ETP Joga Fitnesa Iekārtas Putu Navi Bloki, Pilates Fitnesa Sporta Vingrinājumi, Fizioterapeitiskais Rullīšu Masāža

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: putu rullīti, gumijas korķis joga, ķieģeļu joga, procircle 32, sporta rokas veltnis, rullītis stick, massag veltnis, putu rullīšu 10cm, jogas bloks, roku spēku.

    €8.58 €9.53
  • Zīmola Nosaukums: procircle
  • Modeļa Numurs: 10060272

Tā ir augsta blīvuma termiski aizzīmogo putu rullīti, kas ir par 30% smagāks & cietāka, nekā tie, kas nāk no tās pašas klases.Ir 3 dažādi izmēri.Virsmas ir gludas.Izgatavota no polipropilēna putu tehnoloģija ir 2 lbs .vienu kubikmetru kājām blīvums, Gluda virsma, nezaudēs savu formu pēc smagā izmantot, un Atgrūž Šķidrumu.Specifikācija: [Item Type]: Putu Rullīšu [Materiāls]: EPP garums:30cm ,diametrs:15 cm ,svars:150g garums:45cm ,diametrs:15 cm ,svars:200g garums:60cm ,diametrs:15 cm ,svars:240g [Piemērotas Vecumam]: pieaugušo un vecu cilvēku [Piemērotas Daļas]: Roku, kāju, kakla, plecu, roku, muguras un jostasvietas Paketē Iekļauts:1 * PUTU RULLĪTI

90cm EPP PUTAS RULLĪŠU ,NOKLIKŠĶINIET uz Funkcijas: Profesionālā Preimium Putu Rullīšu Muskuļus un Fizikālā Terapija - Muskuļu Rullīšu - Putas Režģa Rullīti - Porolona Rullīti Atpakaļ, Joga, Pilates, Sporta un Fitnesa Aktivitātes, Augsta Blīvuma!Iegūt fit un palikt FIT!Ja jums rodas muskuļu sāpes, sāpes un sāpes, lai kur tas iespaido jūsu treniņu, self-myofascial atbrīvot darīts ar porolona rullīti var palīdzēt mazināt muskuļu spriedzi un atbalsta atgūšana, lai palīdzētu jums tikt atpakaļ uz ceļa.Samazināt stresu no jūsu darba, un sculpt veselīgākā veidā.Ideāls, izstiepis tiem kakla muskuļus!Ideāls, lai Sadedzinātu Tauku un Samazināt Celulītu.Putu ritošā lai stīgas labākais veids, kā izmantot jūsu putu rullīšu masāža kājām un atgūties no jūsu darbojas.

IEGĀDĀTIES AR PĀRLIECĪBU

Mūsu veikals, kas ir specializējies pārdošanas un izmantošanas ideāls fiziskās sagatavotības produktu.Mēs cenšamies, lai nopelnītu 100% pozitīvas atsauksmes no jums.Visi preci mūsu veikalā ir 100% mūža Garantiju , tas nozīmē, ka ir absolūti bez riska, lai jūs, kad jūs, lai tagad!

Mēs cīnāmies par katru produktu, mēs pārdot.Iegādāties ar pārliecību un, lūdzu, nevilcinieties, lai sasniegtu mums ALI masāža.PRODUKTA RĀDĪT:

PADOMI IZMANTOJOT PUTU RULLĪTI 1.Roll katrā apgabalā uz augšu un uz leju, līdz jūs atrast konkursa vietu. 2.Turiet vietas 20-30 sekundes vai ilgāk, lai atbrīvotu visus saspringts, muskuļi. 3. Normāla elpošana, nav turiet savu elpu, kad atpūsties. 4.Jūs varat izmantot mazas bumbiņas, lai palīdzētu pilnībā atpūsties kādu mazu musles un jutīgas jomas, kuras putu rullīti nevar sasniegt,piemēram, muguras musles.

Trionn912020-09-30
"The packaging is excellent, but the shipping time is long, up to 3 months"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti