100 GAB Izmantojamais Putekļu Vāciņu, lai Skropstu pieaudzēšanas Potēšanas neausta Auduma Galvas Sievietes Professonal Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: matu cilvēka parūka, 360 frontālās mežģīnes parūka, cepuri parūka, skropstu pieaudzēšanas piederumi na, parūka, skropstu pieaudzēšanas piederumi complet, beisbola cepure parūka, lishahair, matu cepure, klp parūka.

    €9.27 €13.24
  • Izmērs: 16.5cm*2cm
  • Viltus Eyelashe Tips: Citu Nepatiesu Skropstas
  • Preces nosaukums: Izmantojamais Putekļu Vāciņa, Vai Cepuri
  • krāsa: Rozā, Zila, Melna Balta
  • Modeļa Numurs: FT4-5
  • Izmantošana: Zīda skropstu pieaudzēšana
  • Priekšrocības: Vienreizējas Lietošanas, Tīru, Higiēnisku
  • Materiāls: Neausts vērptiem Polypropy
  • Zīmola Nosaukums: AILYRISS
  • Stils: Cietie
  • Daudzums: 100 Gab
  • Vienuma Tips: Skropstu Pagarināšana
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Specifikācija:

Nosaukums: Vienreizējās Lietošanas Putekļu Vāciņa, Vai Cepuri

Materiāls: neausts

Krāsa: balts, rozā, zils, melns Iezīmes:

1.Izmantojot augstas kvalitātes neaustu audumu, jo izejvielu, šķiedras sieta struktūru, smalka tekstūra, ērti un elpojoši, ne svīšana, kas novērš putekļu iekļūšanu matu

2.Cepuri korpuss ir izgatavots no neausta materiāla: Nodiluma izturīgs, videi draudzīgs, neslīdoša, anti-static, ne smakas, ne slēptās briesmas.

3.Izstrādāta saskaņā ar formas cilvēka galvas, tā ir tuvu galvas ādai un mīksts, ērti valkāt, un der galvas.

4.Double-salātu staru dizainu: Izcilus gumiju, labu elastību un labu saraušanās.

5.Liela jauda, ir piemērotas gariem un īsiem matiem, ko izmanto dažādas cilvēku grupas, mazs un ērts, viegli izmantot, viegli izmest, lēti un efektīvi.

6.Izmanto: beauty salons, tattoo pakalpojumus.Piezīme: 1.Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs maksājat.

2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Mēs iesakām Atopija.lv Standard Shipping, ePacket.Amerikas savienotās Valstis:10-30 darbadienas.Apvienotā Karaliste, Austrālija, Kanāda: 15-30 darbadienas Spānija, Francija, Vācija, Kanāda: 20-30 darba dienu laikā.Citām valstīm: Parasti ne vairāk par 60 darba dienām. 1.Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. 2. Pasūtījumi tiks apstrādāti 48 stundu laikā.Jums tiks informēti par-līnijas, kad tas ir piegādāts un sekošanas informāciju, parasti atjaunina 72 stundu laikā.Pasūtījumi netiek apstrādāti sūtījumiem, Brīvdienās vai Svētku dienās. 3. Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs nevaram uzņemties atbildību par atmuitošanu un nodokļu. 4. Kopējā cena ir mazāka par 5 dolāru,izsekošanas numuru nevarat jāuzrauga, jo tas nav jāreģistrējas.Lūdzu, neatveriet strīdu 60 piegādes laiku.Kopējā cena vairāk nekā 5 dolārus, izsekošanas skaits varētu izsekot.Paldies par jūsu sapratni. 5. Ja iepakojums nav ierašanās 60 dienas (dienvidamerika 90 dienām), mēs atmaksāsim vai atkāroti, tādēļ, lūdzu, neatveriet strīdu ja iepakojums nav ierodos pirms laika.

Lūdzu, esiet laipni informēja, ka krāsas objektu, jūs saņemat var atšķirties no bildes uz objektu lapā.Lūdzu, lūdzu, saprotu, ka bildes ir tikai kā norādes un mums vajadzētu padarīt krāsu faktiskajam produktam, kā standarta.Mēs rūpējamies par mūsu vērtē pircēji, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, e-pastu mums ,mūsu Klientu Servisa darbinieki būs ļoti priecīgi jums palīdzēt.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atbildētu uz jūsu e-pastu, cik drīz vien iespējams, tomēr, sakarā ar augstu apjoma ikdienas ienākošos e-pastus un laika joslu starpību, mēs, iespējams, nevar, lai atbildētu jūsu e-pastu uzreiz.Lūdzu atļaut 24 darba stundu laikā mums atbildi.Ja jums ir neapmierināti jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, nebaidieties, ātri atstāt negatīvās/neitrālās atsauksmes vai uzsākt strīdu.Mēs strādājam, lai pārliecinieties, ka KATRS KLIENTS 100% APMIERINĀTS ar mūsu objektus, kā arī pakalpojumu un risināt jebkuru problēmu.Mēs vienmēr ceru, ka, lai ar jums atkal un atstāt pozitīvu atsauksmi par visiem mūsu klientiem.Ja esat apmierināts ar preci, jūs saņēma, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5. rezultāts, DSR.Mēs būtu ļoti appreciated, ja jūs dalīties ar mūsu veikalā ar draugiem un ģimenēm.Paldies!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti