Ādas Uzlādējams Apsildāmi Cimdi Motociklu Elektriskās Siltās Apsildāmi Cimdi 3 Regulējami Temperatūras Pirkstu Apkure Ziemas Cimdi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ekso apsildāmi cimdi, soma peldēt ūdensizturīgs, ūdensizturīgs maiss, uzlādējams apsildāmi cimdu, meklēšanas apsildāmi motociklu cimdi, velo cimdi ziemas kažokādas, potholder komplekts, universālo sēdekļu cimdi, neoviva, dj cimdu.

    €27.71 €31.84
  • Iezīme: Ūdensizturīgs
  • 1. tipa: Elektriskās Apsildāmās Cimdi
  • Modeļa Numurs: Riteņbraukšana golves
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Āda+siltuma saglabāšanu-kokvilnas
  • Dzimums: Universal
  • Veids: Pilns Pirkstu
  • 2. veids: Riteņbraukšana golves

Aizzīmju Punktiem: 1、Lielisku Darba Ilgums: apsildāmi cimdi iezīme pāris 7.4 V 2800MAH uzlādējamo akumulatoru, kas ļauj cimdiem strādāt par 6.5 stundas zemāko iestatījumu.Droša un efektīva litija akumulators nodrošina ilglaicīgu un stabilu darbību apkures sistēma, cimdi, tādējādi saglabājot jūsu rokas, silti aukstā ziemā.

2、Spēcīgs Funkcijas: elektriskā cimdi ir modernizētas, lai iezīme tālu infrasarkano šķiedras apkures elements, kas aptver roku un visiem pirkstiem, kas var stimulēt asins cirkulāciju rokām un dotu jums siltumu, kad ziemas streiki.

3、Vairāki Uzstādījumi: cimdi iezīme 3 sildīšanas režīmi, jūs varat pielāgot 3 sildīšanas iestatījumi, lai sasniegtu atbilstošu temperatūru (131oF / 55oC augstā temperatūrā, 113oF / 45oC pie vidējas temperatūras, 104oF / 40oC pie zemas temperatūras).Kas jums jādara, ir nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu, lai sasniegtu jebkura līmeņa temperatūra, kas jums patīk.

4、Lielisku Kuģiem: cimdi iezīme iebūvēto mīksta flaneļa un izolācijas kokvilnas.Indekss pirkstiem featured ar pieskārienu sensori var veikt arī cimdi, kas izmantojami, lai kāds gudrs ierīci.

5、Plašs Pielietojums: cimdi jomā ideāli piemērots āra aktivitātēm, piemēram, slēpošanai, pārgājieni, makšķerēšana, braukšana ar velosipēdu, un tamlīdzīgi, tādējādi nodrošinot, ka tas silda cimdu, kas var nodrošināt jūs ar siltumu un komfortu.

Lieliska Darba Ilgums: apsildāmi cimdi iezīme pāris 7.4 V 2800MAH uzlādējamo akumulatoru, kas ļauj cimdiem strādāt par 6.5 stundas zemāko iestatījumu.Droša un efektīva litija akumulators nodrošina ilglaicīgu un stabilu darbību apkures sistēma, cimdi, tādējādi saglabājot jūsu rokas, silti aukstā ziemā.

Spēcīgs Funkcijas: elektriskā cimdi ir modernizētas, lai iezīme tālu infrasarkano šķiedras apkures elements, kas aptver roku un visiem pirkstiem, kas var stimulēt asins cirkulāciju rokām un dotu jums siltumu, kad ziemas streiki.

Vairāki Uzstādījumi: cimdi iezīme 3 sildīšanas režīmi, jūs varat pielāgot 3 sildīšanas iestatījumi, lai sasniegtu atbilstošu temperatūru (131oF / 55oC augstā temperatūrā, 113oF / 45oC pie vidējas temperatūras, 104oF / 40oC pie zemas temperatūras).Kas jums jādara, ir nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu, lai sasniegtu jebkura līmeņa temperatūra, kas jums patīk.

Lielisks Kuģis: cimdi iezīme iebūvēto mīksta flaneļa un izolācijas kokvilnas.Indekss pirkstiem featured ar pieskārienu sensori var veikt arī cimdi, kas izmantojami, lai kāds gudrs ierīci.

Plašs Pielietojums: cimdi jomā ideāli piemērots āra aktivitātēm, piemēram, slēpošanai, pārgājieni, makšķerēšana, braukšana ar velosipēdu, un tamlīdzīgi, tādējādi nodrošinot, ka tas silda cimdu, kas var nodrošināt jūs ar siltumu un komfortu.

Specifikācijas: Materiāls: āda+siltuma saglabāšanu-kokvilnas

Izmērs: ~ 30*12*10cm/11.81*4.72*3.94 jo

Lādētāja spriegums: 110-220V

Iepakojuma Saraksts:

1 pāris elektriskās apsildāmās cimdi

2*uzlādējams akumulators

1*lādētājs

1*manuālā

Bxackaching 822020-11-11
"For the time being ok. I don't think that there are parts leather."
Narutorap102021-01-11
"Hello! Got your order today. You write leather gloves, but they are from leatherette! In the work I have not tried it yet, I charge the batteries as I try to unwrite."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti