SINOSMART Vadu USB Link Apple CarPlay Android Auto Mini USB Dongle/Stick Android Navigācijas Spēlētājs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: carplay, atbalsta pc spēļu, smart tv, hdmi, vga 1680x1050, android auto, android auto yaris, android auto radio, android tālrunis, carlinkit 2, androu tv kastē.

    €40.58 €57.15
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sertifikācija: CE

Paldies, ka izvēlējāties SINOSMART, profesionāla piegādātājs auto-dash auto GPS navigācijas spēlētājs, atpakaļskata parkošanās kamera un DVR.Mums ir pēc-pārdošanas apkalpošanas centru LIELBRITĀNIJĀ un Krievijā.Mēs varam piedāvāt maisījumu pasūtījumus un lielas atlaides mazumtirgotājiem un vairumtirgotājiem.Mēs strādājam ar daudziem pastāvīgajiem klientiem no Eiropas, dienvidamerikas, Āzijas valstīm un Austrāliju.Laipni lūdzam, sazināties ar mums e-katalogu un ilgtermiņa sadarbību.

Mūsu produkts garantijas laiks ir viens gads un kalpošanas laiku.Ja jūs sniedzat mums, 5 zvaigžņu atsauksmes un dalīties ar fotogrāfijām no Atopija.lv, mēs vēlamies paplašināt garantija 2 gadi.

Produkta apraksts

1.Bluetooth Bezvadu CarPlay USB Dongle(Paaudzi 4: savienojums ar bluetooth) Vadu Android Auto (Android tālrunis nevaru atbalsta bezvadu savienojumu) 2. Vadu CarPlay USB Dongle(Paaudzes 3: savienojums ar USB kabeli) Plug & Play, gan iOS un Android telefoniem.

Balss Kontrole:

Tā var strādāt ar Kartes/ Mūzikas/ Tālruņa Zvanu.Atbalsta balss komandas, lai veiktu tālruņa zvanus, izmantojiet Kartes, klausīties mūziku un piekļuvi ziņām.Touch ekrānu un HD Displejs: Virziena kontroles un skatiet tālruņa uz automašīnas navigācijas ekrānā ar USB kabeli.Saderīgas Ierīces: iPhone ar iOS ( 7.1. un augstāk) Android mobilajiem telefoniem (5 .1 un augstāk) Auto stereosistēmas ar android versiju (4.4.2 un augstāk) (Produkts, kas atbalsta lielāko Android tirgus tālruņi , bet tas nav 100% atbalstīt visus Android telefonu un Android autoradio)

1.Saprātīga Balss Kontrole:

Atbalsta Siri/Muzika/Maps/zvanus/Ziņas/Audio grāmatas.Siri funkcija palīdzēs jums zvana Rožu vai kāds no jūsu draugiem.Lūdzu, ņemiet mūsu ierīces darbības ātrums ir atbilstoši jūsu tālruņa ios ātrumu.

2.Rokas Brīvas un Drošas braukšanas:

Veikt/saņemt zvanus, pārbaudīt balss pasta ziņas, īsziņas anMake/atbildēt uz zvaniem, pārbaudiet balss pasta ziņas, īsziņas un audzināt kartes.Klausieties savu mīļāko dziesmu iTunes, Apple Mūziku, vai instalētās progr, lai rokas brīvas.d audzināt kartes.Klausieties savu mīļāko dziesmu iTunes, Apple Mūziku, vai instalētās progr, lai rokas brīvas.

Kā lietot produktu:

1. Instalēt Apk, lai produkts jūsu Android galvas vienību. 2. Iespraudiet produkta USB portam Android galvas vienību. 3. Pievienojiet USB dongle un iPhone/Android tālrunis ar Bluetooth 4. Automašīnas radio stāsies CarPlay interfeisu.

Paziņojums :

Sākotnējā vadītājs vienība ( ne-Android sistēma) auto nav atbalstīts.Lūdzu, instalēt APK jūsu auto navigācijas, pirms iegādāties,ja instalēšana neizdevās,šis produkts netiks atbalsta auto.Tā var atbalstīt tiešsaistes firmware upgrade.https://yadi.sk/d/d05iDgAfgfT-lQ

Produkta Parādīt

1.Bluetooth Bezvadu CarPlay USB Dongle(Paaudzi 4: savienojums ar bluetooth) Vadu Android Auto (Android tālrunis nevaru atbalsta bezvadu savienojumu)

2. Vadu CarPlay USB Dongle(Paaudzes 3: savienojums ar USB kabeli)

Zīmola Stāsts

Sino-Smart Digital Technology Co., Ltd.dibināta 2009. gadā ir profesionāla ražotājs Auto AV produktiem, jo īpaši Auto DVD navi, auto atpakaļgaitas kameras un izsekošanas sistēma.Mēs vienmēr piedāvājam gudra un kvalitatīvus produktus, mūsu klienti ar " vienas pieturas pakalpojumu.Labas kvalitātes un uzticamu pakalpojumu, ir mūsu risinājumus, lai izdzīvotu no karstā konkurenci. "Godīgums un Kredīts" ir mūsu veids, kā nodarboties ar biznesu.Sazinieties ar Gudru cilvēku šodien.Vienkārši pastāstiet mums, ko jūs nepieciešams, un mēs darīs pārējo jums!

Realist25832021-02-02
"Products ok functional but the application not very well developed."
Duruca 342020-11-29
"Arrived but still not tested"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti