Viņas karaliskā augstība nīderlandes Mac OS X, spānijas Īsceļu Hotkey Silikona Tastatūra Ādas Vāks Macbook Pro Gaisa Retina 13 15 17 ASV/ES Visu Pirms 2016

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: klēpjdatoru uzlīme, mac grims, macbook air tastatūru, pelēks vāks, vīrieši mac lietas, macbook air, macbook, datu slēdzis usb, logic pro, adob, a1707 displejs.

    €4.33
  • krāsa: melns
  • Materiāls: Silikona
  • Īsceļi: osx
  • Biezums: Ultra-plānām
  • Zīmola Nosaukums: Viņas karaliskā augstība nīderlandes
  • Versija: Eiropas/Angļu Izkārtojumu
  • Pieteikumu Izmēra: Klēpjdators tastatūra
  • Valodas: Spāņu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Funkcijas: Ūdensizturīgs
  • Iepakojums: Nē mazumtirdzniecības iepakojumā
  • Piemērojamie Modeļi: macbook
  • Iezīme: Putekļu pierādījums Izturīgs
  • Preces nosaukums: OSX Tastatūru Hotkeys Ādas Mac
  • Produkti Statusu: Sastāvs
  • Modelis: Par Macbook Air, Pro Retina 13 15 17

Funkcijas:

Spānijas atslēgvārdi ir iespiests uz skaidru silikona par ilgstošu profesionālu izskatu, Papildus slim ādu, padara to vieglāk rakstīt, viegli piemērot un noņemt tīrīšanai vai dezinfekcijai. 100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes.Mūsu produkti ir ar kvalitātes garantiju.Laipni Vairumtirdzniecības un Atbalsta Kritumu-kuģis!Viņas karaliskā augstība nīderlandes, izgudrotājs tastatūras ādas un turpina meklēt labākās kvalitātes ar modes dizainu, lai nodrošinātu bioloģiskās kašmira justies.Viņas karaliskā augstība nīderlandes puses ekrāna tastatūru ādas ir kuģis, kas nevar būt dublēta ar mašīnu un citu pārdevēju.Tas ir ES standartiem un angļu standarta Tastatūras vāciņš der Macbook Air, Pro Retina 13" 15" 17" ir Viegli tīrāmas, sausas, tīras, var izmantot atkārtoti vēlāk.Ūdensizturīgs, vairs nav jāuztraucas par ūdeni, pienu, sulas, kafijas un citu šķidrumu šļakatām uz tastatūras, bet sabojāt savu mīļoto datoru.Putekļu anti-netīrs, var izvairīties no putekļu, sodrēju, cepumi, utt.ietilpst plaisas ietekmēt tastatūras izmantošanu un dzīves tastatūru.Tīrīšanas ērti, gatavi tīrīt klaviatūru vienmēr būs jauni.

Savietojams:

Paredzēts Macbook Air 13"A1466 A1369

Par Macbook Pro 13"(ar cieto disku) A1278

Priekš Macbook Pro Retina 13"A1425 A1502

Par Macbook Pro 15"(ar cieto disku)A1286

Priekš Macbook Pro Retina 15"A1398

Nav Savietojams:

Par Macbook Air 11" A1370 A1465

Par Macbook Retina 12"A1534

Paredzēts Macbook Air 13"Līdz 2018. Atbrīvot A1932 ar Retina Displeju, Touch ID pirkstu nospiedumu

Par Macbook Pro 13" ar/bez Touch bar A1706 A1708 A1989

Par Macbook Pro 15" ar Touch bar A1707 A1990

PIEZĪME:

tastatūras vāciņš pats par sevi ir caurspīdīgs, Daudzkrāsains atslēgas, ar krāsu kodētām apdrukāšana kopā ar siltuma kondensācijas procesu, Palielināt produktivitāti un ietaupīt laiku, Perfekti izstrādāta, lai atbilstu jūsu tastatūras

Iepakojumā:1 X Tastatūra Vāciņu (Iepakošanas, kā Tālāk)

Mēs garantija objektu, būs labi apstrādāta un aizsargāta.Pieņemsim aizsargātu vidi kopā!

Īpašas Piezīmes:

Šis tastatūras vāciņš ir ES variants tastatūru un angļu valodā), jūs varat atšķirt:

Mūsu produkts:

* Mūsu produkti ir tieši no rūpnīcas, nav tuvo cilvēku, nav augstas atzīmes, mēs varam nodrošināt kvalitātes lietas vēl ļoti konkurētspējīgu cenu.

1.Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3.Ja jūs nevarat t checkout es mmediately, pamatu se, uzgaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE . (Izņemot dažas valstis )

2. Mēs kuģis savu pasūtījumu 1-2 darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas noskaidroti.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA TIM E ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi .Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Shipping co st ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#. 3. Mēs veikt PILNU Kompensāciju, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Atopija.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums nav atbildīgs par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo d atgriezta garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

3. Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Atopija.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti