Dacia Duster 4x4 Pēc 2018. gadam 3D Grīdas Paklājs-

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: dacia, renault duster, paklāju, virtuves, par mat, matēta lūpu krāsa, dacia logan, dacia duster piederumi baule, byd, renault sandero, duster 2018 2019.

    €104.06
  • Vienuma Tips: Mats & Paklāji
  • Izcelsme: TR(Izcelsmes valsts)
  • Materiāla Tips: Gumijas

Mūsu mērķis ir jūsu apmierinātība.PRODUKTA ATTĒLS: -Tā ir reālā situācija, produkts PRODUKTA iespējas: -Tas ir izgatavots, izmantojot augstas tehnoloģijas un higiēnas termo-gumijas saskaņā ar starptautiskajiem kvalitātes standartiem. -Tā ir Veselības un Higiēnas Sertifikāts un Atbilstības Sertifikāts. -Doesn ' t izraisīt alerģiju. -Tas nesmird. -Nebūtu nedz deformējušies -Tas ir izgatavots no ekoloģisks, dabai draudzīgs, pārstrādājams materiāls.Tas ir izgatavots no augstas izturības, self-atbrīvojot kvalitātes materiāls no -50 ° C līdz + 80 ° C. -Tas nav zaudēt savu formu. -Tā ir neslīdoša virsma. -Tas ir stiprinājuma vietas. -Tas ir ražots, īpaši paredzētas jūsu transportlīdzekļa. -Tas ir 2 ~ 4 cm augsta trombocītu virsmas. -Tā ir daļa, kas aptver vārpstas -Pasargā grīdas no jūsu transportlīdzekli no netīrumiem, piemēram, ūdens, putekļi, dubļi. -To var viegli notīrīt ar ūdeni. -Ar īpašu kreiso kāju valoda un forma, kas iet zem pedāļa, atkarībā no transportlīdzekļa; nodrošina braukšanas drošību. -Priekšējo / aizmugurējo cenu Tas ir oriģināls izstrādājums, kas ir pilnībā savietojams ar transportlīdzekļa modelis.Tas nesmird.To ir viegli tīrīt.

Pivkoartem182021-02-01
"Perfect for the new duster"
Tribal Pein242021-01-20
"Got very fast quality excellent suitable for Dacia Duster 2021 perfect seller was with me constantly in contact seller very recommend"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti