Elektrisko ģitāru potenciometri 5 traucējumus potenciometra QDD Elektronikas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: tilts guyker, 4 stīgu bass pikaps, 5 stīgu bass pikaps, humbucker uztveršanas komplekts, b10k, WIWU, disks traucējumus, len traucējumus, ģitāras tremolo, guyker pikaps.

    €17.86
  • Zīmola Nosaukums: guyker
  • Veids: Pikaps
  • Modeļa Numurs: QDD

QDD

Iebūvēta izkropļojumu Elektriskās ģitāras, kas ir veidota uz Modelēšana Vēsturisko Diska Skaņas.

Kopumā, ārējo effector lietota Kropļojuma efektu, jo faktu, ka ārējā effector padarīt vairāk profesionāli vadīt pēdējā laikā.

Tomēr QDD var veikt precīzi imitētu skaņu ar ļoti vienkāršs un ekonomisks veids, uzstādīšanu un nodrošināt dažādu izkropļojumu funkcijas, kas ļauj palielināt savu ģitāru ir komerciāla vērtība.

Veids, kā instalēt QDD iekšpusē ģitāru var novērst kabeļu trokšņa.

- Zems profils / True bypass @ Tīru signālu / Smago Metālu traucējumus / Uzlabotu pārnesumu signāls /

Nav slēdzis poping niose / Ilgu akumulatora kalpošanas laiku (3000 stundas)

1.Kuģniecības un Izsekošanas Ievedmuitas nodokļi, nodevas un PVN nav iekļauts objektu cenu, pircējam būtu jāmaksā par tiem.Off protams, mēs centīsimies mūsu labāko, lai deklarētu vērtību, kā zema kā mēs varam darīt.Izsekošanas numuru dažreiz nedarbojas, ja jums ir kādas problēmas, piegādes un izsekošanas, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs palīdzēsim jums. 2.Atgriešanās un kompensāciju, Ja tev ir problēma, sūdzas, jautājums vai problēma, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt.Mēs palīdzēsim jums šķirot to ārā.Viegli atgriešanās un kompensāciju: ja jūs vēlaties, lai atgrieztos produktu, viss, kas jums jādara, ir sūtīt mums skaidru foto, lai parādītu tas ir bojāts vai bojāta, mēs to izskatīsim un sazināsimies ar jums par atgriešanos vai kompensāciju. 3.Atsauksmes un Sazinieties ar Mums, Ja jums ir apmierināti ar šo kārtību, lūdzu, sniedziet mums pozitīvas atsauksmes, tas patiešām palīdzēs mums uzlabot mūsu produktu un pakalpojumu.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot Atopija.lv ziņu, vai jūs varat runāt ar mani par trademanager, kad mēs esam online, ziņa tiks atbildēja, 24 stundās (līdz 48 stundas atvaļinājumu vai nedēļas nogali). 4.Vairāk skatīt mūsu veikalā ar mūsu zīmolu, Mēs esam kvalitātes zīmolu, vēlas, lai izveidotu vienmērīgu un uzticamu biznesa attiecības.Tāpēc mums ir ne tikai pārdot produktu, kā arī pakalpojumu.Garšas, lai ir laipni pirms beramkravu nopirkt.Purchse daudzums var būt elastīga.Ja jums ir nepieciešams kaut kas, kas mums nav saraksta, vai ieteikumu, lūdzu, dariet mums zināt.Mēs redzēsim, ko mēs varam darīt.

PATTIEWAGIN2021-02-12
"Item as described. Came well packed. Shipping time to Germany: 4 weeks. Not tested yet."
Kamila9382020-11-07
"Well received in France, normal delay; Package well done and no customs. No assembly instructions, but it is easily found on the internet. As soon as mounted I would give an opinion on the quality of the product. Thank you"
Dimidrol24092020-12-30
"good"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti