Wowstick SD Elektriskā Momenta 0.9 N. m Mini Elektrisko Skrūvgriezi 3LED Gaismu Uzlādējams skrūvgriezi Komplektu Smart Mājas Komplekti

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: optiskā skrūvgriezi, bezvadu screwdriv, varas instruments, wowstick rokasgrāmata skrūvgriezi, bezvadu elektriskais skrūvgriezis akumulatora, elektrisko skrūvgriezi rechargable, vīriešu skrūvgriezi, wowstick, ietekme riekstu skrūvgriezi, skrūvju skrūvētāja elektric.

    €23.58 €46.24
  • Modeļa Numurs: NAV
  • Nominālā Ieejas Jauda: 3V
  • Maks. Griezes moments: 0.9 M N.
  • Nominālo Spriegumu: 3.6 V
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Mini Skrūvgriezi
  • Zīmola Nosaukums: wowstick
  • Izmantošana: Home DIY
  • Barošanas Avots: Akumulators
  • Sertifikācija: NAV

Apraksts:

Šī jaunā atbrīvot izsmalcinātu kompakts WOWSTICK SD Elektrisko Skrūvgriezi ir viegli darboties un ļoti praktiska un ideāli piemērots mājas lietošanai.

-Skrūvgriezi ir ērts, ergonomisks rokturis; uzlādējamās litija akumulators dizains palielina ērtības;

-Ar savu LED apgaismojums, jūs varat izmantot skrūvgriezi, jebkurā vietā;

-Šis instruments ir ideāli piemērots tiem, kam patīk DIY, vai daudz ko darīt, demontāža.

Specifikācijas: Zīmols WOWSTICK SD Nosaukums Litija Elektrisko Skrūvgriežu Komplekts Diametrs 31mm Materiāls S2+Visas Alumīnija (ar īsu samta un non-skid) Vadības režīms ar Vienu pogu Izejas vārpstas garums 67 mm Griezes moments 0.9 N. M Ātrums 200r/min Uzlādes Laiks 2H Skrūves biti integrētā uzglabāšanas: Kasetne (12pcs) 12Pcs Skrūvi Biti

PH1 PH2 PH3

SL4 SL6

H4 H5 H6

PZ2

T15H T20H T25H

Funkcijas:

- Built-in litija elektroenerģijas, ultra-long gaidīšanas

- Plānākais rokturi un īsā samta pretslīdēšanas pamatni, ir delikāts un ērti

- Super ilgi 67 mm izejas vārpstas, viegli tikt galā ar šauru darba apstākļus

- Aprīkots ar 3 LED shadowless gaismas, nav bailes no tuvās vidi

- Tā ir dažādu izmēru, ar skrūvgriezi biti, kas būs viegli apmierinātu savu reizi nepieciešams, ar mazliet cietība līdz 60hrc.Tas ir aprīkots arī ar 12 dažādām galvas skrūvgriezi, lai apstrādātu dažādu veidu un izmēru skrūves.

- Rokas automātiskais integrācijas ārpus sprūds.Tas ir drošāk, bez skrāpējumiem, skrūves, un tas nav rokas traumu.

- Oriģināls "kasetne klips" skrūves biti uzglabāšanas, ērta piekļūšana, atvadu netīrs.Klp uzņemt līdz 12 nomaiņa skrūvgriežu daļas.

- Ar šo spožo un inovatīvu viengabala konstrukcija, jūs nevarēsiet redzēt visas skrūves uz virsmas, un visu alumīnija korpuss piešķir tai izsmalcinātu izskatu.

- Izmantojot vācu kvalitātes tehnoloģijas un Ābolu-klases anodizing process, rokturis ir super-ērti, kā arī izturīgs pret traipiem un koroziju.Iekšējā zvejas rīki ir cieši nostiprinātas un izturīgs.

- Tas skrūvgriezi izmanto visu-metal gear-box, ka ir gan kompakts un spēcīgs.Ar torsionu ir līdz 0.9 N. M elektriskās un 3N.M manuālai lietošanai.

- Šī unikālā skrūvgriezi ir tikai viena poga, par visu savu ķermeni.Jūs varat sākt ar vienu klikšķi un kontroles rotācijas virzienā bez pārslēgšanas pogas.

- Skrūvgriezi izmanto magnētisko iesūkšanas montāžas starp biti un ķermeni, tāpēc, ka papildu līdzekļi ir nepieciešams instalēšanai.Izdari nomaiņa rīku galvu tuvu ķermenim, skrūvgriezi, lai pabeigtu instalēšanu.Turpinot iesūkšanas garantē, ka biti nav jāatlaiž lietošanas laikā.

- Pieteikums:To var izmantot dažādiem mājsaimniecības darbus, piemēram, demontāža un montāža mazo mēbeles, galdi un krēsli, gultas, skapji, durvju rokturi, dažādu veidu lampas, slēdži, utt.

Paketē Iekļauts:

1 x Wowstick SD Skrūvgriezi

12 x S2 Skrūvi biti

1 x Sticky neslīdošs samta Audums

1 x USB Uzlādes Kabelis

1 x Ķīniešu+angļu rokasgrāmata

?

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti