Made 2013. g Pienācis Puer Tēja Ķīnas Yunnan Puerh Veselīga Svara zudums Tēja Skaistumu Novērstu Aterosklerozes Pu er Puerh Tēja

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ķīnas puer tēja, ķīnas zaļā tēja, veco puer, vecākā puer tēja, veco puer tēja, puer raw, pu er, zaļā tēja, pu er tējas, tīra tējas.

    €13.82 €16.26
  • Nodaļas Nosaukums: Pieaugušie
  • Stils: Goggle
  • Rāmja Materiāls: Koka
  • Dzimums: SIEVIETES
  • Zīmola Nosaukums: BAOLANG
  • Lēcas Optisko Atribūts: UV400

modname=ckeditor Veikts 2013. gadā Pienācis Puer Tēja Ķīnas Yunnan Vecākā Puerh

------100 % Kvalitātes Nodrošināšanas

Zīmols: Vecās klases

Puer Kategorija: Ripe, Puer, Shu Pu-erh

Neto Svars: 50g/ ķieģeļu 250g=5*50g/ 500g=10*50g /1Kg=20*50g

Uzglabāšanas laiks: garāks, jo labāk

Sastāvdaļu saraksts: Yunnan lielās lapas žāvēšanai zaļā maocha

Par puer ķieģeļu tiek veikta, izmantojot procesu optimālā raudzēšanas un augstas temperatūras tvaicējot un nospiežot.Tas dod spilgti sarkanu-dzeltenīgs šķidrums ar pure aromāts un smalka garša, un ir iezīmes, salda pēcgarša visu pati.Tās ilgtermiņa uzglabāšana un augstas kvalitātes make tā labākā izvēle visu gatavu puer tējas cienītājiem!

Dzēriena tase šīs tējas, jūs atradīsiet, ka ir ļoti atsvaidzinoša un slāpes-slāpē.Tā arī atbalsta savu gremošanu un quickens atgūšana no noguruma vai intoksikācijas gadījumos.Pu-Erh Tēja veselības amats:

Laipni lūgti !Puerh ir liels leafed tēja no Juņnaņas provincē Ķīnā, un ir slavena kā zāļu tēja.Noslēpums pieņemšanas Pu er ir cieši apsargāta Ķīnā gadsimtiem ilgi.Tējas lapas tiek savāktas no audzētājiem, īpašu lapkoku tējas koku, kas varētu būt saistīti ar seno aizvēsturiskos tējas koku.

Puer Tējas Funkcija 1.Samazināt asins tauku, zaudēt svaru, samazināsies asins spiedienu un pretoties aterosklerozes. 2. Anti-decrepitude.uzlabot cilvēku?s imūnsistēmu un saglabāt veselību, nostiprināt ķermeni un pagarinātu mūža ilgumu.

Alus Puerh, Lai padarītu tējas ir kontrolēt ūdens temperatūra, kas ievērojami ietekmēt aromātu un garšīgas tējas zupa.Puer pieprasa vārīta ūdens.modname=ckeditor modname=ckeditor

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti