Era Dimanta Ziedu Izšuvumi 5d Dimanta Krāsošanas Ziedi Pilns Dimanta urbšanas Mozaīkas Pārdošanas Attēlu Rhinestone Mājas Dekoru māksla

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: papildu soda fountain pen, Karstā Pārdošanas, 5d diamon krāsošana, dimanta izšuvumu pārdošana, pārdošanas ar bezmaksas piegāde noskaidrošanas pārdošanas, 5d dimanta glezniecības pilnībā urbt unicorn, 5d dimanta krāsošana tējkannas, izšuvumi foto, ķīniešu tintes pildspalvu, Atlaides.

    €6.24 €7.80
  • Materiāls: Sveķu
  • Rāmis: No
  • Audekls Iepakošanas Metode: Sarullēts
  • Forma: Trīsdimensiju
  • Dimanta Forma: KĀRTA
  • Stils: Mūsdienu
  • Modelis Tips: Ziedu
  • Izmantošana: Gleznas
  • Krāsu skaits: 1-30
  • Ārējā Iepakojuma: PAPĪRA MAISS
  • Ielīmēšanas Apgabals: Pilna
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

1.Gleznas audekla, ar rhinestones un visus līdzekļus, kas būs iepakota kastē.

2.Krāsu kaste ir atšķirīgs.Tas ir atkarīgs no izmēra glezna.

3.Kārba ir pietiekami spēcīga, lai aizsargātu produkts, bet ailē var iegūt maz bojājumus transportēšanas laikā.

Rīki ietver dotting pildspalvu, pincetes, dotting cemeent, maisiņus, plāksnes.

1. Skatīt salīdzināšanas tabula uz audekla, lai noteiktu katra dimanta numuru un atbilstošo iespiesti numuru uz audekla.

2. Ievietojiet kārtas beigām dotting pildspalvu uz dotting cementa (push grūti, lai saglabātu cementa vietā).

3. Izmantot apaļu galu pildspalvu, lai stick dimants un viegli nospiediet uz leju, lai novērstu jebkādu papildu cementa.

4. Asaru papildus daļēju filmu un vieta dimantu uz audekla saskaņā ar atbilstošo numuru.

5. Ja jūs stick ar dimantu, lai nepareizi laukums krāsošana, noņemt dimantu ar pinceti.

6. Pēc apdares, viegli nospiediet uz leju, dimantu ar savu roku, vai grāmata, lai nodrošinātu, ka dimanti ir stingri piestiprināts.

PS:

Tur ir video, lai parādītu jums, kā, lai pabeigtu šīs gleznas augšpusē šajā lapā.Un tas ir redzams tikai uz datoriem.

Un, ja jūs joprojām jāuztraucas par to, kā pabeigt, jūs varat iegādāties nelielu glezniecības praksē.

Dimanta Papildināt Pakalpojumu

Mums būs vēlreiz jūs jebkurā dimantus, ka jūs varat zaudēt.Pirmajā sūtījumā ir par mums.Jebkuru sūtījumu, pēc tam, jums būs jāmaksā par kuģniecības.

Daži Citi Pakalpojumu

1. Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Un mēs atbildēsim 24 stundu laikā, izņemot brīvdienas.

2. Ja kādas problēmas ir jums, lūdzu, neuztraucieties.Jūs varat sazināties ar mums pirmo reizi.Mēs apsolām, ka mēs centīsimies visu iespējamo, lai jums palīdzētu.

3. Lūdzu, pievērsiet uzmanību uz laiku, starpība starp mums.Mēs strādājam Ķīnā.

1.Mēs kuģis ar Atopija.lv Standard Shipping, Atopija.lv Premium Piegāde, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, SPSR, Pony Express un DHL.

2.Draugi no krievijas Federācijas nepieciešams nodrošināt Pases dati, kad sūtīt pa Atopija.lv Premium Piegāde, SPSR un Pony Express. (Sistēma atgādinās jums automātiski.)

3.Ja jums nav saņemt savu sūtījumu pēc 30 dienām, mēs varam kompensāciju, ja vēlaties.

Ir rhinestones apaļas vai kvadrātveida?Visi mūsu dimanta gleznas ir apaļas dimanta.Mēs nepārdodam kvadrātveida dimanta.Kvadrātveida dimanta nav skaisti un viegli nokrist.

Ir dimanta krāsošana pilnīgu vai daļēju?Tas ir atkarīgs no tā, kāda veida jūs izvēlaties.Jūs varat izlasīt Produkta Apraksts vēlreiz.Tur ir forma pateikt.

Ir rhinestones pietiekami?Ar rhinestones ir pietiekami.Mēs ieliekam 30% papildus dimantu katrā somas briljantiem.Un mēs piedāvājam Diamond Papildināt Pakalpojumu. (Mums būs vēlreiz jūs jebkurā dimantus, ka jūs varat zaudēt.Pirmajā sūtījumā ir par mums.Jebkuru sūtījumu, pēc tam, jums būs jāmaksā par kuģniecības.

Kāds ir izmērs gleznu?Tas ir atkarīgs no tā, kāda veida jūs izvēlaties.Jūs varat izlasīt Produkta Apraksts vēlreiz.Tur ir forma pateikt.

Un ir atšķirība starp audekls izmērs un attēla izmērs.

Uliya19852020-12-25
"It turned out a little bit, later I will make a more detailed review. To buy I recommend, everything is super! All 6 pictures of excellent quality"
Jet 4 Ka2020-12-25
"I take it again from this seller, a little complicated print, but the colors are something, full delight, sizes correspond, the tool is good, I recommend"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti