Odroid N2 256 GB micro SD karte! Jūsu Odroid N2 N2+, Video Previws Oras RetroArena v. 3.1.13 Sacensība Stacijas ES 12,000+ Spēles

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: micro sd de 256 gb, 12v jaudas suppli, skatīties oras, sd grozs 256 gb, retropie sd karte aveņu pi 4, droid h2, velosipēdi "oras", retro sd, rs 97, pny micro sd 256 gb.

    €48.55
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Citi

Funkcijas:

1. Nē, raksti uz spēles.Es devos caur katra konsole, un pārliecinājāmies, ka tas bija populārākais/labākais spēles ielādes.Es pa kreisi, aptuveni 1,4 GB brīvas vietas uz sd atmiņas karti, kas pieejami saglabāt valstis un vienmērīgu darbību.Zemāk uzskaitītas spēles tādā secībā, kā tie parādās izvēlnes (daudz labāk nekā alfabēta).

2. Šis SD karti var lietot tikai ar Odroid N2 vai N2+ Dēlis.

3. Pirms jūs spēlēt spēles, vai atpakaļ uz augšu sd atmiņas karte pirms lietošanas, izmantojot win32disimager, ja jums ir jebkādas problēmas ar pamatni uz augšu, sazinieties ar mums.

4. Savukārt SPI boot, nospiediet, lai pārslēgtu uz Micro SD pirms sākat, lai valde varētu boot no Micro SD.

Iepakojuma Saturs:

1* 256G Micro SD Kartes

(Nekādas citas hardwares ir iekļauts)

ATRUNA:

Ar RetroArena/S programmatūra un spēle rom/iso ir BEZMAKSAS, lai lejupielādētu (brīvi pieejama internetā) un ir iekļautas bez maksas, lai jums.Programmatūra ir open-source.Jūs esat maksāt par daļām, un laika, lai savāktu un programmas/koda programmatūru.Visas kartes/sistēmas tiek rūpīgi pārbaudīta, pirms nosūtīšanas.Baudīt!

Ladell66782021-01-21
"The card is not locke, we can delete or add games, for my part I add amiga who was missing, the person who prepared the card did a very good job;"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti