360 Magnētisko Metāla Gadījumā, Huawei Mate 30 20 P40 30 20 Pro Lite Dubultā Sānu Stikls Par Godu 10 20 30 9X Pro 8X Nova 7 5 6 Vāciņu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: komplekti aizsardzības meitene, komplektu riteņbraukšana puse, vīriešu krūtīm trimmeris, matricas t50x cena, mazda krāsu stick, mazda vēsāks šļūtenes, jaka ilgi smago, m50 maska gāzes masku, irwin skava daļas.

    €4.21 €5.54
  • Saderīgs Huawei Modelis: P40 Pro+
  • Zīmola Nosaukums: SuoJaRu
  • Veids: Aprīkots Gadījumā
  • Funkcijas: Lieljaudas Aizsardzība
  • Saderīgu Zīmols: Huawei
  • Dizains: Caurspīdīga
  • Izmērs: 6.1

Lūdzu, lūdzu, ņemiet vērā, ka priekšējo un aizmugurējo šo tālruni gadījumā, ja tiek aizsargāta, izmantojot rūdīts stikls. 1:【Magnētisko adsorbcijas dizaina] aicina: Spēcīgs magnētiskais lauks adsorbcijas tehnoloģiju, kas aizvedīs uz jaunu lietu laikmetā.Tagad, gadījumā, uzstādot kļuva prieks.Tas padara jūsu Tālrunis izceļas starp pūļa. 2:【Super viegla uzstādīšana] aicina: Magnētiskā spēcīgu adsorbcijas mobilā telefona apvalks (kopā 16 magnētisko punkti) automātiskā aizvēršanas, viegli montēt.Vairāk metodes uzstādīšana gaida, lai jūs varētu uzzināt. (Piezīme: Lūdzu, noņemiet ekrāna aizsargs, ja ir ekrāna aizsargs uz jūsu tālruni, pretējā gadījumā tas ietekmēs normāli izmantot telefonu gadījumā.) 3:【Visas kārtas aizstāvību] aicina: Pilna ķermeņa metāla rāmis aizsardzības un Anti-kritums & Šoka absorbējošo dizainu.Paaugstināta bezels lifts, ekrāns un kamera pie līdzenas virsmas, toughend nanoglass atpakaļ, anti-scratch & anti-netīrs, aizsargāt jūsu tālruni no skrāpējumiem, triecieniem & smudge, premium materiāli nodrošina nepārspējamu aizsardzību un pastiprinātu izturību. 4:【Precīzu Cut Outs] aicina: Atbalsta bezvadu uzlādes un tas neietekmē signāla pārraidi.Tas ir super bezšuvju, ja gabalos touch, slim cover labi sader ar jūsu ierīci, un padarīt to viegli, lai piekļūtu visām ostām, skaļruņi, lādētāji un visas Tālruņa funkcijas.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti