Augstas kvalitātes 6-stīgu dobi elektriskā ģitāra, vienpola 360 ģitāra, koka krāsu, krāsas, spilgti klaviatūra, un piegādes izmaksas

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: klaviatūra kļava, ģitāra steve vai, ģitāras statīvs, elektriskās ģitāras, augstas kvalitātes elektriskās ģitāras, ģitāra musicman, akustiskā ģitāra ielikni., roku ģitāra, ricken, 360 ģitāra.

    €301.79
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Korpusa Materiāls: Kļava
  • Klaviatūra Materiāls: ROŽKOKA
  • Veids: Akustiskā ģitāra
  • Loku Materiāls: Brazīlijas Koka
  • Pikaps: Pasīvās Slēgts
  • String Taurētājs: Aizvērtas, Rokturi
  • Signālu Stāvoklis: 22
  • Atpakaļ / Sānu Materiāls: Kļava
  • Piemērots: Unisex

Eart mūzikas instrumentu kompānija

Zhao Weiguo, general manager no Eart Mūzikas Instrumenti Uzņēmums, kas ir uzņēmējs, kas plāno būvēt valsts zīmolu. Eart Mūzikas Instrumenti Uzņēmums atrodas Shanhui Pilsētas Industriālo Parku, Changle Novads, Šaņdunas Provincē, kas attiecas uz platību 9,000 kvadrātmetru.Uzņēmums ir viens no mūsdienu mūzikas instrumentu izgatavotājs ar modernām ražošanas iekārtām un telpām, kas specializējas ražošanas ģitāras un bass instrumenti.Dibināta Zhao Weiguo 2003. gadā. Eart mūzikas instrumentu (angļu: EART ir saīsinājums no Electroacoustic Mākslas, kas nozīmē, electroacoustic Art).EART zīmolu, kas ir pilnīgi neatkarīgas no konstrukcijas un attīstību, ražošanu, apvieno savas profesionālas klavieres pieņemšanas koncepciju savu zīmolu.Simtiem Eart mūzikas instrumenti dažādi stili, veidi un pakāpes tiek ražoti.Eart instrumenti aicinām iekšzemes un ārvalstu ģitāru ražošanas eksperti un ģitāristi, kā konsultanti, lai nepārtraukti attīstītu jaunus produktus.Procesā, padarot arfas, EART mūzikas instrumenti nepārtraukti uzlabot ražošanas tehnoloģiju, cenšas būt elaborately cirsts un rafinēts, un sasniegt organisko kombinācija tehnoloģijas un māksla.Unikālo meistarību un meistarība, kas tiek piemērotas katra procesa saiknes, propagandējot pilnību un sasniegt izcilību.

Eart Elektriskā Ģitāra-Ķīnas Augstas Kvalitātes Zīmolu, Augstas kvalitātes 6-stīgu dobi elektriskā ģitāra, vienpola 360 ģitāra, koka krāsu, krāsas, spilgti klaviatūra, un piegādes izmaksas, Rūpnīcā skatuves:

Iepakojums

Mūsu Garantija:

Mēs pārbaudīt katru ģitāra (piemēram, buzzing, skaņas tests, meistarība), pirms tas tiek piegādāts, lai pārliecinātos, ka tas ir labā stāvoklī.Ja jums ir problēma vai nav apmierināti ar mūsu ģitāra, lūdzu, dariet mums zināt uzreiz, kad jūs to saņēma.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai sasniegtu jums gandarījumu.

Piegāde:

Parasti ir sūtījumu tiks izvesti caur EMS, jo tas prasīs jums daudz mazāk, un tas parasti aizņem apmēram 8-12 dienas, lai nonāktu pie jūsu durvīm, mēs sniegs jums izsekošanas numuru, lai jūs varētu ērti pārraudzīt sūtījumi progress, par to mājas lapā.

Transporta izmeklēšanas mājas lapā:

Par Muitu:

Darījumu cenas nav iekļauta muitas nodevām vai nodokļiem, un pircējam ir jāsaprot, ka noteikumi par savas valsts sedz šos izdevumus.Mēs iesakām, ka jūs atstāt ziņu ļaut mums zināt, deklarēto vērtību, veicot pasūtījumu.

Atsauksmes:

Kā pārdevēji, mēs piešķiram lielu nozīmi jūsu viedokļi un ieteikumi, un mēs centīsimies mūsu labāko, lai iegūtu visvairāk pozitīvas atsauksmes.Ja jums nepatīk mana ģitāra jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, jūtieties brīvi, lai dotu man jūsu atsauksmes, man būs ļoti pateicīgs!Lūdzu, sazinieties ar mani tieši pirms došanās kāda virtuālā vai negatīvas atsauksmes!

Svētību:

Svētību katru draugs, laimīgu iepirkšanos!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti