REDAMIGO Digitālo FM Radio mini linternet radio fm portable AM Radio multi-funkciju bluetooth Skaļruni RADR917+

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: radio fm dab 220v, radio wifi, auto uztvērējs, interneta radio uztvērējs wifi, interneta wifi radio, bluetooth skaļrunis, Tecsun, mazo mini fm radio, fm radio, land rover discovery.

    €16.38 €23.40
  • Iezīme: Bezvadu,Portable,Mini
  • Wifi: No
  • Iepakojums: No
  • Bluetooth: Jā
  • Funkcijas: Iebūvēts Skaļrunis
  • Stils: Portatīvie
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: FM
  • Sertifikācija: ROHS
  • Zīmola Nosaukums: REDAMIGO
  • Izmantošana: Mājas Kinozāles,Portatīvo Audio Atskaņotāju,Mobilo Telefonu,Karaoke Atskaņotājs
  • Izmēri (Pxaxd): 96*95*50MM
  • Korpusa Materiāls: Plastmasas
  • Izejas Jauda: 10W
  • Modeļa Numurs: R917+
  • Strāvas Padeve: Uzlādējamo Akumulatoru Bloku
  • Ekrāns: No

【Retro Radio] aicina 100% dabas valriekstu koka roku izstrādāts ārpusi.Tā siltu, krāsainu un vintage appreance, kas atbilst vienlaidus ar tekstūru jūsu koka mēbelēm, ap savu māju.Viegls, robusts unibody un unikāls izsmalcināts dizains maksimālu pārnesamību.Mētāt vai pakārt to savā pārgājienu mugursoma, mest savu velosipēdu vai vienkārši paķert to un iet, ideāls outdoor radio puses, kopmītnes istabiņā, parks, pagalms, auto, atpūšoties mājās vai citur, ko vien var iedomāties. 【Viegli Izmantot, Batterie Radio] aicina ESMU no 520-1710KHz un FM no 88-108Mhz.Šīs mini radio ir vienkārša.Nav pārāk daudz buttoms, tas tikai skaļuma regulēšanas poga, tūnings rokturi un IZSLĒGŠANA/AM/FM pārslēgšana.Frekvenču skalas norāde ir paredzēti skaidri, lai jūs varētu redzēt un regulēšanas slēdzis ir liels un viegli, lai jūs, lai pārslēgtos. 【Labākajiem Uzņemšanas Kabatas Radio] aicina Sver tikai saskaņā ar 4.7 oz un pasākumus tikai 4.7.* 2.5*1.3.Mazo un rokas, lai tad, ja telpa ir piemaksas, bet jums ir nepieciešams lielu skaņu.Aprīkota ar garo antenu, jums vairs nav jāuztraucas par uzņemšanas problēma, un tikai brīvi baudīt savu radio laika. 【Ilgstošu Veiktspēju] aicina DC(3 V) vai Darbina (2) AA baterijas (nav iekļautas) šīs enerģijas efektīvu un augstas kvalitātes analogās radio nodrošinās neskaitāmus stundu baudījumu.Būtu labi, eco-friendly klausītājs un aizpildīt jūsu radio ar uzlādējamu bateriju.Kad elektroenerģijas black out joprojām strādā, izmantojot sausu akumulatoru. 【Austiņu Pieslēgvieta un Iebūvēts Skaļrunis] aicina iebūvēto skaļruni, lai iegūtu skaidrus, augstas kvalitātes skaņu.Standarta izmērs 3,5 mm austiņu ieejas lietošanai, izmantojot austiņas, lai netraucētu citiem ap jums vai papildus. (PIEZĪME: Katru mūsu radio piedāvā 60 dienu kompensāciju un 18 mēnešu garantiju.)

Padara lieliska dāvana ikvienam!

Šis radio ir piemērots ikvienam.jūs varat baudīt to un patīkami brīdi ar savu ģimeni.Kā veci cilvēki nevar nokļūt augstās tehnoloģijas ātri, tas esmu fm portable radio ir labs viņiem, lai saglabātu kontaktus ar ārpasauli; par bērnu, viņi var klausīties šo kabatas bateriju radio studiju, nevis iegremdējot sevi elektronika.Tikai vienkārša darbība, tās var viegli iegūt informāciju, ko tie vēlas.

Divu Joslu Radio

AM/FM Uztvērējs ar teleskopisko Antenu ir spēcīga uzņemšanas ka jūs varat klausīties ziņas, sportu un mūziku no FM/AM, bez jebkādiem traucējumiem.

Dabīgā Koka Izstrādāts

100% dabas valriekstu koka roku izstrādāts ārpuse padarot visu radio izskatās speciālu nekā citu portatīvo kabatas radio.

Portatīvo Āra

Ja jūs vēlaties, lai pievienotu jautri pie jūsu āra activitives, piemēram, pastaigas, skriešanas, kempings vai ceļojumā, vienkārši pieņemt šo portatīvo kabatas radio ar jums, un var apmierināt jūsu vajadzības.

Austiņu Ligzda

Nevar koncentrēties, lai noklausītos, am fm baterijas radio trokšņainā vietā?Vienkārši pievienojiet austiņas ar austiņu ligzdu, ka jūs joprojām varat baudīt radio laika pat trokšņainā vidē.

Kabatas Izmērs

Šis kabatas retro radio ir kompakts un pārnēsājamo savu mini izmērs un vieglais svars.Nav nepieciešams pārāk daudz vietas, lai to saglabātu, tikai nodot šo am fm portable radio jūsu mētelis vai bikses kabatā, kad jūs iet.

Iezīmes AM/FM radio

- Band AM FM radio, viegli uz krekla vai žaketes kabatā.

- Iebūvēts skaidrs, skaņas skaļrunis un 3,5 mm austiņu ligzdu.

- Viegls un pārnēsājamo, pie pārnēsāšanas siksnu ērtības.

- LCD ekrānam, lai parādītu frekvenci.

- Jauda ar 2*AA baterijas(nav iekļauts), jums var arī piegādāt varu ar 3 v DC adapteris (nav iekļauts).

Paketē Iekļauts:

Neliels Radio X 1, Rokas Siksna x 1, Dāvanu Lietā X 1, angļu Rokasgrāmata X 1

Shawndhere2021-02-04
"good sound!"
Fransantana2020-12-18
"Super pretty and sounds great."
Jukka Riihimaki2020-11-08
"Good sound. Buttons somewhat fragile."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti