Viegli Automātiskā Kniežu Instruments, Rokas Ripzāģi Rīku, Pavelciet Vāciņu Lieljaudas Roku Riveter Rokas Instrumentu Komplekti

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: uzgriežņu atslēgu komplekts, dolch, komplekts ligzda, kniedēšanas pistoles instrumentu komplekts, instrumenti instrumentu komplekti, kniežu instruments, pārdošanas rokas instrumentu komplekts, automātiskā kniežu rīku komplekts, universālā paturot airētājs pats par sevi komplekts, premium viegli automātiskā kniežu rīku komplekts.

    €60.72 €77.85
  • Iepakojums: Citi
  • Zīmola Nosaukums: Aleekit
  • Modeļa Numurs: Rokas Instrumentu Komplekti
  • Izmērs: 8.00*8.00*8.00cm
  • Pieteikums: Mājsaimniecības Instrumentu Komplekts
  • DIY Piederumi: Metālapstrāde
  • Veids: Kopā

Viegli Automātiskā Kniežu Instruments, Rokas Ripzāģi Rīku, Pavelciet Vāciņu Lieljaudas Roku Riveter Objektu Specifikācija:

Funkcijas:

1. Šī Kniežu Instruments nodrošina to var modificēt tā, lai piesprādzēt firewall papildinājumiem, off-road modifikācijas, virsbūves paneļi, velosipēdu pielikumus, vai pat metāla loksnes jumta!Veikt darbu, metāla fabricating drošāk un vieglāk.

2. Tā ir maza, ar roku darbināmu ierīci, kas rada vītņveida caurumu, stiprinājumiem, ka pasākums kaut kur starp M3 M12.

3. Kas ar izturīga sakausējuma tērauda ar gumijoti rokturi par pievienoto komfortu, jo īpaši, ja izmantots ilgu laiku.

4. Unikālo atsperi iekšējo hexangular piedurknēm automātiski bloķē rotācijas rokas uzstādītas veidnēs.

5. Ergonomiskie rokturi ar divkāršu savienojumu eņģes maksimālu sviras, un vienkāršu darbību.Maiga Forma, lieljaudas roku riveter ir liels darbam grūti sasniedzamās vietās.Liels off-road /auto modifikācijas.Liels lokšņu metāla konstrukcijas.

6. 3/25"(3mm) augstas izturības oglekļa tērauda rokturi padara kniežu riekstu rīku, vairāk izturīgs un izturīgs,11 specifikācijas maināmām aptverēs apmierinātu darbu

7. 7 metriku, M3, M4, M5, M6, M8, M10, M12 maināmām aptverēs un/vai deguna tilta komplekti dažādos izmēros.Uz M8 vārpsta ir jau par rīks. 4 SAE 10-24, 1/4-20, 5/16-18, 3/8-16

Paziņojums:

1. Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādu monitoru un gaismas efektu.Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Specifikācija:

Tips: Kniežu Rīku Komplekts

Izmērs: kā rādīt attēlu

Galvenais Materiāls: leģēts tērauds, gumijas Pakete Ietver:

1 komplekts x Kniežu Rīku Komplekts

1,Par Kuģniecības: Pēc tam, kad jūs, lai produkts, mēs nosūtīt savu pirkumu ietvaros 3-4 dienas.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu atstāt mums ziņu, vai sazināties ar mums tieši. 2,Par Kompensāciju: Ja preces ir bojātas tranzītā, jūs varat atgriezties to 7 dienu laikā.Pieprasot kompensāciju,pircējam ir jāsaņem apstiprinājums no pārdevēja. 3,Par Vairumtirdzniecības un Dropshipping: vairumtirdzniecības, mēs jums piedāvājam atlaidi vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-8 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4,Kā es Varu izsekot manu sūtījumu?: Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5,Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?: Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

Jr Ricardito812020-10-16
"Good as descripted. Came in 3 weeks all good but the packaging was poor "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti