošanas laiku.Viegli un Vienkārši uzstādīt.Compatiable Ar:

Derīgs Chevrolet Cruze Sedans Hečbeks

Pcakage iekļauts:

2 X Atpakaļskata Spogulī, Pagrieziena Signāla gaismu

Sūtījumu: 1. Mēs nosūtīsim preces 5 darba dienu laikā pēc pilnas apmaksas apstiprināts.Ja maksājums nav pieejams, jūsu pasūtījums tiks automātiski aizvērts. 2.Pircējs ir atbildīgs par apdrošināšanas ,problēmām un bojājumiem, ko izraisa kuģu satiksmei, šādus negadījumus, aizkavēšanos vai citiem jautājumiem.Garantijas un Garantijas: 1. Visas preces, kas tiek pārbaudīti, pirms nosūtīšanas, tāpēc, ja jūs neesat apmierināts ar pirkumu, jūs varat apmainīties ar vienumus vienu nedēļu, un jums ir jāsazinās ar mums 24 stundu laikā pēc saņemšanas jūsu pirkumu 2. Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atgriezta un klients ir atbildīgs par visiem maksājumiem, kas atgriežas un reshipping. 3. Visu atpakaļ posteņi jābūt tā sākotnējiem nosacījumiem, tostarp lodziņā un aksesuāri.Vīrieši izgatavots defekti nav garantēta, piemēram, bojātas, saskrāpēts, un tā tālāk. 4. Par jebkuru vienumu,lūdzu, nosūtīt, izmantojot EMS, vai jūsu vietējā pastu, kad sūtīt atpakaļ Atsauksmes: 1.Pircēja sākumā apstiprinājums tiks augsti novērtēts, saņemot vienumus. 2.Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstībai, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai tevi 1 minūti,bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums. 3.Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Paldies par sapratni!

Maree Mostert2021-01-26
"Everything works all super and delivery very fast all quality packed recommend"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti