KEYECU Augstas Kvalitātes Keyless Ieceļošanas OEM Smart Smart Tālvadības atslēgu Fob 315Mhz par Mercedes Benz 2005 2006 2007 2008

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mašīna mercedes atslēga, mercedes ml led, 2004 mercedes ml atslēga, mercedes atslēgu ml logo, bmw fem atslēga, atslēgas smart toyota, fcc id, flip atslēga, keyecu toyota, mercedes ml reņu.

    €14.50 €17.26
  • Valstī/Reģionā Automašīnu Ražošana: Ķīna
  • Citas Detaļas Numurs: par Mercedes Benz 2005 2006 2007 2008
  • Materiāla Tips: ABS
  • Pielāgošana: No
  • Zīmola Nosaukums: Keyecu
  • R/C Funkcija: bez

OEM Smart Key Mercedes-Benz 315MHZ

Šis Mercedes Benz taustiņu valde ir ražots Ķīnā, tas var darboties tikai kopā ar Benz taustiņu IS Kodu Lasītājs, lai lasīt un rakstīt atslēgas datus.Tā var rakstīt tikai vienu reizi , ja Benz taustiņu valde ir sadalīti laikā galvenais rakstiski, jums ir nepieciešams iegādāties vēl vienu jaunu NEC čipu , šis NEC mikroshēmu arī var rakstīt tikai vienu reizi.

Iepakojums saraksts:

1gab. *OEM Smart Key Mercedes-Benz 315MHZ Tas ir nomaiņa tālvadības keyless ieceļošanas un atslēgu, viss vienā.Elektronika un mikroshēmu ir rūpnīcas OEM daļas, apvalks un asmens ir aftermarket, bet joprojām ļoti labas kvalitātes.Daži pārdevēji elektronika ir ne OEM.Šī atslēga ir reflashed un atkal uz "virgin" statusu, Šo taustiņu, būs jāiet pie dīlera, vai atslēdznieks jāsamazina, un programmēt.

Shipping Noteikumi:

Preces tiks nosūtītas visām valstīm, kas pasaules.

Šī pakete tiks izvesti caur HongKong Aviopastu Post, EMS, UPS vai DHL.

Vienumi tiks rūpīgi pārbaudīts pirms nosūtīšanas.

Mēs izmantosim gaisa burbuļi, lai wrap priekšmetus rūpīgi.

Kuģniecības Laiks:

1-3 darba dienas pasūtījumu apstrādi pēc tam, kad tika noskaidroti maksājumu.

Kuģniecības laiks ir apmēram 2 līdz 5 dienām caur UPS, DHL , 15-30days, izmantojot HK PĒC GAISA, lai visā Pasaulē

Piezīme: Mēs ceram, ka tas ierodas uz laiku, bet tā kā šī ir starptautiska piegāde, kuģniecības laiks būs ļoti atkarīgs Kurjeru Uzņēmums un vietējās muitas/nodokļus.Paldies par jūsu sapratni.

Atgriešanās Politika:

Ja jūs neesat apmierināti ar savu pirkumu .lūdzu, sazinieties ar mums ātri, mēs var apmainīties viens no jums, bet pircēji ir atbildīgi par atgriešanās kuģniecības izmaksas.

Lūdzu, nevilcinieties rakstiet mums, ja jums ir kādas problēmas ar objekta pasūtīto.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu ASAP.Lūdzu, neatstāj sliktas atsauksmes par mums, jo mēs vienmēr gatavs atrisināt visas problēmas, kas jums.Lūdzu, apstipriniet saņemšanu, tiklīdz jūs saņemat sūtījumu.Mēs ceram to darīt ilgtermiņa uzņēmējdarbību ar jums.Ja jūs vēlaties iegādāties vairāk preču, lūdzu, sazinieties ar mums par atlaides.Paldies!

Kontaktinformācija:

Visi e-pasti tiks atbildēts 24 stundu laikā.

Lūdzu, atstājiet ziņu, Tirdzniecības Vadītājs.

Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu, un mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.Ja jums e-pastu mums, un nav dzirdēt atbildi, lūdzu e-pastu vēlreiz, izmantojot Kyocera sistēma, jo dažreiz mūsu pasta serveriem ir kļūdas

Tehniskais Atbalsts:

Mums dara visu iespējamo, lai atbildētu uz tehniskiem jautājumiem.mēs nodrošinām pilnu dokumentāciju un traucējummeklēšanas lielākā daļa no mūsu objekti.Ja priekšmets ir programmatūras atjaunināšana, mēs varam nosūtīt atjauninājumu programmatūra par brīvu pa e-pastu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti