Bērniem, Montessori Rotaļlietas Aizņemts Valdes Sākumā Izglītības Rotaļlietas Naudas Mehānisko Mācību Pašaprūpes Spēju Mazuļa Maņu Valdes Rotaļlietas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: montessori, montessori bērnu, maņu rotaļlietas īpašām vajadzībām autisms, adhd, attīstības izglītības rotaļlietas, big valdes darbību, aizņemts kuba, bērnu rotaļlietas izglītības, aktīva valde, fidget rotaļlietas, panelis sensorās.

    €5.30 €10.40
  • Vecums: 8~13 Gadi
  • Sertifikācija: Eiropā sertificēts (CE)
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: MINOCOOL

Aizzīmju Punktiem:

1、15-in-1 Kids Aizņemts Valde: Šī kids aizņemts valde ir 14 dažādām sprādzēm, rāvējslēdzēju kabatas, mežģīnes, utt., ar set āķi un cilpas vēstules un 123s (35 gab).Projektēšana dažādu līmeņu grūtībās, ir grūti, bet nav pārāk grūti, lai jūsu bērnam interesē.

2、Mīksta un Portatīvie: Mūsu Maņu dēlis ir izgatavots no mīksta un netoksisks audums, un nejūtas nelīdzeniem stūriem, un var droši izmantot ar jūsu bērniem spēlēt.Tas sver tikai 0,5 mārciņas un aprīkots ar rokturi, aizņemts portatīvo kuģa, kas ir ērti bērniem veikt, un to var elastīgi uzstādīt vairumā autiņi vai skolas somas.Maņu valde par bērnu aktivitātēm ir ideāls, lai uzturētu aizņemts automašīnas, lidmašīnas, ceļojumā vai vidi, kas pieprasa klusumu.

3、Paredzētas Mazas Rokas: Labi izgatavotas, sprādzes lielums ir piemērots bērniem turēt.Jūs varat arī strādāt ar jūsu bērnu, izglītības pārvalde, mācot viņiem pareizrakstības un skaitīšana.Lieliska alternatīva ekrāna laika.

4、Mācīties Spēlējot: bērnus izklaidēs mācoties matemātiku, pareizrakstība un attīstot pamatprasmes (piemēram, mērci savā tempā).Šo montessori rotaļlietas var palīdzēt attīstīt smalko motoriku, pirkstu veiklību un prāta spējas.

5、100% Apmierinātības Garantija: Rūpīgi veikts.Pienācīgas Ziemassvētku un dzimšanas dienas dāvana bērniem.Ja jums ir kādi jautājumi, mūsu draudzīgs pakalpojums palīdzēs jums.Pievienot iepirkumu grozam jebkurā laikā.

Apraksts:

Sprādzes ir dažādi veidi, āķi un cilpas lentes, lentes, rāvējslēdzēju somas, ragu sprādzes aizdari maisiņu, pogas, kurpju šņorēm un ABC vēstules un 123s āķi un cilpas.Šajā aizņemts valdes satur daudz interesantu pasākumu, un jums nav jāuztraucas par jūsu maz ones kļūst garlaicīgi visu dienu.Projektēšana dažādu līmeņu grūtībās, būs pietiekami, lai piesaistītu bērnu uzmanību un interesi, bet ne pietiekami, lai izjaukt tos.Daudziem bērniem patīk mest lietas, kas ir iemesls, kāpēc mēs to var pierādīt, mīksts audums, kas izgatavots no aizņemts, koka dēļiem.Atšķirībā no citiem aizņemts dēļi, tā ir gluda un nav stūriem un netraucēs jūsu mazulim.

Funkcijas:

1. Jūs varat pievienot āķi un aplī burti uz ārējās virsmas.Mācīties burtus un saskaitīt tos ir jautri veids, lai saglabātu tos zippered kabatas.

2. Lielisku ceļojumu rotaļlietas.Viegla roktura dizains ir viegls, tas aizņemts toddler galda ir viegli veikt un izklaidēt.Dizains ir perfekts izmērs un var elastīgi ievietots visvairāk autiņbiksīšu somas vai skolas somas.Šajā konfigurācijas, kas nepieciešams izslēgt, tas var aizstāt displeja ierīcēs.

3. Izstrādāt pamata dzīves prasmes, spēlējot: Šī Montessori-iedvesmoja izglītības rotaļlieta var palīdzēt jauniešiem veidot iztēli un kognitīvās spējas, vienlaikus ļaujot vecākiem cilvēkiem attīstīt roku-acu koordināciju, problēmu risināšanas prasmes, un Uzziniet, kā ģērbties savā tempā.

4. Lieliska dāvana maziem bērniem: Tie Montessori rotaļlietas var izbaudīt mātes-bērna laiku ar saviem bērniem.Jūs varat iemācīt viņiem pareizrakstības un uzskaites vai parādīt, kā tas jādara.

5. Speciāli mazām rokām, izturīgs un spēj izturēt bērniem.

6. Pienācīgas dāvanas uz dzimšanas dienām, Ziemassvētkiem, Halloween, Pateicības utt.

Specifikācija:

Paplašināts izmērs: aptuveni 11 x 17,7 collas

Salocīts izmērs: aptuveni 11 x 8.8 cm

Materiāls: mīksta auduma un filca.

Iepakojuma Saraksts:

Bērnu Aizņemts Valde*1

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Momya10t2021-02-08
"great product"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti