Bezvadu Endoskopu, Automobiļu Pārbaudes pusstingrām Elastīgs Ūdensnecaurlaidīgs 5.0 MP Auto Fokusu WiFi Borescope Kameru, iOS iPad

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: endoskopu kamera, full hd modulis, endoskopu automātiskā, usb savienojums android, endoskops video kameras, ios kamera borescope, ios endoskopu, ios, 5 endoskopu, usb, apple video endoskops, miata automašīnas kameras, sākotnējās inspekcijas kamera.

    €38.23 €42.48
  • Atbalsta Sistēma: Android un iOS Viedtālruņiem, iPhone, iPad
  • Kontaktdakšas Tips: ES Plug
  • Objektīvs: 11.5 mm
  • Zīmola Nosaukums: DDCAMERA
  • Modeļa Numurs: 109-5
  • Veids: endoskopu kamera
  • Quanlity Par Endoskopu Objektīvs: 4 Regulējams balts LED
  • Vadu Tips: Grūti Vadu
  • Preces nosaukums: Bezvadu Endoskopu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Kabeļa garums usb endoskopu: 1M /5M /10M
  • Novērošanas attālums: Novērošanas attālums var vairāk nekā 4-5m
  • Izmantošana: pārbaudes un tehniskās apkopes mašīnas

Bezvadu Endoskopu, Automobiļu Pārbaudes pusstingrām Elastīgs Ūdensnecaurlaidīgs 5.0 MP Auto Fokusu WiFi Borescope Kameru, iOS iPad

Bezvadu Endoskopu Priekšrocības

1 . 5,0 MP Full HD Borescope: Modernizētas 5.0 megapikseļu endoskopu, objektīvs var veikt ultra clear 1944P attēlā Var hit sweet spot, jo,automobiļu, rūpniecības,notekūdeņu sistēmas,HVAC problēmu novēršana utt.

2.IP68 Ūdensnecaurlaidīga & pusstingrām: Čūska vadu,wifi nesa darbības jomu un 4. LED ir IP68 ūdensnecaurlaidīga,var strādāt zem ūdens un 15-30 minūtēm.Elastīga vēl cieta padarīt to viegli manevrēt šaurās vietas, lai iegūtu nepieciešama viedokļus, video un attēlu,tādējādi risinātu problēmas, kas praktiski.Profesionālā rīku, lai pārbaudītu dzinēju,skrūves,kondensators, iztvaicētājs utt.

3.Daudzfunkcionāls & Iepakojums: ērts endoskops ar gaismas plaši izmanto automobiļu/rūpniecības mašīnu remonts, sadzīves noplūdes bloķēts, drenāžas sistēma aizsērējusi, HVAC kanālā utt.Nāk ar USB kabeli, āķis, magnēts, sānu spogulis aizpildīt rēķinu labi.

4.Uzlādējams Akumulators & Lietotājam Draudzīgu APP: Iebūvēts, atkārtoti uzlādējams litija bateriju 2600mAh atbalsta 3-4 stundu ilgu darba laiku, savu WiFi signāla ātri izveidot savienojumu ar iPad/iPhone vai Android tālrunis virs Android 2.3+ un iOS 6.0+ .

5.Ilgi pusstingrām Kabelis : 16,4 pēdas čūska kabelis ir elastīgs un var būt izliekts, jebkuru formu, lai atbalstītu jūs, pārbaudot dažādās jomās.Tas ir ļoti piemērots visām darbavietām, piemēram, auto, gaisa kondicionēšanas apkopes, utt.

Bezvadu Endoskopu, Apraksti Diametrs: 11.5 mm Uzlādes Adapteris: 5V/2A Darba Laiks: 3-4 stundas LED Gaismas: 4gab Regulēšana Pikseļu: 5.0 Megapikseļi CMOS Darba spriegums: DC 5V/2A Labākais Fokusa Attālums: 5cm-15cm Horizontālais Skata Leņķis: 70 grādu Uzlādes Laiks: 3-4 stundas, lai pilnībā uzlādētu Ūdensizturīgs Pakāpe: IP68 (objektīva un kabeļu tikai) Jaudas Kapacitāte: 2600mAh iebūvēts Li-Ion akumulators, Fotokamera Izšķirtspēja: 2592x1944, 1920x1080, 1280x720 Pārraides attālums: 15 m(bez šķēršļiem) Atbalsta 2-4 mobilos telefonus vai iPad/tablet tajā pašā laikā.Atbalsta visus iphone(Iepriekš IOS6)/ipad/Android Phones/Tablets(Virs Android 4.4).

Iepakojuma saraksts

1 x Bezvadu pārbaudes kameras

1 x Komplekts Piederumi - Āķi,Sānu skata Spoguļi,Magnēts

1 X Uzlādes Kabelis

1 X Lietotāja Rokasgrāmata

Produkta attēls Bezvadu Endoskopu

Apmaksa: 1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma. 3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.Piegāde: 1. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 3. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 5. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmā pieejamas noliktavu ātra piegāde 6, Ievedmuitas nodevas vai nodokļi netiek iekļauti postenī cenu, pircēji ir atbildīgs par visiem nodokļiem, ko iekasē vietējām tradīcijām, pārdevējs nebūtu jāmaksā nekādi nodokļi vai nodevas.Ja nepieciešams kādu īpašu deklarāciju par paketi, lūdzu, atstājiet ziņu, lai mums pirms rīkojumu tiek norīkots, paldies !Atgriešanās politika: 1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos. 3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Atopija.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.Garantija: 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Atopija.lv!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti