DATU VARDE Anti-Slip Aizsardzības TPU Vāks Nintend Slēdzis Lite Konsoles Pārredzamu Mīksta Silikona Case For NS Lite Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ādas slēdzis, akumulatora e58, plāno slēdzis, gadījumā, iphon, gadījumā, ja slēdzis, prieks con nintendo slēdzis, datums varde, joycon aizsargātu, NINTENDO SLĒDZIS, gadījumā, nintendo slēdzis.

    €3.52 €5.77
  • Saderīgs: Par nintend slēdzis Lite konsoles
  • Veids: Silikona Aizsardzības Pārklājums
  • 4. funkciju: Anti-sadursme/Anti-deformētas/mazgājams
  • Modeļa Numurs: LYL0114NSL
  • Saderīgs Marku/Modeli: Nintendo
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Funkcija 5: Par NS Lite piederumi
  • Materiāls: Mīksts silikona/TPU
  • Iezīme 2: Vāks Apvalks Nintendo Slēdzis Lite
  • Zīmola Nosaukums: DATU VARDE
  • Funkcija 3: Aizsargs nintend slēdzis Lite
  • Funkcija 6: Par Nintend Slēdzis Aizsardzības Gadījumā
  • Līdzeklis 1: Nintendo Slēdzis Lite Gadījumā
  • Nintendo Modelis: NINTENDO SLĒDZIS

Ādas kategorijas Uzlīme Nintendo Slēdzis Lite

Izmantojot nozares vadošo spilgtu krāsu vinila drukas tehnoloģijas.Izturība pret skrāpējumiem padara Nintendo Slēdzis Lite izturīgs un viegli izmantot.Ir daudzi stili, no kuriem izvēlēties, jaunu un īpašu.Šī ir lieliska dāvana draugiem un ģimeni! !!

Anti-Slip Silikona Īkšķi Satver Īkšķi stick Caps Gadījumā Prieks-Con Kontrolieris

Silikona vāciņš uzlabot īkšķi stick kontroles!Uzlabot savu spēlēšanas un aizsargāt savu prieku-con kontrolieris no nolietojuma ar šo silikona īkšķi klp Nintendo Slēdzis!Viegla uzstādīšana ar nav nepieciešamas izmaiņas.

7 1 Rezerves 3D Analogo Kursorsviru Īkšķi Nūju Nintend Slēdzis Prieku Con Kontrolieris

7 1 Rezerves 3D Analogo Kursorsviru Īkšķi Stick,Tas var aizstāt jūsu šķelto, nolietotas vai bojātas detaļas , padara jūsu kontrolieris atpakaļ uz dzīvību!Aizstāšana pa Kreisi vai pa Labi kontrolieris kursorsviru Nintendo Slēdzis Prieks-con Kontrolieris

Augstas Kvalitātes

Izgatavots no augstas kvalitātes TPU materiāla.Ļoti laba aizsardzība, izturību un augstu caurskatāmības, bez piesārņojuma un nekaitīgs.

Ergonomisks Dizains

Unikāls dizains padara šo lietu viegli uzvilkt un novilkt.Novērš skrāpējumus, sviedriem un netīrumiem.Vieglums un pūles, lai mazinātu nogurumu, kad, izmantojot, spēlēt vairs ar ērtāku rokturi.ļaujiet jums veikt labi spēlē!

Premium Aizsardzība

Dot savu Nintend Slēdzis lite lielāku aizsardzību no skrāpējumiem un bojājumus.Vairāk efektīvi paplašināt dzīves jūsu kursorsviru

Mājīgs Fit

Matēta interjera novērš ūdenszīmēm, bet vēl izīrēšanas sākotnējā stila spīdēt cauri.Dod Nintendo Slēdzis Lite papildus aizsardzību bez taras.paredzēti, lai ķēriens Nintendo Slēdzis Lite cieši ar precīzu izgriezumiem un pilnīga piekļuve visām ostām un kontroli.

Kas ir Iekļauts

1* gadījumā 1* rūdīta filmu (opcija) 2* Kursorsviru klp segtu(zilās un sarkanās)

Laba Kvalitāte un Labs Serviss

Mobilo Tālruņu Spēle Gamepad Par Pubg

Ideāls četru pirkstu darbību.Šajā spēlē, divām sprūda uz augšu rokturi, kas atbild par mērķi un šaušana.Jūs varat ātri atvērt, kuru mērķis ir lupa un pēc tam atvašu ienaidnieks, bet virzās un mērķis.Pieredze nekustamo spēli sajust ar integrēto rokturi kontrolieris!Ļaujiet jums justies ērtāk un nav noguris spēles laikā!

Spēļu Austiņas PS4 Austiņas

Mēs izmantojam plīša mākslīgā āda auss spilvenu šo austiņu, un biezs sūklis dizains ļauj mīksts un elpojošs jūtas!Ilgtermiņa lietošanai, no galvas, bez izjūtu spiedienu, izvietošanu mikrofonu var veicināt skaidru komunikāciju ar citiem spēlētājiem spēles laikā, vissvarīgākais ir tas, ka var salocīt, lai taupītu vietu, kad to neizmanto!

Adirondackshowcase2021-02-02
"Excellent."
T Harada2020-11-16
"100x100 Recomendable..!!!"
Bxrainache822020-11-17
"Received in 10 days .."
Lidafom19962020-10-23
"The order came very fast. Good quality. Thanks for the little gift."
Karateeva 822021-02-03
"Perfect everything"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti