Ktab 22mm Watchband Par Huawei Skatīties GT2/GT/GT 2E Regulēšana Smart Joslā Aproce no Nerūsējoša Siksnas Huawei gt2 skatīties watchband

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 12 20mm pulksteņu siksniņas, smartwatch, smartwatch vīriešu huawei, huawei b5 talkband siksna, amazfit os, jostas gt2, hs6620d smart skatīties, lige smartwatch sievietēm, dia skatīties band, ilgi huawei skatīties fit.

    €6.49 €10.63
  • Rekvizīti 2: Aproce Par Huawei skatīties gt 2e
  • Veids: Pulksteņu Siksniņas
  • Saderība: Android
  • Valodas: angļu
  • Īpašības 1: Smart Pulksteņu Siksniņas
  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie
  • Funkcijas: Zvanu Atgādinājums
  • Īpašības: joslu huawei skatīties
  • Zīmola Nosaukums: KTAB
  • īpašības 3: Huawei skatīties gt 2 aksesuāri
  • Par: Huawei gt2e

Ktab 22mm Watchband Par Huawei Skatīties GT2/GT/GT 2E Regulēšana Smart Joslā Aproce no Nerūsējoša Siksnas Huawei gt2 skatīties watchband

Ja jūs vēlaties iegādāties 20mm no 42mm huawei gt2 pulksteņu siksniņas,lūdzu, noklikšķiniet uz zemāk saites, lai pasūtīt.

Iezīmes : [ Saderīgiem Modeļiem]: pilnībā saderīga ar Huawei Skatīties GT 2 46mm / Huawei Skatīties GT Classic - GPS Smartwatch / Huawei Skatīties GT Sport - GPS Smartwatch / Huawei Skatīties GT 2 46mm / Ticwatch Pro / Ticwatch S2 / Ticwatch E2 smartwatch un vairāk.Ātrās atbloķēšanas pin dizains padara to piemērotu lielākā daļa no pulksteņiem, kuru joslas platums ir 22 mm. -Top nerūsējošā tērauda materiāla, unikālu dubultu pogu, locīšanas aizdare dizains.Vislabāko partneri, lai jūsu dārgakmeņi skatīties.Regulējams Izmērs : piemērots 145mm -210mm(5.7-8.2 collu)rokas.Joslu pielāgošanas rīks iepakojuma kaste var noņemt saites, lai regulētu garumu joslas.Tas ir viegli, lai jūs varētu instalēt vai mainīt garumu, kā jūs vēlaties.Piemērojams gadījumā : Šī Huawei Skatīties GT 2 /Huawei Skatīties GT tērauda skatīties josla ir piemērota Iekštelpu un Āra Sporta nodarbībās.Paziņojums: Lūdzu, nav valkāt jostu ilgus laika periodus zemūdens darbības, piemēram, dušas, peldēšana, utt.Tas ir ieteicams, lai saglabātu to vēdināmā vietā pēc izmantošanas.

Par Ktab

Izvēlēties Amercia un ES Ktab zīmolu.Veikals ar pārliecību!Patiesu klientu atbalsta, ātra piegāde un pirmās klases pakalpojumu.Esam specializējušies pētniecību un attīstību, projektēšanu, ražošanu, pārdošanu Bluetooth Austiņas un Bluetooth Skaļruņi un Piederumi.Mums nav jūsu vidējo AE pārdevējs.Mēs esam maza, bet SUPER veltīta uzņēmums koncentrējas uz to, kas ir vislielākā nozīme, lai mūsu klienti: UZTICAMA klientu apkalpošanu, LIELISKU produktu , ĀTRA piegāde, un godalgotā klientu atbalsta.

Par Guarrantee

Visas preces, kas tiks testu 2 reizes, pirms nosūtīšanas, bet gan tāpēc, piegāde, Ja preces ir kādas problēmas, ļaujiet mums zināt, mēs nosūtīsim jums jaunu brīvi atkal vai atpakaļ savu naudu.

Par Piegādi

Super ātra ir mūsu spēle.Preces ir nosūtītas ietvaros (24 stundām) 1 darba dienas laikā no maksājuma saņemšanas (ja ne ātrāk!).Lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu pasta adrese ir pareiza, ja pasūtījuma.

Mēs piedāvājam BEZMAKSAS piegāde par visiem pasūtījumiem " summu vairāk nekā ASV$5, ar Atopija.lv Standarta Kuģniecības un saskaņā ar ASV$4 vienā gaisa pastu. (jāmaksā tikai papildus gandrīz 1 ASV dolārs piegāde ar Aliexress Standard Shipping)

Kāpēc Izvēlēties Atopija.lv Standarta Piegādi?

Ātrāk: tas ir ātrākais piegādes metodi starp visiem gaisa pastu.Tikai ņem aptuveni 15-60days piegādā lielākajai daļai jomā.

Drošs: Tas atgriezīsies maksājumu pilnā apmērā, lai jūs, ja jums nav saņēmusi preces ietvaros 60days( 90 dienas piegādes adresi Brazīlijas)

Mēs higly iesakām jums izvēlēties Atopija.lv Standarta piegāde, ja pasūtījuma summa saskaņā ar ASV$4.

Par Pakalpojumu Laika

Pekinā Laiks: no pirmdienas līdz sestdiena 9:00 līdz 12:00 no 14:00 līdz 23:00 PM

Sakarā ar laika nobīdi, nesniedza atbildi uz jums tiesības tagad, lūdzu, piedod mums!

Peshkov622020-10-14
"Excellent Product, arrive within set time"
Kxopaliani 762021-01-03
"Sent quickly, but the parcel for 2 weeks hung on the border. In general, it came to St. Petersburg in 23 days. Strap took 22mm for Huawei Watch GT2 46mm. -heavy, made qualitatively, the latch is reliable, nothing sticks into the inside hand. In the kit there was a machine for links and a ballpoint pen as a gift! I recommend both the seller and the goods!"
Kemanseck2020-11-26
"Super fast delivery, up to Ulyanovsk 10 days, quality at altitude. The seller put the pen as a gift."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti