Augstas kvalitātes! 165ft CCTV Kabeli 50m BNC Video + LĪDZSTRĀVAS Koaksiālais Kabelis BNC Video Izejas Kabeli CCTV Drošības AHD Fotokameras

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: DVR, kamera secur, pir cctv 1080p, bell saules, cctv kustības 1080p, kamera surveil, is samazināt m12, cctv dvr 1080p, camara mazo, ahd ip kameras wifi.

    €7.69 €10.39
  • Zīmola Nosaukums: KANTURE

1. šis pagarinājums ir pievienots video, svina kabeļa ar monitora displeja monitorā, fotokamera ,mājas drošības sistēmas cctv kameras kabelis

2. BNC Jauda video Plug and Play Kabelis VIDEONOVĒROŠANAS kameras

3. garums: 50Meter

4. materiāls: pvc izolācijas vara diriģents

5. par cctv drošības kameras ,dvr sistēma

6. Šie kabeļi tiek izmantoti pārvades video signālus, vai slēgtās ķēdes televīziju, RF signāliem, drošības sistēmas, utt...

Kas ir Kastē: 1 x 10meter / 20meter / 30meter / 50meter BNC Video + DC Barošanas kabelis

CE / FCC Sertifikācija

Sūtījumu

1. Pēc izvēles maksājumu metodes: Darījuma(alipay), Western Union, T/T.

2. Maksājums ir jāveic 7 dienu laikā, no pasūtījumu.

3. Ja jums ir kādas problēmas maksājumu, lūdzu, sazinieties ar mums!

Sūtījumu

1. Lielākā daļa no posteņiem, būs nosūta 1~3 darba dienu laikā. 2. DHL/UPS/FedEx/TNT/:3-7 darba dienu laikā.EMS:7-15 darba dienu laikā.Ķīnas ziņu Gaisa Pasts notiek 15-60 darba dienu laikā pēc dažādām valstīm,Mēs nevaram būt atbildīgi par kavējumiem, ko izraisa jūsu vietējā pasta pakalpojumu, vai Starptautiskās Muitas Pārbaudēm. ( ja jūs izvēlaties, DHL / FEDEX, ievedmuitas NODOKLIS / PVN ir jūsu pienākums ! )

3.Mēs paturam tiesības noteikt labākos piegādes metodi un pārvadātājs ir pieejams.

4.Visas paku sūtījumiem būs ar izsekošanas nē, Mēs atjaunināt, lai jūs visu laiku !

5.Ja Paku sūtījumiem no Ķīnas, kas iegūti klienta nodokļu tranzītā , sedz pircējs, Pircēji ir atbildīgi par papildu COD maksas, PVN, Starpniecības Maksu, Nodokli vai muitas Nodevām un Nodokļiem.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai apstiprinātu deklarēto vērtību, lai ietaupītu naudu.

6. kad mēs nosūtīšanas jums ar DHL ,ja jūsu adrese ir tālvadības pults, jums ir jāmaksā vairāk, 30usd par papildu kuģniecības izmaksas .pārbaudi kuģniecības web ir: raslist.dhl.com/jsp/first.jsp

Garantijas Un Ruturn Politika

1. mums ir apmaiņas priekšmetus, 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs to saņēma, kad tā ir bojāta, Atgriešanās ir visu oriģinālo iepakojumu un aksesuāri.

2. No dienas, kad produktu ales, kas radušies, produktu ir bezmaksas vienu gadu garantija visiem remontdarbiem, šajā laikā, remonta visas preces, detaļas ir par brīvu.

3. Mākslīgo kaitējumu nav iekļauta, taču, ja bojājumi radušies nepareizas ekspluatācijas, lūzumu, zibens un privāti instalācija produkta sastāvdaļām nav iekļauti bezmaksas remontu,

4. Lūdzu, nemēģiniet to salabot pats vai atveriet ārējā apvalka, ja jūs darīt to, mēs atteiksimies, lai labotu to.pircējs ir atbildīgs par atgriešanās kuģniecības izmaksas.

5. lūdzu, atgrieztos produktu un pievieno negatīvu iemeslu dēļ, tāpēc, ka mēs varam labāk un ātrāk palīdzēs jums atrisināt šo problēmu.Garantijas laiks

6. 12 mēneši ražotāja ierobežota garantija par bojātiem priekšmeti, (izņemot priekšmetus, bojāts un vai ļaunprātīgi, pēc tam, kad saņemts)

7. Bojātas preces, ir jāziņo un atpakaļ garantijas laikā(un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams)

Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums jums pasūtījuma numuru, mēs nevar salabot vai nomainīt vienumi, kuriem ir beidzies garantijas laiks, Jūs piekrītat visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no Atopija.lv!

Atsauksmes un Vērtējums

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstību.

lūdzu atstājiet 5 Zvaigžņu pozitīvas atsauksmes,kas mums ir, Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu priekšmetu vai pakalpojumu ,lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt jebkuru neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, mēs darīsim visu iespējamo, lai nodrošinātu, ka jūsu apmierinātība .

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti