3-Joslu Parametriskais EQ-1VR Elektrisko basģitāru SE3P-A

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: samgool bass ģitāra, tilts guyker, pelni bass ķermeņa, krūmi elektriskā ģitāra kakla, bass electr, bass pikaps balts, Basswood, metāla humbucker pikaps, bass musicman, 9pin slēdzis.

    €42.32
  • Modeļa Numurs: SE3P-A
  • Zīmola Nosaukums: guyker
  • Veids: Potenciometru līnijas

SE3P-A funkcijas SE3P ar Koncentriski Potenciometrs, kas ir Bass un Treble eq ir par vienu Koncentrisks pot.Pielietojums : Elektriskā Basi, Elektriskās ģitāras & Pjezo pikaps aprīkots instrumenti.Tehniskās Specifikācijas : Bass : +/-12 dB 100 Hz, Tuvo : +/-12 dB 400 Hz līdz 2 kHz, Treble : +/-12 dB uz 4 kHz, Bilance : MN500K Potenciometra Strāva : 0.32 mA Spriegums : 6 V ~ 22 V Akumulators : 9 V Sārma SE3P-A Iezīmes : - 2 individuālais podi Līdzsvaru, Tilpums - 2 Koncentriskas podi Bass / Treble Vidējā / Frekvence - Akumulatora klipu

Klientu Informācija

1.Produkta attēli septiņu dienu laikā pēc nosūtīšanas, lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes adrese ir pareiza.Mūsu produkti ir jauni produkti, tur strādās personāla daudzumu un kvalitāti, pirms sūtījumu pārbaudi, lūdzu, klienti pie vieglumu.

2.Preces tiek nosūtītas pa EMS.reach lielākā daļa valstu robežās no 7 līdz 15 darba dienām.Tas ir ASV.KANĀDA.AUSTRĀLIJA. .Par citām valstīm.tas var aizņemt vairāk laika, lai nonāktu.

3.Pasākumu--uz iepakojuma.mūsu uzņēmums veiks metodi, standartizēts iepakojums.parasti.transportēšanas laikā tas ir ļoti spēcīgs.

4.Mēs piešķiram lielu nozīmi, lai katrs jūsu patieso novērtējumu, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, dodiet slavēt, lai mudinātu mūs, mēs būtu ļoti pateicīgi.Ja jums ir kāda neapmierinātība, lūdzu sazināties ar mums, es uzskatu, ka jebkurš saprātīgs problēmas, mēs varam ātri atrisināt, lūdzu, nav skriešanās, lai dotu mums sliktu atsauksmi.

5.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Matheus Vc Uba2020-10-08
"PEQ is no good"
Rrostiu Tych0583o2020-12-06
"Came in two weeks. Everything works. Normas. The only thing I would like is to strengthen the high frequencies."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti