LED dienas gaitas lukturi Daylights Par Skoda Octavia A5 2010 2011 2012 2013 Super Spilgtumu Auto Spuldzes Lukturi, LED Dienas Gaitas Lukturi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: paklājs skoda fabia 1, skoda superb 4, a5 skoda octavia, skoda, atslēgas koda octavia 2, paklājs skoda octavia rs 2, skoda yeti, led dienas gaitas lukturi fr, octavia 3 skoda, lentes skoda octavia 3.

    €65.04 €130.08
  • Modeļa Nosaukums: Par Skoda Octavia A5 2010. - 2013. Gadam
  • Ārējās Testēšana Sertifikācija: CCC
  • Materiāla Tips: abs+led
  • Spriegums: 12V
  • Zīmola Nosaukums: AMIGE
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Īpašas Pazīmes: Daylights
  • Vienuma Tips: Dienas Gaismas
  • Garantijas laiks: 12Months
  • Postenis Svars: 1kg
  • Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli: Subaru

AMIGE Par Skoda Octavia A5 2010 2011 2012 2013 Ūdensizturīgs ABS Auto DRL 12V LED Dienas Gaismas lukturi Ar Miglas lukturu Vāks

Baudīt jūsu iepirkšanās !!!

Lūdzu, pārliecinieties, vai spuldzes der jūsu auto, pirms veicat pasūtījumu, ja jūs neesat pārliecināts ,lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārbaudītu, paldies ļoti daudz !

Produkta Informācija

Noteikumi Un Nosacījumi

*Sūtījums

--1 DHL/UPS/FedEx/TNT/:3-7 darba dienu laikā,EMS:7-14 darba dienas,Ķīna Post, Gaisa Pasts notiek 15-60 darba dienu laikā pēc

dažādās valstīs.Mums nevar būt atbildīga par kavēšanos, ko izraisa jūsu vietējā pasta pakalpojumu, vai Starptautiskās Muitas Pārbaudēm.

--2. Mēs paturam tiesības noteikt labākos piegādes metodi un pārvadātājs ir pieejams.

--3, Ja paku sūtījumiem no Ķīnas,kas iegūti klienta nodokļu tranzītā,sedz pircējs.

*Atbalstu

--Ziņu ar nosūtīšanas informācija tiks nosūtīta jums pēc sūtījuma.Lūdzu atbildēt uz šo ziņojumu sazināties ar mums par jebkuru jautājumu.Mūsu klientu apkalpošanas būs atbildēt jūsu ziņojums 24 stundu laikā un darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums out.

*Garantijas laiks

--Ja ir kāda problēma šajā procesā , lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi , mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu jums atrisināt šo problēmu.

Pirms mēs dodam risinājumu, lūdzu, neatveriet domstarpības, vai atstāt sliktu pārskatīšanu, lai no strīdiem un slikti pārskatīšanu var baudīt mūsu garantijas apkalpošana!

*Atgriešanās Politiku

--1 Produktu var atdot atpakaļ kompensāciju vai nomaiņa 7 dienu laikā no iegādes datuma.Atpakaļ preces ir neizmantota, oriģinālajā iepakojumā un ietver visus piederumus.Piegādes izmaksas ir neatmaksājamas.

--2 Lūdzu, sazinieties ar pārdevēju pirms atgriešanās.Pārdevējs nodrošinās atgrieztu Preces Atļaujas (RMA), lai pircējs.

Visi produkti atpakaļ pārdevējam bez RMA, tiks anulētas.Lūdzu, norādiet atgriešanās izsekošanas Nē.lai ātrāk process kompensāciju.

--3, Mums būs izmantot visus resursus, lai nodrošinātu to, ka jūsu peļņa ir apstrādāti ātri un bez problēmu.Lūdzu, sazinieties ar mums par jebkuru produktu vai pakalpojumu jautājumiem, pirms saasināšanos, lai Atopija.lv par risinājumu.

*Atsauksmes un Vērtējums

--Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstību.

--Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu priekšmetu vai pakalpojumu , vienkārši justies brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt jebkuru neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu, ka jūsu apmierinātība.

Kontaktu2021-02-07
"Product really good arrived fast"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti