Sakausējuma CNC stūres Servo korekcija rāmja piemērots ROVAN 40KG 65 KG SERVO PAR 1/5 HPI ROVAN KM BAJA 5B 5T 5SC LOSI 5IVE-T

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: servo 40kg metāla, 65mm rāmis, logitech stūre, savienotājs servo, baja, baja 5b cnc loka, SLT, daļas losi 5ive, baja caurules, 15 servo.

    €13.17 €13.87
  • Materiāls: Metāla
  • Upgrade Daļas/Piederumi: Servo montāžas caurumu attālums 18mm, garums 68 mm
  • Četru riteņu Piedziņa Atribūtiem: Montāža
  • Modeļa Numurs: Deviņdesmit pieci tūkstoši divi simti septiņdesmit četri
  • Izmantošana: Transportlīdzekļu & Tālvadības Rotaļlietas
  • Instrumentu Piederumi: Asamblejas Kategorijas
  • Tehniskie parametri: Vērtība 8
  • Transportlīdzekļa Tips: Automobiļi
  • Tālvadības Pults Perifērijas Ierīces/Ierīces: Servo montāžas plāksne
  • Zīmola Nosaukums: TOP ĀTRIE RC PASAULĒ
  • RC Daļas un Accs: Savienotāji/Elektroinstalācijas

VIENĪBA:Sakausējuma CNC stūres Servo korekcija rāmis

DAUDZUMS:1GB

Servo montāžas caurumu, lai cauruma attālums 18mm, garums 68 mm

Derīgs 1/5 HPI ROVAN KM BAJA 5B SS losi 5ive-T

Maksājums :

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Atgriezties & Garantijas Laiks :

Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci 14 dienu laikā pēc tā saņemšanas, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jums to atdot.Bet jums vajadzētu maksāt uz priekšu un atpakaļ, piegādes maksa.

Ja prece ir bojāta 3 mēnešiem, Mēs nosūtīsim jums nomaiņa bez papildus lādētājs, vai piedāvāt kompensāciju pēc tam, kad mēs saņemt nekvalitatīvu preci.

Ja prece ir bojāta, pēc 3 mēnešiem, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums vajadzētu maksāt uz priekšu un atpakaļ, piegādes maksa.

Mēs piedāvājam Bezmaksas Piegāde visā Pasaulē par visiem posteņiem, lai visiem galvenajiem galamērķiem.Tas aizņem apmēram 15-30 Dienu laikā par piegādi.

Ja jums ir slikti nepieciešama jūsu vienumus, lūdzu, izvēlieties ātrāku nosūtīšanas metodi, piemēram: EMS, DHL, FedEx, TNT, UPS, u.c.Tā var iekasēt noteiktu summu, maksa pēc svara, izmēriem un nosūtīšanas galamērķiem jūsu priekšmetus.

Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā pēc tam, kad pabeigt maksājumu, lūdzu sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas .Šie tarifi ir pircējs?s atbildība.

Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk

Atsauksmes : Top speed rc pasaulē ir liela starptautiska tiešsaistes visa pārdevējs, kas atrodas Hangzhou, Ķīna.Mums tiek veltītas, lai sniegtu lielisku cenas un kvalitātes produktus klientiem no visas pasaules.

Mēs cenšamies visu iespējamo, lai jums piedāvāt augstas kvalitātes produktus ar viszemāko cenu, padarot jūs iepirkšanās pieredzi priecīgi & patīkams.Ja jums ir kādi komentāri, jautājumi, ierosinājumu par mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas dienestu.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atbilst jūsu prasības.

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu ņemt dažas sekundes, lai atstāt lieliskas atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produkta vai pakalpojuma.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt mums Neitrāla/Negatīva atgriezeniskā saite, mēs vienmēr centīsimies mūsu labāko, lai 100% klientu apmierinātību.Paldies!

Mxanitoo20002021-02-05
"D"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti