6.1 Collu iPhone 12 Seifs Gadījumā ar iPhone 11 XR XS Max 11Pro Max Vairāku kredītkaršu Īpašniekiem Kabatas, Ņemiet vērā, Triecienizturīgs Peļņa

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kartes turētājs iphone 11 pro, zvanu iphone 12, iphone 12 pro max gadījumā lentes, baseus iphone12 pro gadījumā, iphoned x lieta, 12 iphon, gadījumā, 11 iphone ar gredzenu, iphon 12 pro max, kredītkartes ādas kategorijas uzlīme, iphone 12 pro max simpson lieta.

    €12.05
  • Veids: "Seifa Lieta
  • Saderīgu iPhone Modelis: iPhone12 Pro Max
  • Saderīgu Zīmols: Apple iphone
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Dizains: Vienkāršā

Locase iPhone Seifa Lieta

Pilna aizsardzība

Izturīgs, Attiecas uz visiem četriem stūriem jūsu iPhone un ietver paaugstinātas malas, lai novērstu ekrāna skrāpējumiem,eco-draudzīga viegla PU āda pretojas stiepei & fedings laikā un pat pieceļas, lai gadījuma splash vai kritums uz zemes.

Precīzi Izgriezt:Viegli Piekļūt Visām Pogām Kameras Skaļruņu Savienotāji,Ļoti ērti darboties.

Magnētisko Slēgšanu

2 karšu sloti 1 naudas spēļu un spēcīgu magnētisko slēgšanu klipu par papildus drošības un turiet,naudu un kartes drošību,Aizsargā Viedtālruni no nejaušas pilieni,triecieniem, putekļiem un skrāpējumiem.

Multi-funkcionālo Šo āda flip gadījumā var pārslēgt uz horizontālās positionand aktu, kā statīva funkciju, tostarp magnētiskā (auto) stiprinājumiem,vadītājs var vadīt vairāk concentrately

Kādi jautājumi, lūdzu, lūdzu sazinieties ar mums!Paldies!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti