Rotācijas Galda Horizontāli, Vertikāli Paceļot 4" 4-Slots 100mm Frēzēšanas Mašīna Workbench

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: frēzēšanas darbarīki, metāliem, dzirnavas mašīna tabula, galda workbench, 4 rotācijas galda malšanas mašīna, krusta slaidu, vifa pastiprinātājā, mini frēzēšanas mašīnas koka, paceļot frēzēšanas galda, virpas vevor, kūka rotējošais galds.

    €62.13 €69.03
  • Veids: Citi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: VEVOR
  • Modeļa Numurs: GZTTSK-4000000001V0

4"/100mm Rotācijas 4. Tabula-Slots Horizontālās Vertikālās Rotācijas Galda

ES un ASV klientiem: mums ir noliktavā, jo ES un ASV,Jūs varat pasūtīt tieši, mēs piegādāsim to uz jūsu durvīm, nav tarifu.ES klientiem,mēs nosūtīsim 220V,ASV klientiem,mēs nosūtīsim 110V

Citu valstu klientiem: Mēs nosūtīsim mašīna ar spriegumu 220Vby noklusējuma.Ja jums ir īpašas prasības, un ir nepieciešama mašīna ar 110V spriegums, pleasecontact man pirms pasūtījuma!lūdzu, sazinieties ar mani , mēs nosūtīt savu māju ar express shipping , piemēram, DHL,FEDEX ,TNT ,UPS , Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms pasūtījuma, i sniegs jums vislabāko cenu

Produkta Apraksts

Dzirnavu rotējošais galds ir viens no galvenajiem piederumi frēzēšanas mašīna.Kā precizitāte darba pozicionēšanas ierīces, tā tiek plaši izmantota indeksācijas urbšanas, frēzēšanas, griešanas aploces, garlaicīgi utt.Rotācijas savukārt galda frēzēšanas mašīna ir izgatavots no HT200 liešana ar augstu kvalitāti.Tā jau ir pagājis ar ISO9001 kvalitātes sistēmu sertifikācija.Tie ir ļoti populāri tirgū, par to izcilu veiktspēju, izcilu dizainu un pieņemamu cenu.

Funkcijas Un Detaļas

【4" VERTIKĀLĀ & HORIZONTĀLS DIZAINA] aicina - Mūsu rotējošais galds frēzēšanas mašīna ir 4"/100mm ar 4 slots var izmantot gan horizontālā, gan vertikālā pozīcijām, tikšanās divas funkcijas un arī sniedz jums izdevīgā kā arī efektīvu frēzēšanas pieredzi.Centrs Uzskaita: MT-2, Samazinājuma attiecība: 1:36.

【IEVĒROJAMO KVALITĀTI] aicina - HT200 Liešana ir galvenokārt izmanto, lai lietas daļas, kas pakļautas spiediena un vibrācijas uz mehānisko iekārtu, piedāvājot daudzfunkcionālo galda malšanai izturību, trieciena absorbcija un siltuma-resistantance.

【LIELISKU PRECIZITĀTI] aicina - precizitātes rotācijas galda " indeksēšanas plāksnes var beidzis 360 Grādiem.Atiestatīt skalu un rokas ratu var beidzis sekundes.Minimālā mērogā ir kalibrēts 10 sekundes ar augstu precizitāti.

【ĒRTI PIELĀGOT] aicina - dial, kas ir marķēts ar precīzu mērogā.Tikai nodrošinātu kontroles sviru un noregulējiet to uz vēlamo atrašanās vietu, kas ļauj to izmantot, viegli un ērti.

【PIETEIKUMĀ] aicina - Ar bezmaksas uzgriežņu atslēgu un iestatīt skrūves, power frēzēšanas mašīnas ir plaši izmanto mini frēzēšanas mašīna indekss, piemēram, urbšanas, frēzēšanas, loka griešanas, vietas saskaras un urbšanas caurumu un tā tālāk.Praktiska konstrukcija, var izpildīt dažādas darbnīcas darba vajadzībām.Galvenās Iezīmes

Vertikālā & Horizontālā Dizains

Gan vertikāli, gan horizontāli ar divām funkcijām.Apļa griešana, indeksēšanu, urbšanas, frēzēšanas un sarežģītāks darbs ir iespējams, ja vertikālo pozīciju tabulā tiek lietots kopā ar astes daļā.

HT200 Liešanas Frēzēšanas galda ir labas liešanas darbības, piemēram, dzirnavas vise, trieciena absorbcija sniegumu, kā arī ar lielu izturību un siltuma pretestību.

Lielisku Precizitāti skalu, kas sadalīta 360 grādu kopā.Rokturi ir par 10 grādiem uz apgriezienu.Minimālais mērogs var būt ar precizitāti līdz 10 sekundēm.

Viegli Pielāgot Vienkārši noregulējiet rokturi uz vietu, kur jūs vēlaties, jo precīza skala ir atzīmēti uz skalas.

Bezmaksas Uzgriežņu atslēgas & Skrūves Ar uzgriežņu atslēgas un skrūves ir bezmaksas, lai jūs ar savu uzstādīšana vertikālo & horizontāli rotējošais galds.

Dažādo programmu Rotācijas galda frēzēšanas mašīnas ir paredzēti frēzēšanas, urbšanas, armatūra garlaicīgi un ir daudz kopīgu semināru programmas.

Specifikācijas

Galda Diametrs: 4"/100mm

Centrs Uzskaita: MT-2

Materiāls: HT200 Liešana

Precizitāte:0.01

Samazinājuma Attiecība: 1:36

Horizontālais Augstums : 2.76"/70mm

Neto Svars: 33.07"/15kg

Iepakojuma Saturs

1 x Vertikālās un Horizontālās Rotācijas Darba Tabula

1 x Uzgriežņu atslēga

1 x Skrūvju Komplekts

Produkta Attēli

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti