1gb Izšuvumi CatPatches apģērbu jean jacketpunk clothesAppliquedecorationPatch bezmaksas piegāde produktus no Atopija.lv

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: baleta plakāts, starpzvaigžņu plakāts, Atopija.lv kāzu, pumpurs plus gadījumā, Atopija.lv kleita, agent provocateur bikini, bezmaksas piegāde priekšmetus, ievērojot dolāru, Atopija.lv, 4 Atopija.lv, melna organza svārki.

    €5.56 €5.85
  • Iestatīt Tipu: No
  • Stils: Sew-Par
  • Technics: Appliqued
  • Produkta Tips: Plāksteri
  • Veids, Vairumtirdzniecība: No
  • Modeļa Numurs: Rr80
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Izmērs: Show on picture
  • gudrs dzelzs par plāksteri: plāksteris uz apģērba
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

apraksts: Izmantojot dažādas dekorācijas nesīs dažādas jūtas, piemēram, dekorācijas, apģērbu, matu aksesuāri, kaklasaites, aizkari, dīvāni, cepures, zeķes, kāzu kleitas, auduma piederumi, utt.Atšķirīgu vizuālo stilu dos vairāk modes ietekme.Produkta informācija: Izmēri: kā parādīts (Jo tas ir roku sašūtām, izmēri var atšķirties par apmēram 0.3 ~ 0,5 cm) Krāsa: kā parādīts attēlā (Piezīme: Sakarā ar starpību gaismu un datora ekrāna, tur ir gandrīz nav atšķirības krāsu) Izmērs konversija: 1 inch = 2.54 cm, 1 cm = 0.39 collas.B transports: 1. Pēc apmaksas, jūsu pasūtījums tiks piegādāta 2-4 dienu laikā. 2. Transportēšanas laiks ir 15-60 dienas, atkarībā no reģiona.Pasūtot, jūs varat izvēlēties ideālu piegādes metodi (parādīt maksa un kuģniecības laiks attiecīgi) 3. Ja jums steidzami ir nepieciešams precēm, lūdzu, izvēlies, DHL, EMS (Express Mail) un citus transporta veidus. 4. Ja pasūtījuma summa pārsniedz USD180.00, mēs sniegs bezmaksas piegādi caur EMS (Express Mail) par brīvu 5. Lūdzu, ņemiet vērā, ka transports nav nevienas ievedmuitas nodokļiem un muitas nodevām.C Atsauksmes: 1. Ja esat apmierināts ar šo projektu un mūsu pakalpojumiem, lūdzu, veltiet laiku, lai dotu mums 5 zvaigžņu atzinību, mēs kalpos jums no visas sirds.Paldies 2. Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu vai neitrālu atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atbilstu jūsu vajadzībām.Viens Kompensāciju politika: 1. Šeit būs garantija nulles riska pērk pieredzi. 2. Saņemot preci ar kvalitātes problēmas, jūs varat saņemt pilnu kompensāciju. 3. Ja jebkuru krāsu vai stilu jūsu produkts nav ideāls, lūdzu, nomainiet to.Tomēr, vienums tiks atgriezta tās sākotnējā stāvoklī, un atgriešanās kuģniecības maksa sedz pircējs.Viens kontaktinformācija:

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti