Bērni, Bērni Guļ Mācību Temperatūras LED Gaismas šķidro kristālu Displejs Modinātājs Karikatūra Modinātājs Elektronisko Pulksteni Nakts Gaisma

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: gaismas pulkstenis projektoru, modinātājs, vīrieši treneris, led vilcienu, pulkstenis fm radio, modinātājs lampas, relog lcd modinātājs, smart modinātājs, modinātājs ciparu, pulkstenis sienas.

    €14.77 €20.80
  • Veids: Modinātājpulksteņus
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Bērniem Modinātājs Bērnu Miega Treneris Nakts Gaisma Digitālo Pamosties Pulksteņi ar Temperatūras Nap Taimeris Zēnu un Meiteņu Guļamistaba

【Miega Treneris Bērniem] aicina Tas ir lielisks pulkstenis, lai regulētu sava bērna miegu modelis.To izmanto dažādu krāsu un sejas izteiksmes, lai palīdzētu jūsu bērnam izveidot savu miega modelis. 【Bērni Pulkstenis ar Nakts Gaisma] aicina Izstrādāta ar 5 krāsas maiga nakts gaisma un 4 līmeņi, LCD displejs spilgtums kontrolē , kas ir labs sabiedrotais, lai jūsu bērniem, lai mācītos gulēt atsevišķi, un palīdzēt viņiem aizmigt mierīgi. 【Skaņas Mašīna & Nap Iezīme] aicina 5 regulējams signāla gredzeni un 3 nomierinošas dabas skaņas, ļaujiet jūsu bērniem, pamosties ar labu garastāvokli, vai gulēt mierīgi kopā ar skaistu mūziku.Ir arī 8 taimeri (10, 30, 45, 60, 90, 120, 150, 180 minūtes) par nap funkciju, ļoti ērti, lai iestatītu nap perioda dienas laikā netraucējot regulāri signālu uzstādījumus. 【Intuitīvu Darbību] aicina Individuālos intuitīvo pogas, lai viegli uzstādītu laiku, datumu, signāls, apgaismojums, tilpums , ℃/℉ Temperatūras un pārmaiņu 12/24st formātā, pat bērnus var iemācīties ātri.Viens-nospiediet, lai baudīt ērtu un ilgstošu wake-up ar snaudas (10 minūtes) iespēju. 【Augstas kvalitātes Modinātājs] aicina modinātājs ir izgatavotas no augstas kvalitātes ABS materiāla, tās ir drošas bērniem.To var izmantot kā mosties gaisma, multi-krāsainu nakts gaismas, garastāvokli nakts gaismu, atmosfēru, apgaismojums, guļamistaba pulksteņi, salona apgaismojums, mosties pulkstenis īpaši piemērots, lai to Pateicības Dienu, Ziemassvētkus, Dzimšanas dienas dāvanu, lai jūsu bērni, bērni, zēni vai meitenes.

Bērniem Modinātājs/Bērnu Miega Treneris/Mosties Pulkstenis Bērniem/Nakts Lampas/Miega Skaņas Automāts/Wake Up Light Bērniem, Zēns vai Meitene Pateicības diena, Ziemassvētki, Dzimšanas diena

Tas ir ideāls bērnu istabas digitālais modinātājs.To izmanto dažādu krāsu un sejas izteiksmes, lai palīdzētu jūsu bērnam izveidot savu miega modelis.Gudrs dizains padara to par labu spēlēt rotaļlietas un miega treneris, lai jūsu bērniem, lai ir regulārs miega-pamosties ieradums.Turklāt, tā arī ir miega treneris, modinātājs, miega skaņas mašīna, nakts apgaismojums, un nap/atpakaļskaitīšanas taimeris funkcijas, ideāli piemērots jūsu toddler zēni meitenes.

Motīvs:

- Modinātājs: Izvēlieties no pieciem bērniem draudzīgu modinātājs, lai sāktu dienu. - Miega skaņa: Izvēlieties no trim mierīgu miegu skaņas iespējas. - Nakts gaismas: Izveidot mīkstu istaba spīd ar pieciem nakts gaismas krāsu iespējas. - Nap taimeris: Iestatiet laika atpakaļskaitīšanas snaudu, time-outs, un citas darbības, - pievienot skan vai klusa modinātājs! - Atlikšanas funkcija: Dod papildus 10 minūtes, pēc izvēles var gulēt.

Tech Specs:

- Funkcijas: Laiks, displejs, Temperatūru, Modinātājs, Nakts Gaisma, Atlikt,NAP, Taimeris - Materiāls: ABS -Displejs: 4 spilgtuma režīmi; 12 vai 24 stundu - Tilpums: 3 sējums uzstādījumi - Bērnu Drošības Bloķēšanas Funkcija - Baterija: CR2032 (saglabā atmiņā TIKAI uzstādījumus - Tas ir pievienots, funkcionalitāti).

Paketē iekļauts:

1 x Modināšanas Modinātājs Bērniem 1 x Lietotāja Rokasgrāmata 1 x USB Kabelis(Bez adaptera)

Naganda722020-12-18
"sa va ,pas trop top."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti