Jauni Sieviešu Svārki Lielgabarīta Svārki Sieviešu Lentes Vidukli Pelēka Grīdas Garums Tilla Pielāgoto Izmēru, Ilgi Svārki

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: larg izmēra, sieviešu tērps, larg lieluma sievietēm, plu, viens piec peldkostīmu, audums sieviete, peldkostīms sievietēm viena piec, plu izmēra, īss sieviete, audums sieviešu.

    €46.05 €51.16
  • Modelis Tips: Cietie
  • Jostasvietu: Dabas
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Apdare: Vērtnes
  • Materiāls: Acs
  • Kleitas Garums: Grīdas Garums
  • Stils: Anglijas Stils
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: A01
  • Zīmola Nosaukums: auguswu
  • Vecums: Vecums 18-35 Gadi
  • Siluets: Bumbu Kleita

Laipni lūgti mūsu veikalā

Mēs atzinīgi vērtējam katru patiesu klientu,vai enquiring vai pirkšanas!Mums ir sava rūpnīca Ķīnā.Mūsu veikals politika ir kvalitāte pirmo.Arī darbs ir, pirmām kārtām,Tāpēc, lūdzu, nevilcinieties, lai pirkt no mums.

Ja jums ir kādi jautājumi vai interese par mūsu produktiem,lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.Mūsu mērķis ir atbildēt uz visiem jautājumiem, kas 6 stundu laikā.Kā patiesu pārdevējs,mēs ļoti labprāt nodrošinātu vislabāko produktu kvalitāti un labu servisu, lai visiem pircējiem,Ja jums ir kvalitātes jautājums,lūdzu, sazinieties ar mums drīz.Mēs darīsim visu iespējamo, lai problēmu atrisinātu.Paldies!!!

Jūs atradīsiet savu mīļāko projektu !

Projekts ir tikai vidukļa svārki

Piezīme: var būt 2-3cm(apmēram 1 collu) attālumu starpība lielums, jo roku darbs,lūdzu, saprast.

Kopš datoru ekrāniem ir hromatiskās aberācijas,it īpaši starp CRT ekrāna un LCD ekrānu,mēs nevaram garantēt, ka krāsa no mūsu produkti būs tieši tas pats ar fotogrāfijām, jūs redzējāt.

izmēri

Svārki krāsa var choosed,kad jūs veicat pasūtījumu,lūdzu, izvēlēties Izmēru un lūdzu jūs izvēlēties krāsu skaits, kas jūs vēlaties no mūsu krāsu diagramma.Paldies!!!

Krāsu Diagrammas

Ja jūs izvēlaties Pielāgoto Izmēru,lūdzu, pastāstiet mums šo informāciju:Vidukļa Izmērs,Kleitas Garums,Kleita Krāsu Skaits.

Ja jums ir nepieciešama,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Paldies!!!Izmēri

S:Viduklis-65-79cm Garums Ap 60cm M:Viduklis-70-84cm Garums Ap 60cm L:Viduklis-75-89cm Garums Aptuveni 61cm XL:Viduklis-80-94m Garums Aptuveni 61cm XXL:Viduklis-85-99cm Garums Aptuveni 61cm 3XL:Viduklis-88-105cm Garums Aptuveni 61cm Produkta Apraksts

a .Mēs esam profesionāla ražotājs, mēs vienmēr sniegt jums augsta kvalitāte, zemas cenas produktiem , laipni lūgti vairumtirdzniecība . ( Visas drēbes, kas veiks vairāk nekā 90 % līdzīgs picuture un tie tikai tīras krāsas, kas nav 100% viens un tas pats attēls , lūdzu, saprast )

b .tur var būt nelielas krāsu differente ( tā nav kļūda ) starp foto un gatavo uzvalku un kaklasaiti tie ir mūsu pašu darīt , tur ir dažas dažādas bildes), (tie ir tikai tīra krāsa

c .Mums ir mūsu pašu rūpnīcā , lai jūs varat izvēlēties, lai pielāgotu uzvalks vai krāsas izmaiņas , jūs varat nosūtīt neobjektivitāti uzvalks man,Pateikt man savu lielumu un krāsu, kad jūs pasūtīt.Jūs varat jauktā kārtībā manā veikalā .

Muitas Nodevas

Vairumā laiks, pircējs nav jāmaksā nekādas muitas.Mēs paziņo, ka tā ir kā paraugs un zema vērtība, lai izvairītos no nodokļa.Bet dažreiz, dažās valstīs, muitas amatpersona var būt stingra.mums nav atbildīgs jebkuras muitas nodevas, Lūdzu, pārbaudiet to muitas politiku uz savu vietu.Ja jums ir jāmaksā muitas nodevas, tas ir jūsu pienākums pret savu valsti, pircējam vajadzētu saprast šo situāciju.

ir dažas Valstis, tiks aplikti ar nodokli ,vēlas jūs varat vispirms zināt, šo ,piemēram :LIELBRITĀNIJĀ ,Kanādā,Brazīlijā,Meksikā,Francijā ..

Politika

Mēs ticam, ka jūs būsiet apmierināti ar savu pirkumu, un mēs vēlamies, lai apdrošinātu, ka jums ir izcilu tiešsaistes iepirkšanās pieredzi ar mums.Tāpēc, ja jūs neesat apmierināts, mēs labprāt pieņem preci atpakaļ, kā norādīts zemāk, kompensāciju, exchange, vai uzņēmumam kredītu, atkarībā no tā vēlaties.

Mums ir vienkārši atgriešanās politiku

Visas preces, kas piegādātas klientam ir jāievēro 7 dienu atgriešanās politiku.Šo 7 dienu politika ir spēkā nekavējoties pēc piegādes, lai klients.Visus vienumus atpakaļ, ir jābūt tās sākotnējā stāvoklī.Tie nedrīkst valkāt vai ir kādi plankumi, asaras, vai jebkuru iznīcināšanu auduma vai dizainu.Pircējs maksā atgriešanās maksa .

VEIKSMI UN PALDIES PAR JŪSU MEKLĒTO!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti