CYOMI 4G Reāli Silikona Krūšu Froms no Zīda, Kokvilnas Sarkanas, Ādas Tekstūru Crossdresser Silikona Krūtis par Drag Queen

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: augsta apkakle karaliene, Krūšu Formas, voopoo velciet mod ādas, ladys krūtis, velciet apģērbs, drag queen apģērbs, krūšu silikona, protēze krūtis, par crossdress, silikona dzimumlocekļa crossdressing.

    €61.57 €307.86
  • Krūts Pildījumu: Zīda Kokvilnas/ Silikona gēla
  • Vienuma Tips: Krūšu Formas
  • Daudzums: 1 Gabals
  • 2. stils: silikona krūtis
  • Izmērs: High Collar Neck
  • Stils 5: Nepieredzējis sprauslas
  • Plaši Pieteikums: Par crossdresser, transpersonu, cosplay, drag queen vai tikai fun
  • 1. stils: crossdresser silikona krūtis
  • Materiāls: 100% medicīniskā silikona
  • Apģērba Kopšana: Mazgā Tikai
  • CYOMI: Ceturtās paaudzes nekustamā silikona krūšu
  • Stils 3: reāli silikona krūšu formas
  • Stils 4: Spilgti sprauslas ir sarkanas
  • Seksuāli Divdomīgs: No
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Ar Asins Švīka Krūšu Formu
  • Svars: 1700g-4200g
  • Zīmola Nosaukums: CYOMI
  • Neķītrs Attēlu: No

CYOMI 4G Reāli Silikona Krūšu Froms no Zīda, Kokvilnas Sarkanas, Ādas Tekstūru Crossdresser Silikona Krūtis par Drag Queen

Produkta apraksts:

Materiāls : Augstas kvalitātes medicīniskā silikona (TPE), Bez-eļļas silikona materiāla, pārtikas kvalitātes silikona

Ādai draudzīgu, dabai draudzīgs, Nav toksisks, Nav alerģiskas, Cilvēku, piemēram, mīksta pieskaroties

Pildvielas: Krūts ceturtās paaudzes(4G) ir pilna ar biezu zīda, kokvilnas , kas ir viegls, piemērots karājas ārpusē vai ņemot puses.

4G Modernizētas Funkcijas: Ar asins švīka uz ādas un krūts vairāk cietāka, mainīt krūšu sagging un ārējo ekspansiju

Elastīgs Materiāls: Izgatavota no mīksta silikona, kas nav alerģija, ādas lietojama, bez smaržas, mazgājams, ar spilgti touch.Super augsti elastīgs, nav viegli saplēst papildus

Augsta Apkakle:Drošāks un vairāk reālas,ne vairāk jāuztraucas, ja mērci zemu apkakles drēbes ārpuses.

Plaši Pielietojums: paredzēta kā uzlabotāji pēc mastektomijas sieviete un ideāls vīrietis ir sieviete, tāpat kā crossdresser, transpersonu, cosplay, drag queen vai tikai fun.

Krāsa: 1. Ziloņkaula Balts, 2. Gaiši Bēša, 3. Tan (Sazinieties ar mums, ja vēlaties, lai citas krāsas) privāto dzīvi: lai nodrošinātu privātumu mūsu klientiem, mēs kuģis cieši katram klientam un produkta iepakojuma nav nekādas logo.Piezīme: Ja jums nepieciešama brīva bildes, lūdzu, sazinieties ar mums pa stacijas vēstuli.

Ja jūs neesat pārliecināti, kāds izmērs būs piemērots jums vislabāk, lūdzu, nosūtiet mums ziņu par jūsu mērījumiem, kā sekot

1. Jūsu Krūšu Apkārtmērs

2. Jūsu Augstums

3. Jūsu Svars

4.Kausa izmēru, jūs vēlaties, lai sasniegtu

5.Kakla Apkārtmērs.

Mēs iesakām piemērotu izmēru, jūs pēc tam, kad saņēmis iepriekš minēto informāciju no jums.

(JŪSU PERSONĪGĀ INFORMĀCIJA TIKS GLABĀTA KONFIDENCIĀLI)

Krāsa:

Mēs esam kopā 6 krāsu skaits, bet parasti pārdod 1-4 krāsu Numurus, ja jums ir nepieciešams nedaudz tumšāku krāsu, lūdzu, sazinieties ar mums.Nav kompensācijas vai apmaiņu tiks pieņemti pasūtījumi krāsas 4-6.

Piegāde Atgādinājums:

1.Express nepieņem jebkuru adresi, ar P. O. Box.

2.Pēc tam, kad pasūtījumu, lūdzu, pārliecinieties, vai personīgo informāciju, jums ir pa kreisi, mums ir pilnīgi pareiza, jo īpaši adresi un mobilā tālruņa numuru, lai nodrošinātu muitas un piegādātāju varētu ar jums sazināties.

3.Ja adresāts ir krievijas, lūdzu atstājiet savu pilno vārdu.Citiem pircējiem, lūdzu, atstāt ārpus vienu burtu vārds, ne saīsinājumu.

4.Tas ir pircēja pienākumi un saistības maksāt par importa muitas nodevām un nodokļiem, lai jūsu localcustoms.Tātad, ja jūsu pasūtījumu, ieradīsies jūsu muita,lūdzu, aktīvi sadarbojas ar vietējām paražām, lai paytaxes.

5.Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu pasūtījuma adrese ir pareiza,un neļauj kuģniecība, piemēram, DHL /UPS atstāt savu paketi pie jūsu durvīm jebkurā situācijā.Tas izraisīs paketes zaudēja.

Uztur :

1.Nav derīguma termiņu, par produktu, un tas viss ir atkarīgs no lietotāja apkope.Noslaucīt un uzturēt ar talka pūderi, pirms un pēc izmantošanas, lai paildzinātu produkta dzīves.

2.Produkti jātur prom no saules gaismas, asiem priekšmetiem un citas ķīmiskas vielas.

3.Šis produkts ir viegli krāsošanas, neizmantojiet veļas mazgājamo mašīnu mazgāt, nejaukt ar citiem drēbes mazgāt.

4.Apkope ar maigu ūdeni, noslaukiet.

PIEZĪME:

1. Epacket ir Samērā lēns, un tas ir normāli.Tāpēc mēs iesakām jums izvēlēties, DHL, vai EMS.Ja jūs nesaņemat preci 30 dienu laikā pēc tam, kad krava, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas dienestu, lai saņemtu palīdzību, laikā, nevis uzreiz, paaugstinot strīdi, mēs varam atrisināt vairumu problēmu jums.Paldies par pirkumu un sadarbību.

2. Daži pielāgotus produktus nepieciešams 3-7 darba dienas rokasgrāmata ražošanas sagatavošana.Novirze no procesa produktus ir normāli, ar 1-3 cm.Lūdzu, esiet pacietīgi.

3.Produktu var nosūtīt atpakaļ, un to aizstāj, neietekmējot otrajā pārdošana.Lūdzu atgriezt sākotnējo paketi neskarts, tostarp dāvanas un KARTES.Personāls sniegs jums ātru kompensāciju pēc tam, kad preces tiek pārbaudīti.Krāsa 4-6 ir īpašs rīkojums, pārdod netiek atgriezta.Bikses produktiem, ja tūpļa tiek atvērts, arī nepieņem atpakaļ un nomaiņa.

4. Jebkurš ziņojums būs ātri atbildēja laikā darba dienās no Ķīnas laiku, kādi jautājumi ir apsveicami.Paldies ļoti daudz!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti