40# Gaisa Kompresors Ātri-pievienojiet Pievienojiet Ūdens plīst Montāžas Adapteris Winterize Mājas Dārzā Ūdens Instrumenti Dārza Piederumu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: split ac kompresors, komerciālais gaisa kompresors piederumi, gaisa kompresors mājās, yongheng, 10, laura ac kompresors, trieciens kompresors, 220v gaisa kompresors, 300bar kompresors, autobot automašīnas adapteris.

    €4.82 €8.93
  • Veids: Rokas Instrumentu Daļas
  • Modeļa Numurs: 1
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Izmantošana: Home DIY
  • Materiāls: Alumīnija-vara Sakausējuma

Gaisa Kompresors Ātri-Pievienojiet Pievienojiet Ūdens Plīst Montāžas Adapteris Winterize

Specifikācija:

1:winterizing komplekts ar shut off nāk ar 3/4 vīriešu un sieviešu dārza šļūtenes savienotāju,Kad ar vīrieti, dārza šļūtenes galu, kas ir parasti izmanto, lai winterize atpūtas transportlīdzekļiem(RV), ūdensmotocikla, dārza šļūtenes, camper un ceļojumu piekabe.Aprīkošana ar sievietēm, dārza šļūtenes galu, kas ir parasti izmanto, lai winterize laistīšanas sistēmas, dārza šļūtenes, un āra santehnika.

2:ELASTĪGĀ šļūtene ļauj adapteris piekļūt šaurās telpās un samazina stresu uz caurules un veidgabali. 100% āra nominālā, praktiski neiznīcināms, necaurlaidīgu ūdens un eļļas.Viegli savieno ar gaisa kompresoru un dārza jaucējkrāns winterize zāliena laistīšanas sistēmas, jaucējkrāni,santehnikas un winterizing RV, lai novērstu bojājumus, kas sasalstot.Saderīgs ar standarta dārza šļūtenes vītnes un gaisa kompresors ātri izveidot savienojumu, kas parasti sastopamas Ziemeļamerikā.

3:sprinkleru izēšanās komplekts ir samontēts garums: 12,8 collas (aptuveni).Garāka garumā nekā citi izstrādājumi,nodrošina papildus izturību un ilgmūžību.Viegli darīt winterize,Izēšanās ūdens no sprinkleru sistēmas & RV ūdens līnijas.

4:Tas winterization rīks ir izgatavots no visaugstākās kvalitātes rezerves daļas.Visi matel daļas ir cieti svinu, misiņš.Šļūtene ir 3/8" nominālais diametrs InstaGrip,Elastīgu Pastiprināta Sintētiskā Kaučuka, ūdens un eļļas izturīgs, ražots ASV.Samontēti ar pasaules daļās.

5: Izmantojot šos sprinkleru winterization komplekts var izvairīties no dārgi kaitējumu, ko ūdenslīnijas iesaldēšanu, un saglabāt jūsu galvassāpes pavasarī.veselīgāk un videi draudzīgāk winterization rīks, kas, salīdzinot ar tiem, winterizing komplekti, kas izmanto antifrīzs.

Paketē Iekļauts:

2 x savienotājs 1 x šļūtene 1 x tape 1 x O-gredzenu

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti