Pasūtījuma Dzīvnieku Šķērso Tēmu "Nintendo" Slēdzis Joycon Prieks-Con kontrolieri Shell

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: joycon slēdzis, spēle un dūmu ps4, akumulatora e58, cronus, nintendo slēdzis controlers, fons dzimšanas dienas svinības, joycon, prieks con nintendo slēdzis, Kontroles, NINTENDO SLĒDZIS.

    €4.33
  • Nintendo Modelis: NINTENDO SLĒDZIS
  • Iepakojums: Jā
  • Saderīgs Marku/Modeli: Nintendo
  • Veids: Spēļu vadāmierīces
  • Zīmola Nosaukums: MYRIANN

Pasūtījuma Dzīvnieku Šķērso Tēmu "Nintendo" Slēdzis Joycon Prieks-Con kontrolieri Shell

* Ja jums ir citi krāsu saskaņošanas / citi piederumi, lai atrastu veikalā! !Vai jautājiet klientu apkalpošanu. *Mēs atbalstām dropshipping. *Piezīme: kreisajā pusē jaunu svaigu stils ir gaiši dzeltena, pa kreisi gaiši zaļš pa labi.Lūdzu, skatiet faktisko produktu.Šī versija ir tikai priekš mums, citiem ir pirātiskas.Lūdzu, pievērsiet uzmanību.Speciāli izstrādāta DIY Nomaiņa Korpusa Apvalks Gadījumā Iestatiet Slēdzi NS NX Konsoles un pa Labi pa Kreisi Slēdzis Prieks-Con Kontrolieris (nav elektronikas daļas iekļauts) Precīzi izgriezums un 100% oriģināls izmēru, jūs varat DIY jūsu personalizēto slēdzis NS NX Konsoles un pa Labi pa Kreisi Slēdzis Prieks-Con Kontrolieris ar šo lietu kopums Viegli uzstādīt: Vienkārši veikt sākotnējo Slēdzis NS NX Konsoles lietā un pa Labi pa Kreisi Slēdzis Prieks-Con Kontrolieris gadījumā, pēc tam instalējiet to nomaiņas gadījumā, ja kas(skrūves vadītājiem un skrūves nav iekļautas, jūs varat izmantot oriģinālo Nintendo slēdzis instrumentus, lai pabeigtu instalēšanu).Jums var būt daudz jautrības ar DIY jūsu personalizēto Nintendo slēdzis NS NX Konsoles un pa Labi pa Kreisi Slēdzis Prieks-Con Kontrolieris ar anti-scratch nomaiņas gadījumā

Grebennikovroma2020-10-25
"Shell fit nicely except one of the holes for a screw was too long preventing it from closing properly, it was an easy fix using a nail file to shorten it. and my advice would be to get good quality tools instead of the included ones to prevent stripping and screws"
Slsalodki2020-09-17
"I love it! it's so cute"
Slavkajc2020-09-17
"Everything, like Again"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti